Jump to content

White Leon

Florin&David

Postare recomandată

CUPRA Look Up-Grade ... :)

Pq1wCKeS.jpgPq1wCRJi.jpg

Lucrare de 20 minute, 2 baieti la pret de 20 lei.

Super multumit de noul look.

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Florin&David

44

• TIBI_84

7

• gabriel

3

• tibiauto

3

Sunt frumoase jantele si se potrivesc pe masina foarte bine. Imi place mult modelul acesta de Leon, mi se pare...sexi :D si chiar ma gandeam la el ca o alternativa, insa nu ma incanta interiorul. Si cum petrecem cel mai mult timp in interior, m-am orientat spre altceva.

Link către comentariu

Foarte frumos si pretul mai mult ca sigur a fost bun. Sunt putin invidios ca jantele astea vorbisem sa le iau eu pentru Golfulete, dar mi-am schimbat gandurile in ultimul moment :D . Apropo cel de-al 4-lea cauciuc care zicea ca e taiat ai gasit sa il schimbi? Vad ca anvelopele sunt foarte bune-ce sa zic ai facut o afacere super.Ai pe ele 215/45/17?

De curiozitate ce ET eu jantele? Ca eu de asta am fost in dubii ca la Golf daca pui cu ET 35 si anvelope 225/45 freaca in aripi- si asta m-a facut sa ma razgandesc in ultimul moment(asta care le vindea nu stia ce ET au).

Oricum alegera este foarte buna, parca sunt facute pentru leonul tau alb. :ceuameni:

Link către comentariu

225/45/17 merg cu et 35 pe golf 5 si pe seat leon si pe altele..., cu 235 atingi pe spate daca pui arcuri sport

Link către comentariu

Multumesc frumos.

Chiar ca se potrivesc de minune. Nu ma mai satur sa le privesc. Pe unde trec si ma reflec in geamurile magazinelor imi iau ochii de la drum si trag o geana sa le mai admir.

ET 40, dar nu sunt sigur. Am gasit doar intr-un singur site pe net si nu spun asta 100%.

Am reusit sa le iau la 1200 lei cu cele 4 anvelope 215/45/17 FullRun, profil in V de vara, din care unul, dupa cum ai spus, era taiat. Intre timp am inceput sa caut doua anvelope si am gasit la Slobozia la un mare om care m-i le-a donat. Anvelopele sun Pirelli, profil de vara, 225/45/17. Sunt puse pe spate. Am rezerva pe cel desperecheat.

Pentru jante a fost nevoie si de achizitionare a un set complet de prezoane, cele originale fiind prea mici.

Masina a castigat enorm la capitolul LOOK si stabilitate. Putin cam zgomotoasa dar nu deranjant. Chiar placut. Suna mai a ... "masina de curse".

Jantele sunt in greutate de 7,8 kg si sunt mai usoare decat cele de la RIAL. Pot spune ca demareaza mai frumos decat cu cele pe 16'.

Am spart de curand bariera celor 10000 km si masina se comporta super bine. Pana in prezent nici o interventie nici o anomalie.

Modificat de Florin&David
Link către comentariu

Ca sa merg in ton cu toate ... hop si oglinzile

Pq1pjeJr.jpggxEBfES.jpgaV1kBCoJ.jpg

Link către comentariu

foarte misto masinuta..in ce consta instalatia asta de red foot lighting?

Modificat de master_tsi
Link către comentariu

Multumesc. :)

Instalatia consta in 12 led-uri pe rosu (dar pot fi pe ce culoare vrei tu in functie de lumina pe care o are masina in bord) cadluri cu care sa te conectezi de la locul unde le montezi si pana la plafoniera.

Atat.

Treaba este ca se va anula o lumina din plafoniera pentru a le avea pe acestea.

Eu am anulat lumina din partea mea si ele se aprind se fiecare data cad deschid masina, dar le si pot tine tot timpul aprinse in momentul in care comut pe aprins din plafoniera.

Efectul este super si nu deranjeaza nici la mers mai indelungat cu ele. :blah_:

... si inca 30 de minute de munca.

Link către comentariu

Multumesc si ma bucur ca va place masinuta.

Urmeaza luni sa merg la Bucuresti pentru resoft, undeva la un plus de 14 caluti si 22 Nm, si totodata sa vorbesc pentru a-mi modifica farurile, Devil Eyes, cu neon flexibil.

;)

Link către comentariu

frumoase poze

urmatorul lucru pe care il voi face la leonul meu va fi lumina ambientala.

imi place mult cum se vede la tine :icon_thumright:

Link către comentariu

@TIBI: SOP de pe forum este artist la asta. Deja face la greu pe aici si se misca super repede. Trebuie doar sa-i spui ce culoare sa fie led-urile si el cumparat tot. Nu costa mai mult de 20 lei materialele + 50 lei mana de lucru. Merita. Ne vedem luni cum am stabilit. :)

@drw99: Multumesc de aprecieri. Sa raspund si la interbarea ta, RBN mi-a facut o super oferta si pentru asta ii mai aduc cel putin 10 SEAT-uri. In martie de va consuma marea resoftare la Constnata, dar eu plec pe 1 Martie in voiaj si nu pot lua parte la marele eveniment. :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Multumesc si ma bucur ca va plac.

@Valix: Sunt CUSTOM, din fibra.

M-i le-am facut singur.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!