Jump to content

White Leon

Florin&David

Postare recomandată

Florin&David

A venit.

Arata super.

In 2 zile 550 km.

Doar astazi 300, plimbare Constanta - Tulcea - Manastirea COCOS- Tulcea - Constanta.

5 ore de condus foarte placute.

Dar sa o prezint:

* Seat Leon 1P 15.05.2008

* Alb Nemetalizat

* 1.4/85 CP echipare Referance + computer bord/Criuse control + 8 incinte acustice/Comenzi audio pe volan

Masina arata super asa cum este cu dotariile de serie dar urmeaza in viitorul foarte apropiat: jante aliaj 16', xenon, senzori de parcare si mai tarziu o crestere de 10 caluti sub capota.

Poze pe maine ca tot ce am la ora actuala sunt la o rezolutie foarte mare si nu imi permite sa le incarc.

Link către comentariu
  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Florin&David

44

• TIBI_84

7

• gabriel

3

• tibiauto

3

Florin&David

Consumul realizat pe distanta asta este de 6,7 l/100km.Cel afisat de computerul de bord.

In majoritatea km am folosit criuse control.Adica acceleram si deceleram "din el".

In treapta a 5 a in localitate cu criuse control la o viteza de 55-58 km/h imi arata un consum de 4,9 - 5,2 l.

Astazi zi de gratar la Cheiile Dobrogei.

Luni Bucuresti.

Intradevar sistemul radio-MP3 de pe masina are probleme.Se aud distorsiuni la majoritatea posturilor selectate.

CD-ul are claritate.Pe la volum 15 nu prea mai vrei sa stai in masina.

Super tare.

Cea mai super reactie a avut-o fiul meu de doar 3 ani si 4 luni.

Masina era de ceva vreme de Desktop fiind un wallpaper de pe seat.com.

Noi aveam pana sa vina el un Logan.

Dupa ce l-am luat le-am parcat una langa alta.L-am luat de la gradinita si am mers sa vedem ce a cumparat mami si tati.

Cum l-a vazut a zis tare: ASTA E MASINA ALBA - fericit si zambitor, iar pe un ton suparat si incruntat la fata si suparat a spus de Logan - ASTA ESTE URATA NU IMI PLACE.

Link către comentariu

Felicitari, sa o conduci sanatosi si fara nici un eveniment neplacut.

Nu stiu cat e de adevarat, nu am auzit o varianta oficiala, insa cica nu ar fi bine sa se foloseasca cruise control-ul in perioada rodajului. Asta pentru ca in timpul rodajului e indicat turatii cat mai variabile si nu constante. Daca mai auzi ceva legat de aspectul asta, poti sa ma luminezi si pe mine :). Pana data viitoare, numai bine.

Link către comentariu
Florin&David

Poze cu EL.

gratar18may2008051yj3.th.jpg

gratar18may2008039eo9.th.jpg

gratar18may2008041uq2.th.jpg

gratar18may2008042xp3.th.jpg

Va doresc acealeasi urari de bine si sa facem cu totii cati mai multi km cu dragele noastre masini fara incidente.

Bug am fost sfatuit de dealer sa folosesc fara probleme toate sistemele care sunt pe masina.Ii dau inainte. Apropo de variabilitate la turatie vei vedea ca in momentul in care ai pilotul automat ON masina va "trage" la deal si va "tine" la vale in frana de motor.Tu vei simti ca masina accelereaza si decelereaza dar electronica nu iti va arata acest lucru. Eu zic sa-l folosesti cu incredere si fara frica.

Multumesc pentru pont WNS. :icon_thumright:

Gratarul de duminica a fost super.

EL a fost in centrul atentiei.

650 km.

Link către comentariu
alex_dr.alex

S-o porti sanatos si fara evenimente!

Am o nelamurire,ziceai ca in localitate la 55-58 cu treapta a 5-a consuma 4.9-5.2 daca tin minte bine.Nu ti se pare ca e mult prea subturata?Eu la nicio masina pe care am condus-o,diesel sau benzina ,nu prea am dat a 5-a sub 80,poate pe decelerare sa ajung cu a 5-a la 70.

