Jump to content

White Leon

Florin&David

Postare recomandată

cred ca ti-am urat km multi si pe clubseat,dar nu cred ca se supara nimeni daca urez si aici;)

la culoarea ta,pt care te invidiez(invidiez pe cei care au galben sau alb :P ) ar merge bine o grila de cupra.

sa :vaidecapulmeu: sanatos si fara evenimente

p.s. daca in drumul meu spre mare te zaresc si eu o sa-ti dau/raspund la flash :Driver:

Link către comentariu
  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Florin&David

44

• TIBI_84

7

• gabriel

3

• tibiauto

3

imi place masina ta.e foarte frumosa alba.singurul lucru cu care nu m-as impaca e motorul..o masina ca asta cu un motor asa mic mi s pare submotorizita..daca la ibitza cu motor d 1.4 am avut senzatia asta,cred ca la leon e mai rau..si fac comparatie cu un motor de 1.9tdi care nu e fenomenal de rapid.S-o stapanesti cu placere,important e sa iti placa tie..

Link către comentariu
Florin&David

Multumesc TIBI_84.

Setul aerodinamic de la reprezentanta mi-a facut cu ochiul din prima clipa.

2 ani voi sta asa ...... dupa am sa-mi "fac de cap". :Driver:

Te astept ........... la mare. :huh:

But_Fns cand am ales motorul asta am avut un singur gand in cap. Sotia va dorii sa conduca si un motor pe benzina de 1,6 sau 2.0 s-ar putea sa o sperie la cat este de puternic. Asa ca am hotarat sa-l iau pe asta de 1,4.

Oricum am aranjat deja varianta doparii lui cu 10 caluti la Voinea, reprezentanta Constanta, dar dupa ce iese din garantie, ca sa fiu mai linistit.

Sunt multumit de motor si pot spune ca trage OK.

Dupa ce va iesi din rodaj il voi folosi la capacitatea lui si ii voi vedea adevaratele reprize de sprint.

Acum nu prea il fortez. Am scapat putin piciorul pana la 3500 rot si m-am speriat. Stau cuminte, nu mai mult de 3000 de rotatii.

Link către comentariu
Multumesc TIBI_84.

Setul aerodinamic de la reprezentanta mi-a facut cu ochiul din prima clipa.

2 ani voi sta asa ...... dupa am sa-mi "fac de cap". :blink:

Te astept ........... la mare. :)

rezolvi cazarea?!? :) glumeam

de venit vin si mi-ar placea sa ne intalnim,in mod sigur o sa am un gust amar cand o sa vad leonul tau(ma termina albul).ii vine cel mai bine

cat despre motorasul de 1.4 eu am ramas surprins sa vad cat de vioi e.nu o sa ai batai de cap cu impozitul cresut sau alte taxe.

poti sa-ti pui kitul aero si acum,beneficiind de garantie.doar sa le cumperi si sa montezi la service seat.

eu am renuntat la kit pt ca mi se pare scump,inca nu dispun de suma.

Link către comentariu
Florin&David

Si am zis sa mai astept cu Kit-ul.

De aceea astept sa imi revin putin cu banii si va veni.

Ieri am ridicat cea de a 2 a masina si era kit-ul pe un Leon cu verdele cel nou. Arata super.

Dealer-ul ma invata sa dau cu ea in borduri sa faram putin spoilerele si dupa pe CASCO sa iau kit-ul + diferenta care va fi. Nu pot face asta. Daca-l iau atunci o sa vand setul original de pe el.

Dar mai este pana atunci. Imi place si asa deocamdata.

Apropo de cazare.

Am prieteni care lucreaza in domeniu hotelier, adica, director general la Savoy si receptioner sef la Lotus.

Poate o rezervare fara probleme pot sa ajut, in caz ca nu reusesti tu sa iti faci. :lol:

Link către comentariu
Florin&David

Scuze Ionut ca am uitat de tine. :lol:

Promit sa nu se mai intample. :P

Link către comentariu
Florin&David

Mai nou ........... asta-s eu.

leonvaz003om8.jpg

:lol: safe

Link către comentariu

Uitandu-ma la poze arata foarte bine fratele alb (zise fratele cel negru). Mai ales ca prima dragoste din showroom a fost pentru culoarea alb :D. Pe viitor am sa postez si eu niste poze pe-un topic, insa pana atunci :) safe.

