Jump to content

Audi A4

ADU 33

Postare recomandată

Corect :Driver: , cu toate ca in Bucuresti la cate gropane sunt, cele pe 16 sunt mai potrivite.

Link către comentariu
  • Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ADU 33

36

• gaby1773

4

• lucianwwl

3

• Cristi_KWJ

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si totusi eu zic ca arata foarte bine si jantele de B7, astazi ii fac mai multe poze si postez :D

post-6004-1244262680_thumb.jpg

post-6004-1244262864_thumb.jpg

Link către comentariu

Azi am reusit sa le pozez mai bine jantele si tot azi am gasit jante de RS6 cu cauciucuri la 700 euro si sline la 500 euro, ce ziceti de cele de RS6?

post-6004-1244318677_thumb.jpg

post-6004-1244318720_thumb.jpg

post-6004-1244318786_thumb.jpg

Link către comentariu

Mai bine cele de S-Line ;)

Daca tot vrei jante tip RS, mai bine le cauti pe cele de RS4 (ceva in genul celor lui Ice_2k) si asa ar arata si mai bine :lol:

P.S.: ...parere mea, hac... :)

Link către comentariu

La 700 euro poti sa-ti iei chiar si OZ pe 17" fara cauciuc, sau altceva nemtesc precum Rial sau AEZ pe la de 500 euro care oricum net superioare celor replica. Iar cauciucuri gasesti pana in 200 de euro. Sfatul meu este sa-ti indrepti atentia spre ceva de marca si sa lasi replicile chiar daca sunt tentante.

Link către comentariu

Sa stii ca asa ziceam si eu, replica sucks. Cu toate astea, pentru ca vroiam neaparat modelul RS4, replicile au fost singura solutie. Am deja ~30.000km cu ele, s-a mai intamplat evident sa nimeresc cate-o groapa mai nasoala ca aia e, oricat de atent ai fi traim totusi in Romania, si cu toate astea nu am avut cu ele absolut nicio problema.

Link către comentariu
  • 4 months later...

Salut, de curand am facut si eu un upgrade la sonorizare.

Upgrade-ul consta intr-un subwoofer JBL de 250 w RMS si statie tot JBL.

Mare diferenta fata de ceea ce aveam pana acum cu toate ca masina are si subwoofer de fabrica :somnmare: .

post-6004-1255967518_thumb.jpg

post-6004-1255967531_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 8 months later...

Buna seara avand in vedere ca nu mai am de gand sa vand masina, m-am hotarat sa investesc mai mult in ea, asadar am inceput cu jantele S-line pe 17 si un DVD.

Urmeaza, scoaterea catalizatorului, injectoare cu debit mai mare si discuri de frana perforate, precum si un tuner TV.O sa va tin la curent si astept sfaturi.

post-6004-1276974851_thumb.jpg

post-6004-1276975078_thumb.jpg

post-6004-1276975225_thumb.jpg

Modificat de ADU 33
Link către comentariu

Frumoase jantele, ca doar de astea mi-am pus si eu saptamana trecuta :) Serios, mare diferenta fata de alea de B7

Dar ce s-a intamplat cu culoarea capacelelor din centru? Daca nu e secret, sunt curios cat te-au costat

Modificat de gaby1773
Link către comentariu

Va multumesc pentru aprecieri, de asemenea astept si sugestii din partea voastra.Gaby, ai PM.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

2 fotografii cu noua cucerire :P.Voi reveni cu detalii.

post-6004-1278786853_thumb.jpg

post-6004-1278786947_thumb.jpg

Modificat de ADU 33
Link către comentariu

Multumesc pentru apreciere.

A fost absolut o intamplare, vineri dimineata nici nu ma gandeam ca la ora 17 voi veni acasa cu alta masina.Asa a fost sa fie.

Noua masina, este un A4 B7 dupa cum se vede, achizitionat din Franta la licitatie si a fost livrata de la dealer pe 06.06.2006.

Ca dotari, enumar cateva in plus fata de ce avea cealalta, senzori de lumina, pilot automat, 4 geamuri electrice si cam atat.Motorul este cel de 1.9 si 116 cai si are 136.000 km.

Urmeaza inmatricularea, apoi, schimburile de ulei, filtre si distributie daca va fi cazul.

Nu vreau sa ii mai adaug altceva, in afara de folie si poate senzori de parcare.

Masina merge foarte bine, sunt multumit, cu toate ca nu trage la fel ca fosta, dar eu zic ca este suficient :D .

Link către comentariu

Felicitari pentru noua achizitie :)

Fara xenon la asta?

Cat a fost pretul la licitatie?

Link către comentariu

Frumoasa masina, credeam ca ai luat-o pe asta dar din cate vad ai ales tot 1.9

Pune si tu mai multe poze, poate ma reindragostesc si eu de A4 :)

Pacat ca nu are xenon OEM, eu imi doresc neaparat dotarea asta.

Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea la fel cum ai avut si de B6

Modificat de gaby1773
Link către comentariu

Salut, din pacate xenonul este cel care ii lipseste dar voi rezolva cumva si aceasta problema.

In schimb sunt bucuros, deoarece azi am verificat-o in baza de date la Porsche si am aflat ca in 09.2009 la 120.000 s-a schimbat distributia, ultima intrare in service a avut-o in 01.2010 la 127.000, iar km sunt absolut reali(136.000).

Impreuna cu mecanicul i-am facut o scanare completa si nu are absolut nici o problema, de asemenea am dezactivat senzorul de avertizare pentru centuri si i-am trecut meniul de la BC in engleza.Azi am reparat si o ciupitura de pe parbriz care o capatase pe drumul din Franta spre Romania(foarte interesanta operatia si a costat numai 50 de lei cu tot cu deplasarea persoanei care a facut operatiunea la domiciliu).

Urmeaza RAR-ul si inmatricularea(azi am incheiat actele de vanzare si la fosta masina).

Cam atat, revin cu fotografii.Gaby, sper sa nu schimbi marca, daca imi aduc aminte acum vreo 2 ani si ceva, pe un alt forum te sfatuiam sa alegi cu incredere Audi.... :icon_thumright:

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea!

Spune-mi ,te rog, dupa operatia de reparare parbrizului se mai cunoaste unde a fost ciupitura?

Am reparat si eu la Ager servise si se mai cunoaste unde a gaurit.Mersi

Link către comentariu

Florin. nu se cunoaste nimic.Dupa ce a terminat, se mai vedea un punctulet, dar a aplicat deasupra doua foite, ca acelea mentolate care se pun pe limba, pe care le-a expus la o lampa cu raze UV aproximativ 15 min. si in final nu se mai cunoaste nici punctuletul.

PS, omul spunea ca ieri reparase la un Q7 o crapatura de aproximativ 30 cm.

Link către comentariu

Special pt Gaby 1773 cateva fotografii facute in graba cu telefonul, deoarece nu am avut timp si sunt foarte obosit dupa alergatura la RAR, taxe la CEC si nr. provizorii :huh:

Cam atata, revin cu detalii

PS, am trecut si RAR-ul cu brio :)

:)

Scuzati mizeria dar m-a prins si ploaia azi :)

post-6004-1279040756_thumb.jpg

post-6004-1279040774_thumb.jpg

post-6004-1279040801_thumb.jpg

post-6004-1279040968_thumb.jpg

post-6004-1279040979_thumb.jpg

post-6004-1279040990_thumb.jpg

post-6004-1279041000_thumb.jpg

post-6004-1279041159_thumb.jpg

post-6004-1279041174_thumb.jpg

Modificat de ADU 33
Link către comentariu

Foarte tare masina, rafinament tipic Audi, nimic de reprosat.Totusi sa-mi spui cum se aude sistemul Audi Concert, ca am un prieten care era foarte incantat cand si-a luat masina(echipata tot cu Audi concert) si cand s-a suit la mine in masina (cea din semnatura) a zis ca parca se aude mai bine la a mea (nu prea imi vine sa cred avand in vedere ca Audi Concert e o optiune extra din cate stiu).Multi km fara incidente!

Link către comentariu

Am luat o pauza si m-am uitat putin si la masina ta Alexandru, frumoasa, sa o stapanesti sanatos.Cat despre Audi Concert mie imi place cum se aude, nu stiu daca este optiune extra, dar avand in vedere ca are si subwoofer-ul incorporat se aude bine, nu se compara cu ceea ce aveam pe B6, dar imi place si nu il mai schimb.

Link către comentariu

Ms de raspuns si multumesc pt aprecierile legate de masina mea.Legat de sistemul audio ma voi informa mai bine de la persoana care mi-a spus acele lucruri sa incercam sa ajungem la un consens. :P (tind sa cred ca am dreptate cand zic ca e peste ce am eu) Sanantate! :D

Link către comentariu

e frumoasa, imi plac mult senzorii de tot felul :D

si cel mai important, are vopseaua la locul ei pe (aproape) toate plasticele interioare. sa se fi remediat problema la B7 sau doar ai prins tu una ingrijita bine?

a, si 4 geamuri electrice, optiunea rara pe b6/b7 desi se vrea "premium" :P schimba mult in bine aspectul manerului usii soferului

de asemenea imi place ca desi e un gri-albastru la exterior (care chiar imi place), nu e albastra si in interior (nu mi-ar fi placut, dar pana la urma nu e masina mea). trimurile "de lemn" o strica putin, dar depinde de gusturi

Modificat de gaby1773
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!