Jump to content

Audi A4

ADU 33

Postare recomandată

Si pe mine m-a mirat Gaby acest aspect, referitor la vopseaua aplicata pe butoane...este intr-o stare foarte buna, in fotografii nu se vede bine, in realitate arata si mai bine.Singurul buton cojit putin este cel de la inchiderea centralizata.

Iti dai seama ca nu ma incanta nici pe mine foarte tare lemnul, dar in combinatie cu interiorul negru arata relativ bine.

post-6004-1279047544_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ADU 33

36

• gaby1773

4

• lucianwwl

3

• Cristi_KWJ

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Intrucat am primit multe solicitari pe PM referitor la nr. de telefon al mesterului cu reparatia la parbrize intreb aici un moderator daca am voie sa-i postez nr., ar fi mult mai usor.

Ina 2-3 fotografii tot cu telefonul, nu am reusit sa iau aparatul la mine...maine am programare la folie si revin cu fotografii :D

...

post-6004-1279128207_thumb.jpg

post-6004-1279128221_thumb.jpg

post-6004-1279128232_thumb.jpg

post-6004-1279128333_thumb.jpg

post-6004-1279128347_thumb.jpg

Link către comentariu

Azi am fost la Polivalenta, multumiri lui macristian1 pentru sfaturi.Frumoasa masina ta, foarte frumoasa si cu dotari de exceptie :unsure:

Tot azi am aplicat cu succes folia, urmeaza fotografiile, pe riscul meu am aplicat aceeasi nuanta pe toate geamurile, 35%.

Sunt neplacut impresionat de toata hartogaraia referitoare la plata taxei de poluare...le trebuie 3-4 zile ca sa calculeze cat trebuie sa platesc ;) .Fantastic, nici cand vrei sa le dai bani nu e bine si te amana si te pun aiurea pe drumuri, sunt satul, ma scuzati de expresie, imi bag picioarele, plec in concediu si ma ocup dupa ce vin de inmatriculare- pur si simplu nu mai am nervi, de 3 zile umblu de la ghiseu la ghiseu ca sa inmatriculez o masina.

O seara buna tuturor.

Link către comentariu

Salut, felicitari pentru noua achizitie, e superba masinuta :) Sa te bucuri de ea si sa nu ai niciun fel de problema :) Poti sa ne spui si un pret de achizitie ?

Link către comentariu

Frumoasa masina, nimic de spus :blah: Sa ai parte de cat mai multi km alaturi de ea.

Arata bine cu folie, desi mergea sa o pui mai inchisa ;)

Link către comentariu

Va multumesc, Cristi_KWJ, folia este destul de inchisa 35%, dar fotografiile au fost facute pe un soare foarte puternic.

Pretul a fost de 10.500, fara faimoasa taxa; cu tot cu taxa, RAR, impozit, tradus acte, taxe la CEC, numere preferentiale, etc. pretul a ajuns cam la 11.500 :P .

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Fotografii noi :screwy:

Si mai am o problema, m-am chinuit aproape 1 ora cu mecanicul meu sa activez pozitia pe semnal, model american, dar nu am reusit, cu toate ca are VAS.

Poate reusesc cu VagCom-ul, desi VAS-ul e mult mai tare din cate stiu.

In momentul cand intram pe Central Electric cu Vas-ul ca sa urmam procedura "Central Electric / Long coding / Turn Signals As Parking Light xxx % ", imi aparea numai Coding, iar de signals as parking light, nici vorba.

As vrea sa fac ceea ce a facut Serhino, asa cum se vede in ultima fotografie, orice sfat ar fi binevenit.

post-6004-1281464310_thumb.jpg

post-6004-1281464325_thumb.jpg

post-6004-1281464349_thumb.jpg

post-6004-1281464361_thumb.jpg

post-6004-1281464373_thumb.jpg

post-6004-1281464578_thumb.jpg

Modificat de ADU 33
Link către comentariu

Azi am montat si alarma, respectiv un model Viper CAN, care functioneaza direct pe cheia masinii.

