Jump to content

Sticla De Far Pt. Golf 4

alec
 Share

Postare recomandată

• Administrator

In cazul asta, trebuie sa te documentezi mai mult si sa incerci sa intelegi ce am scris acolo. Farurile despre care am scris sunt OEM, iar cele din link-ul postat de tine nu sunt decat o imitatie ieftina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 10 months later...
In Ploiesti se gaseste doar sticla cu 50 lei, am cumparat pentru un amic, inca nu am montat acea sticla, dar urmeaza azi sau maine cel tarziu. Nu la toate farurile se poate inlocui sticla, la mine de ex, m-am uitat doar asa informativ si nu are cleme si mastic, e dintr-o bucata, ma gandesc ca e xenon de fabrica si de-aia o fi asa...

Desigur sticla nu e de o calitate deosebita, dar e acceptabila, a trebuit sa refuz una ca era putin ciobita, dar urmatoarea care a venit a fost OK.

SALUT! Am si eu farul putin ciobit,si ,as vrea sa schimb doar sticla .Imi poti spune de unde din ploiesti ai luat u sticla? MULTUMESC ANTICIPAT !!!

Link către comentariu

• 2 months later...

@ionut arunca o privire la rubrica de vanzari si vei gasi de unde sa cumperi sticle la un pret/calitate f buna

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Luati far de la autokarma.ro la 120 ron si dati jos sticla. Eu am facut asa. Sticla arata bine, am lucrat vreo 30 minute sa dau jos sticla de pe far.

Acuma nu stiu cu ce sa o lipesc pe celalalt. Nu cred ca e suficient silicon ... sau? Tre sa fie un fel de silicon ?

cel la 120 ron ce marca este?nu se preteaza a fi folosit o perioada?banuiesc ca la banii astia nu este cine stie ce calitate dar....!pe mine ma interesa interiorul farului(prinderea aia de la reglaje este rupta si nu prea mai sta oglinzile bine si m-ar interesa daca sunt cat de cat de calitate?)multumesc!

Link către comentariu

• 2 years later...

nu am vazut scris pe nicaieri......motorasele reglare faruri se potrivesc de la HELLA la VALEO?. Va multumesc.

Link către comentariu

• 3 months later...

La mine s-au potrivit aceleasi motorase si pe hella si pe valeo 

Link către comentariu

• 1 month later...

imi poate spune si mie clar cineva de pe ce site pot cumpara sticle ptr fariri vw golf 4

Link către comentariu

ebay? un coleg a luat de undeva din polonia

Link către comentariu

marius1982.11

userul timady

Link către comentariu

NU mai dati ex pe userul timady, pt ca nu mai raspunde nici pe topicul lui de vanzare nici la telefon!

Link către comentariu

El nu mai are de ceva vreme sticle de vanzare

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

stiti cumva daca se potriveste sticla de pe un far AM tyc de exemplu ,pe un far original?

Link către comentariu

stiti cumva daca se potriveste sticla de pe un far AM tyc de exemplu ,pe un far original?

Sa raspund tot eu in caz ca vor si altii sa faca acelasi lucru, am gasit un far sh TYC(pe care am dat 100lei) de la care am luat sticla(impecabila) si am montat-o pe un far valeo.

Acum nu stiu daca e posibil sa se potriveasca de fiecare data sau de la un producator la altul!

Link către comentariu

Salutare.
Mi-a facut si mie "implozie" stica de la un far Valeo, pe stanga..si acum sunt intro mare trilema:

- sa iau tot Valeo (am gasit cu 350 de lei)
- sa montez second sau AM marcile TYC sau KLOKKERHOL, in jur de 150 lei, dar mi-e teama ca nu o sa semene cu celalalt la culoare, structura interioara a oglinzilor sau bataie
- sa iau orice far cu sticla demontabila si sa ma chinui sa o montez pe farul meu (sticla separat nu am gasit :( inca).

Daca are cineva un argument in plus sau in minus as fi recunoscator.

E normal ca toate farurile de pe site-uri de piese sa aiba semnalizatorul de culoare alba? Ca numai asa vad..insa ma gandesc ca partea aia va ramane de la farul meu.

