Jump to content

Leon 1.6 16v 2002

zune
 Share

Postare recomandată

incep prin a va intreba de modelul 1.6 16v model 2002, 130.000 km , 7100e, m-ar interesa la ce sa fiu atent cand cumpar masina, peste 2-3 zile imi acorda banca imprumutul si as dori sa vad niste pareri avizate..m-ar interesa ce piese trebuie inlocuite , avand in vedere nr de km.. care sunt problemele frecvente, majore ce necesita service >>masina a fost importata recent germania ..>>multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai fiindca tocmai mi-am luat eu de curand o masina identica iti pot spune eu cate ceva:

1. avand in vedere nr,. de km sa te interesezi de distributie, oricum pentru siguranta ta ar trebui schimbata, cost cam ~1000 ron cu tot cu manopera.

2. bag-o in service pe tester, asa afli eventuale erori, airbag-uri sarite, senzori defecti, etc.

3. sa o urci pe rampa si sa pui mecanicul sau cine o verifica sa se uite la caseta de directie, e posibil sa aiba joc, si in caz ca este mare jocul, una noua costa destul de mult si de altfel sa se uite si la tamponul de la cutia de viteze (cost cam 200 ron in caz ca este slabit).

4. verificare estetica de catre cineva care se pricepe, sa verifice elementele de caroserie, in caz ca a fost lovita mai grav (eventual poti face un test la vopsea in Vitan)

eu cam asta am verificat la a mea.

multa bafta si nu o sa regreti alegerea facuta...este o masina frumoasa si fiabila :)

Link către comentariu

uite pentru leon..sa zic ca am renuntat la o skoda octavia 1 , model 2003 1.9 tdi 120.000km , rulata in romania, fara prea multe dotari(ac, 2 airbaguri,jante de 800e - dupa spusele propietarului) in afara de consumul redus de carburant ,nimic nu m-a impresionat la skoda(poate se potrivea pt tata, prin stilul ei robust) care era intrebarea (poate e prost pusa aici, insa..) raportat la cele doua motoare cost intretinere/cost revizii/ au vreo diferenta majora...? am inteles ca cele pe motorina ar avea costuri mai ridicate ale pieselor,dar ca sunt mai fiabile ..voi ce ziceti am ales bine ? sau ar fi fost indicat un motor diesel la seat? masina nu-i folosita la mai mult de 100 km pe sapt..momentan >> :)

Link către comentariu

Eu am avut Leon, atat 1.9 TDI cat si 1.6 benzina, si zic ca daca nu faci multi km, e mult mai rentabil cel de 1.6, pretul de achizitie e mai mic si costurile de intretinere sant mult mai mici.

Link către comentariu

ok..mersi de sfat , o sa revin cu poze de indata de iau masina, si cateva prime impresii

Link către comentariu

iar acum si preturile la benzina sunt mai mici decat cele la motorina :blink:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!