Jump to content

Pedala Frana Moale

Alextz
 Share

Postare recomandată

Salut,

Am schimbat placutele de frana pe fata cu unele ATE (originalele find tot ATE) si dupa asta am observat din ce in ce mai mult ca am o portiune "moarta" a pedalei de frana. Am schimbat placutele exact dupa DIY de pe vwvortex iar lichidul de franare a fost schimbat in august 2007. Dupa ce cursa moarta s-a terminat franarea este progresiva iar franele tin foarte bine.Daca calc putin de tot pedala de frana, masina nu franeaza de loc.

Sa fie oare aer in instalatie?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai schimbat si discurile pe fata? Daca nu in primii 100-200km nu vei avea frane cum trebuie.

Tu parca ai tambure pe spate, nu? Ai reglat si frana de mana sa tina la 5-6 dinti? Dupa reglajul franei de mana scade cursa moarta a pedalei.

Modificat de al bundy
Link către comentariu

Au trecut 6000km de cand am schimbat placutele. Nu nu am reglat frana de mana. O sa incerc si asta.

Link către comentariu

Eu zic ca ai aer in instalatie...

Link către comentariu

Se regleaza usor de sub scrumiera din spate, se scoate si ai acces la piulita de reglaj.

Link către comentariu

Ceva rezolvari?

Link către comentariu

Nu este aer in instalatie, am schimbat inca o data tot lichidul sub presiune. Frana de mana reglata bine. Pe final am schimbat placutele de frana cu unele Tarox.....si totul a revenit la normal, chiar mai bine. Nu stiu ce aveau vechile placute ca doar erau ATE ca si originalul de pe masina.

Link către comentariu

Unde ai schimbat lichidul sub presiune si cat te-a costat?

Link către comentariu

L-am schimbat la mecanicul meu. De costat....m-a costat toata operatiunea 30RON manopera.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!