Totodata, am reusit sa activez cu VagCom-ul semnalele pe modelul american, dar le-am dezactivat deoarece am avut unele temeri, repectiv in momentul cand inchideam masina se aprindeau farurile si bineinteles semnalele care se stingeau dupa 15 secunde(fac precizarea ca inainte de activare, la inchiderea masinii mi se aprindeau proiectoarele), numai ca atat timp cat ramaneau aprinse am observat o palpaire cam dubioasa care nu mi-a placut si am decis dezactivarea functiei pana ma mai documentez.

Pentru cei interesati de activarea acestei functii, se intra pe Central Electric/Coding, apoi se rescrie codul; in loc de "01001" pentru Europa se scrie codul pentru America, respectiv "01003".

Link către comentariu

Felicitari pentru noua masina desi am vazut cam tarziu topicul tau... :( Care sunt diferentele majore (care ti se par tie, bineinteles) intre B6-le care l-ai avut si aceasta? Am vazut ca masina asta te-a dus la ~11.500... e destul de mult totusi pentru vremea asta de criza. B6-le in cati bani ai reusit sa il dai? Intreb pentru ca si eu am avut un B6 si m-am gandit la un momentdat sa-l schimb cu un B7 dar mi s-a parut ca nu merita sa dau bani in plus pentru...(in principiu) aceiasi masina.

Modificat de Bestie
Link către comentariu

Multumesc Bestie, aprecierile din partea ta ma onoreaza, ti-am urmarit topicurile cu toate masinile pe care le-ai detinut si iti cunosc pasiunea, mai ales ca B6-le tau l-am vazut si live si stu cat ai investit in el.

Pff, grea intrebare, nu stiu sa-ti spun ce imi place mai mult la B6 fata de B7, diferente semnificative nu exista, este intr-adevar aceeasi masina, oricum B7 mi-am dorit de mult, de cand a aparut, imi placeau foarte mult grila fata si farurile, dar pe vremea aceea nu-mi permiteam un B7.Cat despre masina in cauza, sunt foarte multumit de ea, deoarece este o masina incredibil de curata, nu pot sa cred cum a putut sa se mentina o masina de 4 ani si 136.000 km atat de bine, masini SH am vazut o gramada, dar asta pur si simplu pe mine unul m-a impresionat.Asa cum povesteam undeva mai sus, a fost ceva neprevazut, mi-a placut si am luat-o pe loc, cu masina mea la schimb(care dadea semne mari de oboseala), cat despre pret poate parea mare, dar avand in vedere ca masina nu are bube, consider ca este unul corect cu atat mai mult cu cat am luat-o la pretul de adjudecare a licitatiei adica 10.500 euro(am facturile de afara, toate actele).Restul de 1000 l-a reprezentat taxa de 3000 lei plus restul de acte(RAR, asigurare, traducere acte, numere etc.).

Link către comentariu
  • 6 months later...

Buna seara,nu am mai scris de mult pe aici, saptamana trecuta am facut un nou upgrade, este vorba de un A6 2006, 2.7 TDI.A fost o ocazie pe care nu am vrut sa o ratez, intrucat masina avea numai 48k km reali.Da, nu imi venea sa cred, am verificat-o la Porsche si cu vag-com si totul este absolut real.Masina este achizitionata din Romania si a apartinut unui director de la o mare companie farmaceutica de la noi din tara.

Masina, practic arata si merge ca una noua.Cateva poze si voi reveni cu detalii.

post-6004-0-46872500-1299003840_thumb.jp

post-6004-0-26008300-1299003852_thumb.jp

post-6004-0-47896400-1299003887_thumb.jp

post-6004-0-43866000-1299003974_thumb.jp

Modificat de ADU 33
Link către comentariu

fiind luata din romania e credibil . daca era adusa de afara , mai avea cel putin un 2 in fata km aia .

misto culoarea si ca NU are piele :)

Link către comentariu

Dap, e incredibil de credibil :) .Am verificat-o si paraverificat-o.Masina a fost in leasing pana in 2010 si are toate service-urile la Porsche.

In 2007, masina avea numai 2800 km, in 2008 10.000 si tot asa pana in 2010 cand avea 35k.

