Jump to content

Passat Highline 2.0 Tdi Dpf Cr,dsg,140cp

overseas

Postare recomandată

Salutari la toata lumea.

Mai am cateva zile pana sa ridic bijuteria din titlu. Dupa un drive test cu Passat 2.0 TDI DSG (nu CR), am hotarat sa comand masina, dar cu noul motor CR. Am facut testul ca sa vad cum e mult-laudata cutie DSG si a fost absolut superb, ziceai ca m-am nascut in masina aia. Ce mai voiam neaparat erau xenoanele. Si cu ocazia vizitei la dealer am aflat ca deja s-a introdus noua motorizare CR. Desi pe stoc mai erau si masini cu TDI non-CR, am considerat normal sa vreau CR, fiind o motorizare mai noua si gandindu-ma la posibila revanzare.

Din fericire, am gasit o configuratie excelenta pe stoc la Curtici. Intr-adevar, pretul era 27.400 CIP, dar am considerat ca merita sa fac un efort. Desi (inca) sunt fan Ford, am ales Passat-ul pentru: DSG, calitatea interiorului, potentiala valoare de revanzare. Nu am enumerat tot ce-mi place la Passat, ci doar motivele care m-au facut sa aleg Passat vs. noul Mondeo. Am configurat un Mondeo similar si am ajuns cam la aceiasi bani, situatie in care alegerea mea a fost foarte simpla :) Am avut Focus 1 si Mondeo 3 si le consider masini foarte bune si foarte funny care-si merita banii, mai ales cu niste calitati rutiere de exceptie in clasa lor.

Va dau mai jos configuratia masinii pe care o astept. Nu o fac sa ma laud, ci as dori sa impartasesc bucuria mea de impatimit auto cu cei care apreciaza.

Dotari optionale peste Highline:

WD2 Alarma antifurt "Plus" cu imobilizator

electronic - supraveghere interioara

a habitaclului - inchidere confort si

back-up horn - cu deschidere

individuala a usilor

1G3 Cod Intern 121,

9Q5 Computer de bord "Plus" - cu selectare

pentru deschiderea individuala a usilor

si functia "Autolock" de la 15 km/h

PXE Faruri bi-xenon adaptivecu iluminare

dinamica in curbe, inclusiv instalatie

de spalare faruri

P16 Lumini si vizibilitate II- functie

"Coming Home"/"Leaving Home"- senzor

de ploaie- oglinda retrovizoare

interioara cu reglaj automat

antiorbire- oglinzi exterioare

reglabile si rabatabile electric,cu

reglaj automat antiorbire pentru sofer,

incalzite- iluminare habitaclu,lumini

pentru citit fata/spate cu elemente

cromate

7X2 Pilot de parcare - avertizare acustica

la parcare fata/spate

REG Radio "RCD 500" inclusiv functie MP3-

4x20 W, 8 incinte acustice fata /

spate, MP3-player si CD-changer

integrat pentru 6 CD-uri

WS1 Sport "Monte Carlo"- 4 jante aliaj

usor "Monte Carlo" 7 1/2 J x 17 cu

anvelope 235/45 R17 si suruburi

antifurt- faruri de ceata, geamuri

laterale spate si luneta in tenta

fumurie, cu pana la 65% absorbtie a

luminii- suspensie sport - garda la

sol coborata cu cca 15 mm

PM1 Volan multifunctional piele 3 spite-

comenzi radio, telefon - levier

schimbator de viteze imbracat in

piele

Total optionale:

X6X6 culoare: Gri (unitedgrey metallic)

VX tapiterie: -, negru 0,-- 0,--

Pret vehicul de baza 27.447,-- 32.661,93

Link către comentariu

Multumesc de urari.

Da, banii sunt multi si nu-i adun de pe jos :) Am reusit si un discount bunicel, platind cu cash.

Dar DSG m-a dat pe spate si de mult ma uitam dupa Passat-ul nou. Pentru mine masina asta e un vis devenit realitate. De fapt, a mai contat ceva: de la o anumita varsta :D am vrut o masina de 5* la EURONCAP.

Tot ce ma rog este sa nimeresc o masina fara probleme.

Link către comentariu

Facem si poze, dar mai dureaza cateva zile pana la livrare :(

Link către comentariu

felicitari coleg de forumuri

nu o sa regreti nici o clipa, ai sa uiti de trosniturile de pe puntea spate(am avut si eu un mk3 si tocmai ce l-am dat si am ramas cu vw)

nu zic ca ford nu a fost ok dar ...mai bine, nu ma mai intorc la ford desi nu am avut probleme la masina, am avut o benzina de 2.0 145HP si cu bodykit de st220

inca o data felicitari si asteptam impresii despre cum merge CR de la vw si de cat e de silentios comparativ cu tractorasele(mult iubite) cu PD

Link către comentariu

@hora: cand am zis cash am vrut sa zic plata integrala inainte de livrare, prin banca :huh: cred ca ti-ai si imaginat un tip cu un purcoi de euroi mergand la dealer :)

@cristibt: continui sa cred ca Mondeo MK3 are o dinamica de exceptie, dar abia astept sa ma urc in noul Passat si sa utilizez DSG-ul; de la Passat nu cer altceva decat sa-mi faca tot atatea probleme cate mi-a facut Ford

Cred ca ridic masina sambata sau cel tarziu luni. Nervii mei...... :)

Link către comentariu

A venit?A venit? :lol: abia astept sa vad cum arata si sa ne spui ce parere ai :soare:

