Jump to content

T5 Caravelle

Robert_Alex

Postare recomandată

Robert_Alex

Am cumparat recent un VW Transporter si cum nu mai e nici una pe site m-am gandit sa o postez, sa vad cateva impresii :)

Motor 2.5 TDI, 131 CP, 80000 Km, cutie automata.

Optiuni: ESP, ABS, AC, proiectoare, computer bord, navigatie, pregatire telefon, pilot automat, incalzire scaun sofer, geamuri electrice, oglinzi electrice, perdelute, senzori parcare, si cam atat.

post-18350-1211072636_thumb.jpg

post-18350-1211072649_thumb.jpg

post-18350-1211072658_thumb.jpg

post-18350-1211072669_thumb.jpg

post-18350-1211072677_thumb.jpg

post-18350-1211072689_thumb.jpg

post-18350-1211072695_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte bine echipata, pentru un Transporter :).

Link către comentariu

O masina foarte frumoasa.Eu pe langa Golf mai conduc destul de des un Vw Multivan T5.Are acelasi motor ca al tau si imi place foarte mult cum merge.Ca recomandare daca vrei sa nu se simta foarte mare diferenta fata de masina care o ai in semnatura iti recomand o vizita la Voinea.Eu la el am crescut puterea la Multivan la 160 cp si e cu totul alta masina...

Iti doresc multi km fara probleme.... :D

Link către comentariu
Robert_Alex
Publicat (modificat)

Multumesc pentru urari, e foarte distractiv sa conduci o masina ca asta :D si... nu o sa ma vezi cu banii in bord ca la maxi-taxi :)

Masina este peste asteptarile mele la un asa gabarit, are un demaraj exceptional, nu are rost sa ii maresc puterea la 160, cu toate ca ar fi extraordinar pentru ca nu o conduc eu, masina e cumparata pentru firma ca sa transporte muncitorii. Eu o sa imi fac vacantele cu ea.

Modificat de Robert_Alex
Link către comentariu
Robert_Alex
Publicat (modificat)

Pretul masinii a fost de 16500 euro la care se adauga inmatricularea in Germania, care a fost putin peste 200 euro

Modificat de Robert_Alex
Link către comentariu
  • 5 months later...

Am si e o mare problema de cand am cumparat dubita asta.

Cine imi poate spune si mie cum fac sa mearga cd-ul la genul acesta de navigatie, pentru ca am incercat tot ce se poate, am scos si am bagat cd-uri de sute de ori, am incercat sa il butonez, sa il setez, si nu merge, singurul cd care functioneaza este cel cu harti pentru navigatie.

Va rog lamuriti-ma si pe mine

post-18350-1227032004_thumb.jpg

Link către comentariu

Cauta si vezi daca ai o magazie de cd-uri daca nu spre dezamagirea ta o sa o poti folosi decat pe post de radio sau de navigatie

Link către comentariu

Asta a fost primul lucru pe care l-am facut, am cautat magazia, si singurul lucru care l-am gasit e un fir taiat deasupra navigatiei unde este spatiul de depozitare.

Link către comentariu
masina e cumparata pentru firma ca sa transporte muncitorii. Eu o sa imi fac vacantele cu ea.

faina duba, pacat ca nu va mai arata asa cind o sa vrei sa pleci in vacanta (poate in asta de iarna ai sanse)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!