Ce sa spun, nici nu am mai stat pe ganduri si am luat-o, omul de-abia o scosese la vanzare de cateva ore.

Cam asta ar fi, urmeaza o folie, schimbul de ulei, filtre, roti de vara, eventual parbrizul care e crapat intr-un colt si ce-o mai fi :)

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos ! e ff frumoasa iar la km .. astia .. e bijuterie curata !

e quattro ?

ar trebuii sa-i faci topic separat !

bafta si cati mai multi km

Link către comentariu

Multumesc Red, stiu ca si tu ai grija de ea si te-ai zbatut indelung cu inmatricularea aia dubioasa si cu asigurarile.

Nu este quattro si mai are cateva minusuri(pilot automat, comenzi pe volan, xenon etc.), dar minusurile sunt compensate zic eu de kilometri putini.

Azi am terminat si cu inmatriculatul :)

post-6004-0-70401200-1299087023_thumb.jp

post-6004-0-53197000-1299087051_thumb.jp

post-6004-0-41565900-1299087084_thumb.jp

post-6004-0-26778400-1299087141_thumb.jp

Link către comentariu

da intr-adevar ma zbat sa o tin in conditii cat mai bune,.. au trecut problemele cu asigurarile si cu inmatricularea ..din fericire,

cat despre minusurile masinii tale, nu cred ca ar trebuii sa te ingrijoreze ! comenzi pe volan se pot pune, in cauzl tau trebuie schimbat volanul si adaugat cablajul pt comenzi,la fel si pt tempomat, ai nevoie de maneta si de cablaj, dar sincer nu stiu cat de mult o sa folosesti tempomatul! eu fac naveta zilnic in medie 160 de km dar nu-l folosesc ..adica nu pot sa-l folosesc din cauza traficului .. afara e folositor pe autostrada, comenzile pe volan intr-adevar le folosesc !

ti-as sugera sa faci un efort si sa-ti schimbi farurile cu unele cu lupa si sa pui xenon chiar daca e AM.. cred ca merita din plin investitia! osa fii uimit de diferente

in trecut am luat si eu o masina cu fff putin km reali( care erau greu de crezut ca fiind reali pt varta ei ), dar fara prea mutle dotari ( un pasat b5 ) masina in prezent e a nasului meu care i-a complectat o gramada de "minusuri" iar masina e o bijuterie in prezent,

fara exagerari, asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi .. totul depinde de tine cat de perseverent esti in privinta asta sunt colegi pe forum care au facut trecerea de la 2005 la 2010 facelift !fara prea mari probleme ( cu costuri doar )

sa ai multa bafta si sa ne tii la curent cu evolutia !

Modificat de Red
Link către comentariu

Multumesc Red, pilotul automat nu-foloseam nici eu la A4 si nici comenzile pe volan iar xenononul stiu ca e un must have, deja am gasit faruri complete cu 400 de euro, dar nu ma grabesc...trebuie sa-mi revin un pic, mai am o masinuta,(vezi semnatura) in care am investit foarte mult si momentan o sa o iau mai usor :) .

Link către comentariu

Noutati, de 2 zile am montat si folia...35% pe toate geamurile :rolleyes:

post-6004-0-48927900-1299350006_thumb.jp

Link către comentariu

Ai avut probleme cu politia pentru folia pe fata?

In rest masina e de vis, sper din tot sufletul sa imi iau si eu una anul asta :rolleyes:

Link către comentariu

Multumesc, iti doresc sa reusesti in ceea ce ti-ai propus :icon_thumright:

Nu m-a oprit nimeni, am pus-o pe barba mea ca si la A4, nu-mi place mai inchisa pe spate si deschisa pe fata, eu am vrut aceeasi nuanta pe toate :) si sa fie de bun simt nu foarte inchisa.

Link către comentariu

Asa am si eu folia pe masina, cu transparenta 35%, si de cate ori m-a oprit Politia le-am spus ca am autorizatie si inafara de faptul ca au strambat din nas nu mi-au facut nimic niciodata, nu este chiar atat de inchisa si se poate vedea cu usurinta inauntru.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!