Jump to content

Sticla De Far Pt. Golf 4

alec
 Share

Postare recomandată

Decat sa il iei de la dezmembrari mai bine il iei de la reprezentanta. Mi-a sarit o piatra si mi-a spart complet sticla de la farul stanga. Un far SH la dezmembrari 320 RON iar nou pe original VALEO 345 RON. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am farul ciobit,cel din stanga.Cred ca tot la dezmembrari am sa merg sa caut,pentru ca am intrebat la reprezentanta si doar sticla se far originala separat nu se gaseste!

Link către comentariu

Luati far de la autokarma.ro la 120 ron si dati jos sticla. Eu am facut asa. Sticla arata bine, am lucrat vreo 30 minute sa dau jos sticla de pe far.

Acuma nu stiu cu ce sa o lipesc pe celalalt. Nu cred ca e suficient silicon ... sau? Tre sa fie un fel de silicon ?

Link către comentariu

• Administrator

Pentru lipit folositi silicon de la Soudal.

Asta in cazul in care NU vreti sa mai dezlipiti respectiva sticla. :lol:

Link către comentariu

se gaseste in magazine silicon pt lipit sticla , am avut si eu dar am dat 45 .00 pe el :lol:

Link către comentariu

daca va ramane vreun corp de far dupa operatiile voastre, sunt interesat!!!

Link către comentariu

cristip sa inteleg ca farul pe care l-ai luat e aftermarket ? la doar 120 de lei...

Modificat de didus
Link către comentariu

In Ploiesti se gaseste doar sticla cu 50 lei, am cumparat pentru un amic, inca nu am montat acea sticla, dar urmeaza azi sau maine cel tarziu. Nu la toate farurile se poate inlocui sticla, la mine de ex, m-am uitat doar asa informativ si nu are cleme si mastic, e dintr-o bucata, ma gandesc ca e xenon de fabrica si de-aia o fi asa...

Desigur sticla nu e de o calitate deosebita, dar e acceptabila, a trebuit sa refuz una ca era putin ciobita, dar urmatoarea care a venit a fost OK.

Link către comentariu

didus, da e aftermarket, e cu mastic si cleme, la fel cum e si farul pe care tre sa pun sticla (Hella Celis).

Nu are defecte vizibile sticla.

Link către comentariu

Eu am rezolvat problema. Acuma vad eu cat de bine la prima ploaie :D

Link către comentariu

e cu mastic si cleme, la fel cum e si farul pe care tre sa pun sticla (Hella Celis).

aici esti "norocos" cristip, pentu ca farul pe care trebuie eu sa schimb sticla este valeo, la care sticla este "sudata" de corpul farului, fara cleme, printr-o rasina epoxidica. la acest tip de far fiind mai anevoioasa schimbare sticlei.

Link către comentariu

in drum spre brasov mi s-a spart un far,pana acasa s-a murdarit numai cu tot felul de insecte.am gasit numai sticla de far la un prieten si punete pe treaba!l-am curatat destul de greu din cauza masticului care e foarte rezistent dar a mers.am curatat interiorul farului cu solutie de geamuri si surpriza:m-am trezit cu un far inutilizabil deoarece s-a dus luciul nu de pe far ci in partea de jos sub far cum ar veni si s-a facut tot negru.arata super dar nu puteam sa-l pun asa.deci cumparat far-valeo470+sticla ptr cel vechi60+munca depusa.dar macar stiu acum cum se face!!!! :rolleyes:

Link către comentariu

salut. eu am faruri Valeo pe masina si vreau sa imi pun angel eyes. sa inteleg ca o sa risc sa sparg sticla la demontat?

Link către comentariu

Nu te sfatuiesc.

Mai bine cumperi faruri cu Angel Eyes si le vinzi pe ale tale. E greu de desfacut farul daca este Valeo, aproape imposibil fara sa-l deteriorezi.