Link către comentariu
Florin&David

Nu ar fi rau, fratele cel negru. Prenzinta-l la MASINA MEA. Trebuie sa il vedem si noi, ceilalti.

Mie personal mi-a placut Leon indiferent de culoare.

Link către comentariu
Prima nebuloasa: veneam din Tuzla spre Constanta si pe pod la Agigea m-i s-a aprins un martor de lumini in bord.

Panica totala.

Semnalizez dreapta sa opresc si privesc bordul cu semnalul luminos care-m indica semnalizare spre dreapta care functioneaza normal.

Realizez ca sunt pe pod, accelerez si dau semnal standa totodata.

La semnal stanga privesc bordul si semnalul cu sagetica ce-mi indica semnalizare stanga pulseaza foarte repede.

Imi dau seama ca ceva s-a intaplat la semnalizare.

Bag avariile. Acum totul este normal se stinge si martorul din bord.

Incerc iarasi, in mers, semnale stanga - dreapta, totul pare normal.

Sa fie vre-un contact imperfect pe undeva, vre-un papucel sa se miste catusi de putin la drumuriile patriei noastre sau folosirea incorecta a semnalizarii de catre mine?

Adica, eu pentru depasiri nu mai duc parghia semnalizarii pana la capat si doar tin cu degetul pana face contact si dupa eliberez. Semnalizez NORMAL doar cand sunt in oras nu si in afara orasului.

In fine am sunat la dealer si mi-a spus sa stau linistit si sa trec pe la ei daca mai apare chestia inca o data.

Bine ca am scapat doar cu sperietura.

Acum semnalizez normal si in afara orasului.

Apropo: Pe toate drumuriile mele de pana acum ma bucura intilniriile in trafic cu alti posesori de Seat Leon.

Dau un FLASH scurt si sunt fericit sa primesc FLASH-ul inapoi.

Dar nu se intampla sa fie asa. Nu toti sunt la fel de entuziasmati ca mine pentru ceea ce conducem, s-au trebuie neaparat sa cunosti persoana respectiva indeajuns de bine sa ii raspunzi la SALUT.

In general, in proportie de 99%, erau persoane tinere la volanul lor. Unii se uitau chiar tamp la mine si incercau sa imi inteleaga gestul.

Chiar nu fac un capat de tara din asta.

Km placuti tuturor membrilor.

:rolleyes:

problema cu semnalizarea poate surveni printre altele si de la un bec/led ars, astfel masina iti arata ca minim un bec/led nu functioneaza, si deci respectiva parte (fata, lateral, spate) nu va semnaliza.

sa o stapanesti fericit si sanatos :blush:

Link către comentariu

In cele mai multe cazuri , problema cu semnalizarea rapida e din cauza electrica si nu electronica . Ar putea aparea dupa schimbarea unui bec , care nu are aceiasi Wati sau Volti , sau din cauza unui bec , care nu face bine contact . La tine nu cred ca se poate vorbi de un bec schimbat fiindca e masina noua , deci ramane in picioare varianta a 2-a , mai ales ca nu face tot timpul asa .

Ar fi bine sa verifici contactele , chiar daca nu mai face asa . Un contact imperfect poate duce la supraincalzirea papucilor de conectare ... poate chiar la incendiu (nu vreau sa te sperii , dar mie la un difuzor mi s-a topit un papuc de la o borna , era tot ars , chiar si izolatia cablului ) .

Link către comentariu

multam frumos de oferte.

nu as proceda in felul ala,mai sus mentionat de v :icon_thumright: i, pt a ajunge sa am kit aero.''fratele gri '' s-ar supara rau.

Link către comentariu
Florin&David

Iti dai seama TIBI.

Si fratele alb mi-ar interzice sa mai intru in masina. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Florin&David

:P Cel mai tanar suporter al nationalei.

Piciul meu: David-Andrei / 3 ani si 4 luni.

davidmutu002hi0.th.jpg

davidmutu003zs4.th.jpg

davidmutu005op9.th.jpg

davidmutu006bh6.th.jpg

Maine ies si sticker-ele vw forum, formatul nou.

Imediat dupa vin si pozele.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am trecut su de faza a 2 a a procesului after market.

Jantele RIAL CAMPO 6,5J x 16' la pret de 1080 ron.

Comanda data membrului vwforum si prieten al meu, incepand de ieri, IOBogdan din Suceava care a facut tot posibilul ca in mai putin de 10 ore jantele sa fie montate si pe masina.