A si cand se remonteaza bara de protectie se aliniaza automat din suruburi cu caroseria sau trebuie bibilita?
Multumesc.

Modificat de adyo13
Link către comentariu

Salutare.

Mi-a facut si mie "implozie" stica de la un far Valeo, pe stanga..si acum sunt intro mare trilema:

- sa iau tot Valeo (am gasit cu 350 de lei)

- sa montez second sau AM marcile TYC sau KLOKKERHOL, in jur de 150 lei, dar mi-e teama ca nu o sa semene cu celalalt la culoare, structura interioara a oglinzilor sau bataie

- sa iau orice far cu sticla demontabila si sa ma chinui sa o montez pe farul meu (sticla separat nu am gasit :( inca).

Daca are cineva un argument in plus sau in minus as fi recunoscator.

E normal ca toate farurile de pe site-uri de piese sa aiba semnalizatorul de culoare alba? Ca numai asa vad..insa ma gandesc ca partea aia va ramane de la farul meu.

A si cand se remonteaza bara de protectie se aliniaza automat din suruburi cu caroseria sau trebuie bibilita?

Multumesc.

Mergi tot pe oem (valeo, hella). Schimba doar sticla de la far. sparge-o pe cea veche de tot, curata canturile bine bine, lipesti noua sticla cu un silicon transparennt/negru care sa fie rezistent la temperaturi -10 <-> +70 grade. (eu am folosit din comert un silicon de acvarii)

Sticla de faruri parca vindea un coleg la aria de vanzari (da un search). Daca nu gasesti cauta in dezmembrai un far de stanga hella (daca e bun foloseste l cu totul) daca nu este bun i-ai doar sticla. Sticla de pe un far hella iese usor cu un uscator de par. Se incalzeste marginea farului unde vine prinsa sticla si usor cu o surubelinta se scoate.

Cand cureti farul tau sa nu folosesti solventi pe oglinda reflectoare de la becuri, si sa nu o atingi, este suflata intr-o pulbere si se ia foarte usor la atingere.

Modificat de PHPCore
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut, a pus cineva pe Valeo inele de angel eyes? Daca da, cum arata? cum se procedeaza mecanic si electric? da in tiganeala sau aspectul e fain? Merci anticipat!

Link către comentariu

• 6 months later...

am si eu o intrebare dac se poate sa-mi zica cineva oglinda de far valeo se potriveste pe far halla doar oglinda.

Link către comentariu

daca citeai p forum gaseai, iti spun din experienta proprie- NU.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

salutare.....vreau sa redesfac farurile de pe masina din semnatura....sunt hella...le-am desfacut o singura data si le-am lipit cu silicon sanitar.....cum  pot dezlipi siliconul sanitar pt a scoate sticla farului din nou??...ms

Modificat de REXxar_84
Link către comentariu

• 1 year later...
  • 7 months later...

salutare. se potrivesc oglinzile de la un far ,,european'' pe un far de,, anglia''? (valeo) la prima vedere difera doar fatetele oglinzii de faza scurta

Modificat de b4dy
nu s-a atasat poza
Link către comentariu

marius1982.11

bine-nteles ca nu potrivesc, ti-ai raspuns la intrebare.

adica, fizic potrivesc, dar nu-s ok in europa, asa in general te voi injura in trafic ;)

Link către comentariu

vroiam sa le inlocuiesc intre ele, sa le scot pe cele de anglia si sa montez pe cele de europa. am doua seturi, numai ca la cele europene am urechile de jos rupte.

Link către comentariu

marius1982.11

fara probleme.

numai vezi ca veleo-hella nu merge. Iar cele valeo se desfac f greu fara sa le spargi

Link către comentariu

Sunteti la curent cu vre.un furnizor/distribuitor de sticla far golf 4?! Am luat o pietricica intr-un far era crapat iar acum a aparut o gaura de 2-3 mm. Problema majora e ca sunt si valeo :(, ca etansare e ok silicon pt parbriz?

Multumesc anticipat, Respect!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!