Link către comentariu

mare atentie la farurile de la FK cu ange eyes, intreaba pe danubius :biggrin:

Link către comentariu

• 1 month later...
cipsius ,gasesti si in cluj sticla de far , incearca in marasti pe strada fabricii nr 4 , e un magazin de piese auto

la mipa?

eu am primit o piatra in cel din stanga si 30%din partea de jos s-a spart

mi-am luat far pe stanga marca TIC la 160 ron de la ei

din cate am constatat, nu m-am uitat chiar bine, dar cred ca e din plastic "sticla"dar cred ca o sa pun folie pe ele

inca nu l-am montat fiindca vreau sa pun si xenoane

am sa imi iau si pe dreapta la fel iar daca gasesc sticla o schimb la cel de pe stanga si ma fac cu o pereche de rezerve

Modificat de joky
Link către comentariu

• 7 months later...
blue_slid3r

Salut. Sambata am fost plecat putin in afara orasului si cand am ajuns acasa am observat ca farul pe dreapta este spart(probabil de la o piatra ,ceva).Am fost pe la cateva magazine de piese mai mari dar niciunul nu are sticla de far separat,si nici pe comanda nu aduce.Cine stie de unde imi pot comanda si eu o sticla mai buna ca si calitate,am citit pe aici si de sticle "scrumiere", "verzi" etc si nu vreau sa pun asa ceva la masina. PS.Am faruri Valeo

Link către comentariu

Salut. Vreau sa schimb si eu sticla la far, am inteles ca se poate lipi cu silicon sanitar Bison. Stie cineva cum sa curat interiorul farului dupa ce dau sticla veche jos ca sa nu se ia luciul acela care am inteles ca e foarte sensibil?

Link către comentariu

Daca ai far Valeo nu poti schimba sticla, oricum un far nou TYC sau DEPO costa maxim 200 RON .

Link către comentariu

Stiu diferenta intre Valeo si Hella, eu am Hella si nu vreau faruri noi pentru ca deja am sticla. Ma interesa decat cum sa curat farul in interior daca a mai facut cineva fara sa stric farul.

Link către comentariu

Daca ai far Valeo nu poti schimba sticla, oricum un far nou TYC sau DEPO costa maxim 200 RON .

Acuma ce facem ne contrazicem ? :icon_thumright: Se poate schimba, si n-o spun doar eu, au mai spus-o si altii. E putina munca intr-adevar, necesita multa rabdare, dar se poate schimba.

Cat priveste siliconul sanitar bison nu e cea mai buna solutie pentru ca nu adera foarte bine pe sticla, te-as sfatui sa folosesti adeziv pentru parbrize, sau cel putin un silicon pentru acvarii de pesti :D

Curatarea oglinzilor e cam delicata si personal te sfatuiesc sa folosesti ceva foarte moale, cum ar fi tampoanele demachiante ale sotiei/prietenei si eventual apa. Daca nu reusesti cu apa incearca lichid de spalat geamuri dar nu folosi diluant/decarbusolv/benzina.....Dar iti spun din experienta mea ca daca oglinzile sunt afumate de bec, sansele sunt foarte mici sa reusesti sa le cureti fara a deteriora stratul de crom. Spor !

Modificat de Inginerul
Link către comentariu

blue_slid3r

Chiar ieri am vorbit cu cineva la Constanta ca sa-mi trimita un set de geamuri pentru faruri,si a garantat ca si farurile Valeo se desfac fara a sparge geamul,mai greu dar se desfac.Oricum nu-mi fac probleme,unul il am spart deja si celalalt daca nu reusesc il sparg si am terminat treaba,asta pentru ca mi-am luat un set de angel eyes si abia astept sa vad cum vin :D

Modificat de blue_slid3r
Link către comentariu

Pai si merita atata munca pt 100 RON? Tinand cont ca numai sticla este 50 RON, eu am luat de la Volksman o sticla pt un far si cand m-am apucat de desfacut dupa vreo 2 ore m-am lasat pagubas.

Ca idee eu am cumparat far nou de G4 la 150 RON, deci chiar nu merita efortul mai ales pt ca sticla de schimb era de o calitate indoielnica.

@George 05, masticul se curata mai usor daca il incalzesti in prealabil, iti recomand sa folosesti un spaclu sau o surubelnita lata.

Link către comentariu

blue_slid3r

Eu cred ca merita,abia trece timpul :) Prima data si eu ma razgandisem,am zis ca nu stau sa demontez atata pentru niste angel eyes-uri,dar cum s-a intamplat sa sparg un far si trebuie oricum sa-i schimb geamul,il desfac si pe celalalt si gata.Sincer nu vreau sa cumpar cine stie ce rasuri de faruri.Dupa cum am mai zis,am vorbit cu cineva la Constanta care se ocupa cu asa ceva si a zis ca imi trimite el un set de sticle pentru far,clare si care sunt de fapt din plastic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!