Link către comentariu

Am luat-o sambata !!! Incerc sa atasez poze. Sunt dat pe spate :)

Poze cu motorizarea 2.0 TDI CR. Parca voia cineva de pe forum sa vada cum arata.

post-18537-1211747851_thumb.jpg

post-18537-1211747875_thumb.jpg

post-18537-1211747890_thumb.jpg

Link către comentariu

Sunt ca un copil scapat in tara ciocolatei. In primul rand: DSG DSG DSG DGS ... you get the idea :) Cutia asta e sufletul masinii. Poate sa faca vreo 1000 de chestii, din care 500 le face oricum, iar restul de 500 trebuie sa stii sa i le ceri :offtopic: In al doilea rand, e primul meu diesel si mi se pare bestial. Nu stiu cum e TDI PD, dar CR-ul toarce ca un motan pana la 2000 rpm, dupa care face ca un ursulet infuriat :) Combinatia DSG + 2.0 TDI CR mi se pare mai absolut suficienta pentru mine si pentru masa masinii. Am calcat-o putin in traficul de oras si face slalom ca pe partie.

OK, banuiesc ca vreti poze. O sa vedeti niste jante Monte Carlo de 17 care arata muuuuult mai bine in realitate, fiind concave la mijloc, chestie care face toti banutii.

post-18537-1211748533_thumb.jpg

post-18537-1211748551_thumb.jpg

post-18537-1211748564_thumb.jpg

post-18537-1211748578_thumb.jpg

Link către comentariu

Interiorul si bordul: beton frate. Super pozitie la volan, scaunele sport parca te maseaza, cotiera fata e pozitionata la fix pentru a tine mana pe schimbator. Noaptea e luminat bordul ca pomul de craciun sub care te asteapta cadourile. Sper ca fiabilitatea sa fie OK pentru a nu-mi strica visele frumoase :)

Oops, cand ma recitesc zici ca sunt platit sa fac reclama la vw :offtopic:

post-18537-1211749001_thumb.jpg

post-18537-1211749012_thumb.jpg

post-18537-1211749023_thumb.jpg

post-18537-1211749050_thumb.jpg

Link către comentariu

" cotiera fata e pozitionata la fix pentru a tine mana pe schimbator. " Tu nu mai trebuie sa ti mana pe schimbator :D

sa o stapanesti sanatos :)

Link către comentariu

asa e, dar si acum mai caut frana de mana :D

multumesc de urari

Link către comentariu

multi km. fara probleme! este foarte frumoasa!

Link către comentariu

Foarte frumoasa..pacat ca n-are navi,dar oricum e reusita rau de tot..s-o stapanesti sanatos,sa ai parte de ea si sa te duca unde vrei cu bine! :P

Link către comentariu

Multumesc mult Florin1 si But_F. Voi reveni cu poze mai multe. Am o evacuare faina, nu este cea pe care o vedeam in mod normal pe diesel.

Navi ar fi fost super, dar era cam mult :)

Link către comentariu

foarte frumoasa. sa ai grija de ea ca ea sigur va avea de tine!!!!

sa o conduci cu placere....pe serpentine la munte!!!!! :)

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos ^_^ :lol: Cat mai multi km fara griji si scoate Mondeo de la proflil :D

Link către comentariu

Foarte frumoasa!

S-o stapanesti sanatos!

Acum am "rival" la intalniri. :lol:

Abia astept o sedinta foto cu ambele "mici" bucurii! ^_^

Ps: schimba masina de la datele tale, e tot fordul trecut.

Link către comentariu

Multumesc pentru urarile de bine. Hai ca am reusit sa-mi schimb masina in profil. As fi lasat Mondeo, sa nu uit de unde am plecat :scratch:

Seara asta am facut cunostinta cu bi-xenon-ul. Impresionant. Si foarte util pe partea de siguranta. Bordul luminat noaptea este superb.

Link către comentariu
Velocity_Warrior

overseas - tot respectul pentru masinuta. E frumusel tare tanculetul si dotat. Sa faceti km infiniti si fara incindente impreuna. Intr-adevar iluminarea bordului noaptea este o placere totala. Oricat de obosit ai fi combinatia de lumini te tine treaz. Cand rotesc volanul imi place cum se vad ledurile de sub butoane de pe el :icon_thumright: E o senzatie cool.

Link către comentariu

Respectul e reciproc :icon_thumright:

Am citit de curand undeva ca iluminatul albastru e cel mai benefic pt ochii obositi ai unui conducator, noaptea. Cica 10 minute de iluminare albastra noaptea regenereaza acuitatea vizuala.

Link către comentariu

felicitari pt "bijuterie" cati mai multi KM si fara incidente.

eu astept sa imi ajunga cam in 1.5 luni una identica cu a ta, dar totul pe culori deschise (totul bej la interior), in rest dorari aproape identice. din pacate nu am fost la fel de norocos ca si tine sa fie la Curtici, deci pt mine asteptarea este putin cam lunga.

Cat despre partea cu "parca fac reclama la VW" sa ma auzi pe mine acum (inainte sa imi vina masina) nici nu imi imaginez cum o sa fac cand o sa am si eu propiul passat cu DSG.

Inca odata felicitari....

Link către comentariu

felicitari

frumoasa culoarea, la fel si jantele

cat de galagios e motorul? cel cu PD era vestit pentru tacaneala

ma refer de afara cum se aude ca inauntru nu se aude mai nimic

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!