Jump to content

Tiguan Tdi

alex_tox

Postare recomandată

Tiguan Track&Field tdi 140CP cutie 6 trepte manuala

hpim1068mb3.th.jpghpim1071dr2.th.jpghpim1067uw5.th.jpghpim1072cx9.th.jpghpim1073un2.th.jpghpim1074ya0.th.jpg

Dotari:

*Clima

*Scaune incalzite

*Mp3 player cu magazie de cd si touch screen

*Comenzi pe volan

*Volan imbracat in piele

*Oglinzi incalzite,rabatabile electric bla bla bla

*Senzor de ploaie si oglinda retrovizoare heliomata

*Senzor de lumina

*Pachet crom

si alte nimicuri inutile

Link către comentariu

Felicitari ! Sa te bucuri de ea.

Stiu ca e cerere foarte mare de Tiguan. Si chiar ai de gand sa o bagi in ceva off road ?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Multumesc mult!

Mai intai sa ii fac rodajul,dupa 1500km o sa o sui pe niste dealuri pe la tara,daca o sa iasa ceva interesant o sa pun si niste linkuri in topicul cu filme cu tiguan.Pana atunci...plimbari pe autostrada sub 3500 de ture :icon_thumright:

Modificat de alex_tox
Link către comentariu
  • Administrator

Felicitari pt achizitie !

Ai omis sa mentionezi proiectoarele si compiuterul de bord plus.

Foarte frumos Mp3 player-ul.

Numai bine !

Link către comentariu

Inca o data - sa o stapanesti sanatos, si multi km fara incidente! Si pentru ca in aria asta am vazut ca se poarta recomandarile, uite una: un sticker, ceva, pe undeva... :icon_thumright: Numai bine!

Link către comentariu

Sal,

Sfatul meu fa rodajul cel putin 5-6000 de km si mai jos cu turatia pana in 3000 .

Ai sa fii multumit dupa aia .

Link către comentariu
  • 2 months later...

Foarte frumoasa, dar de ce nu ai ales Alb sau negru ca si vopsea?

Te astept cu impresii noi, despre motor, turatii, depasiri.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Culoarea este cumva F3-indian blue ? nemetalizata ... una din cele 2 "incluse in pret" ?

Link către comentariu
Si chiar ai de gand sa o bagi in ceva off road ?

eu zic sa stea omul linistit. s-au bagat niste flacai de la un dealer vw pe pe gazonul umed din fata firmei si nu mai puteau iesi de acolo. tiguan este o masina de asfalt ,practic un golf 4 motion cu garda mai mare la sol , care consuma cu 3 litri in plus fata de golf, sta mai rau in curbe si la viteza maxima si costa cu 7000 euro in plus.

masina poate fi folosita la incalecarea facila a cainilor morti de pe mijlocul asfaltului si la urcarea pe borduri atunci cand nu gasesti locuri libere in parcarea de la Mall.

anyway fiecare face ce stie cu banii pe care ii are.

Link către comentariu

mda...e o remarca mult prea rautacioasa la adresa masinii colegului.

Nu este chiar cum zici tu. Este clar ca aceste mini SUV nu se pot compara cu un Touareg, Land Cruiser, Patrol. Dar pentru ce este el destinat eu zic ca se descurca foarte bine. Pe unde am citit despre el doar cuvinte de lauda, cea mai simpatica fiind "Este ideal, spun cei de la VW, pentru traficul urban şi pentru excursii

Link către comentariu
eu zic sa stea omul linistit. s-au bagat niste flacai de la un dealer vw pe pe gazonul umed din fata firmei si nu mai puteau iesi de acolo. tiguan este o masina de asfalt ,practic un golf 4 motion cu garda mai mare la sol , care consuma cu 3 litri in plus fata de golf, sta mai rau in curbe si la viteza maxima si costa cu 7000 euro in plus.

masina poate fi folosita la incalecarea facila a cainilor morti de pe mijlocul asfaltului si la urcarea pe borduri atunci cand nu gasesti locuri libere in parcarea de la Mall.

anyway fiecare face ce stie cu banii pe care ii are.

Eu zic sa te mai interesezi. Mie mi se pare foarte reusita masina. Si daca nu ai vazut nu e Sport&Style ci Track&Field. E o diferenta intre ele.

Fa cu un golf 4 motion ce face asta in video asta :lol: Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu
  • 1 year later...

Ce ii lipseste foarte mult sunt farurile xenon, in rest foarte frumoasa si dotata masina!

Link către comentariu

Topicul are aproape 2 ani... asa ca nu stiu daca mai are rost sa lasam vreun comment... omul nu a mai revenit cu informatii... filmari, etc...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!