Finala after market part 2:

aftermarket2ndstep048ri2.jpgaftermarket2ndstep049ts4.jpg

Deja se simte o mai greoaie manevrabilitate a directiei.

Masina parca sta mai bine in curbe.

Link către comentariu
  • 5 months later...

Si ca tot este luna cadourilor, i-am luat si eu Leului meu o instalatie anbient foot light.

Multumesc si pe aceasta cale lui SOP.

Toatul a costat 80 ron pentru mai putnn de 2 ore de munca. Se stie, pauzele lungi si dese cheia marilor succese. :icon_thumright:

PqR453A.jpgaVFUpw9.jpg

Link către comentariu

Interesanta ultima modificare :blush: dar spune-mi un lucru ca sa se vada lumina asa rosie ai pus leduri de culoare rosie, daca da de unde ca eu am din fabrica lumini la picioare si parca as schimba cuoarea aia galbuie si urata cu una rosie sau albastra

Per ansamblu cum e esti multumit de masina?

Ca o recomandare ar fi o folie pe geamuri ca am vazut zilele astea un leon alb cu geamuri negre si arata super :D

Modificat de Auras
Link către comentariu

Multumesc Auras.

Da, led-urile sunt pe uloare rosie. Se gasesc la orice magazin de electrice. As fi vrut si eu sa am din fabrica. :Driver:

Masina este super. I-as mai pune niste caluti dar nu este graba. pana acum nu am avut nici o problema de nici un fel. Doar un greieras in portbagaj dar "omorat" la timp.

Legat de folie, asa este. dar de o perioada a inceput sa conduca si sotia si pana nu ii pun senzori de parcare am hotarat sa o las asa. Este mai safe.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, s-o porti sanatos! Da bine tatuajul japonez, inseamna cumva "scorpion"? :)

Link către comentariu

... Bebee decat sa-l pun in germana mai bine asa. Gusturile bata-le vina. :D

Multumesc alex. Da ... Scorpion :)

Nebunie de BUM BUM

Totul este conenctat pe HU original cu fir de la contact pentru a nu a vea surprize si a ramane fara baterie, totul bagat prin praguri, ascuns frumos. Alimentarea pe partea stanga, multumita lui SOP, iar restul executiei pana la final facuta de oameni cu suflet VAG.

Totul a fost montat in max 40 minute, 3 baieti la inceputi, mai tarziu ramanand doar 2, pret 150 ron.

Statia este BLAUPUNKT (250 ron) si tubul JVS (300 ron). Nu am platit nimic pe ele deoarece a fost o combinatie la schimb pe o camera foto (4 mp) plus una video CANON (miniDV) ambele.

Cablurile au intrat si ele in acest schimb ramanandu-mi doar de cumparat un convertor high-low de numai 30 ron.

Acest convertor a fost montat in spatele HU pentru a nu aparea si el prin portbagaj.

Cei care doresc montaj in Constanta se poate realiza doar in week-end cu programare in prealabil.

Sunetul este schimbat 1000%, senzatia pe care ti-o da bass-ul este superba, si te simti ... king of the road.

Cei drept il tin numai la volum 3 max 4 din HU. Pe la volum 5 este deva tare. Am incercat la 8 si este exagerat. Dar foarte placut.

Poze:

Pq1iLwM9.jpgaV16Jkx0.jpg

Originalele

Asta este statia: http://www.ecumparaturi.ro/electrocasni ... kt_GTA_260

Asta este tubul: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... /CS_1204T/

Link către comentariu

salutare d-lui florin si aici pe forum

sper ca ai pus plusul de la baterie pe o parte si rca-urile pe cealalta...asa mi-a zis cineva ca e bine si asa am si eu

subscriu parerea despre cum se aude,insa diferenta majora o sa sesizezi cu un alt HU.

prima data mi-am legat sistemul la Hu original si eram multumit.insa dupa ce am pus pioneer s-a schimbat treaba.

oricum felicitari pt achizitie.

btw si eu o sa-mi pun lumini cum ai tu,vreau inclusiv sub scaunele din fata(ca sa bata si pt locurile din spate)

Link către comentariu

salut TIBI,

multumesc. :)

am vazut deja un alt sunet la SOP. el are navi si parca este si mai altceva.

deocamdata o sa raman la cel original ... pentru o perioada.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!