Link către comentariu

In sfarsit mai este cineva cu masina alba ;)

Felicitari, si fara evenimente neplacute!

Im-i place cum arata. Pana acum nu am vazut masina alba din gama Leon/Altea/XL. Si xl-ul meu tot alb va fii (adica deja este, dar inca e undeva pe drum).

Link către comentariu
Florin&David

Drumul spre Bucuresti.

Imediat ce iesi din localitati se simte spiritul sportiv al masinii.

Isi doreste sosele cat mai libere si daca se poate serpuite (vezi drumul Tulcea -Manastirea Cocos).

Pe autostrada este viata ei. Parca imi mai cerea putine turatii sa iasa peste pragul de 100 km/h.

Am tinut-o-n frau cat am putut.

Merge super.

Joi plec iarasi la Bucuresti si de abia astept.

Am ajuns cu ea la 1200 km.

Alex: Este benzinar. In treapa a 5 a cu 55-58 km/h chiar nu este sub turat. Se simte bine acolo. Asta am inteles eu, cel putin.

Tibi auto: RABDARE. Asta te pot sfatui sa ai. De venit va veni..... si de atunci totul se va schimba. "Who owns who?" - iti suna cunoscut cred. Am mai multe poze cu ea pe malul lacului Tabacarie din Constanta, lasa-mi o adresa de mail si mi-ar face placere sa t-i le trimit. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

De ce nu pui pozele aici? Pune sa se uite lumea la ea :beerchug:

Link către comentariu

Chiar daca e benzinar e subturata! Se depun tot felul de dracii pe-acolo! Nu prea e bine sa o tii sub 2500 rpm .

Mergi treptat catre limita superioara de turatie indicata pentru rodaj. Apoi treptat , dupa rodaj, urci peste aceasta turatie pana la turatia maxima dc vrei(oricum prin apropiere nu chiar sa-ti taie injectia).

Mai arde-o dupa rodaj din cand in cand ca sunt motoare de turatie. Are cuplul foarte sus nu mai stiu exact, parca pe la 4000 , pe-acolo.

Eu si loga 1,6 mpi ii dadeam destul de des 6000 rpm.

Parerea mea!

Link către comentariu
Florin&David

Iti dai seama Andrei ca abia astept sa scap de limita delor 3000 km sa pot sa-mi fac de cap cu ea.

Link către comentariu

Frumoasa masinuta!

Doua lucruri: 1. Schimba bratarile alea de la capacele rotilor cu unele albe,astfel mai estompezi din contrastulactual.

2. Pune un tips la teva de la esapament. cum este acum parca bara este prea decupata pentru diametrul tevii.

Sa te bucuri de ea multi kilometri!

Link către comentariu

Putine masini arata asa bine albe ca Leonul. !

Bafta si drumuri linistite !

Link către comentariu
Florin&David

Multumesc pentru felicitari si promit sa rectific din cele ce dauneaza aspectului exterior al masinii.

Sincer "bratariile" acelea negre au fost primele care mi-au cazut in mana si nu am riscat pana a doua zi. Nu am vrut sa caut capacele duminica prin obor. :P

Maine voi incerca sa gasesc o evacuare mai mare care sa umple acel gol in decupaj.

Pana atunci ...... :icon_thumright: ....... la greu.

Link către comentariu
Florin&David

Multumesc mult pentru avatar WNS.

Toate cele bune.

White car forever. Eu sunt la a 2 a "alba ca zapada". :icon_thumright:

Link către comentariu
Florin&David

Poze White LEON "in salbaticie".

gratar18may2008007lf4.th.jpg

gratar18may2008008se2.th.jpg

gratar18may2008018rp0.th.jpg

Mancarea preferata ............. :icon_thumright:

gratar18may2008046nk3.th.jpg

Link către comentariu
Florin&David

Special pentru spyddy :)

leonaftermarketfirststemc3.th.jpg

leonaftermarketfirststeok0.th.jpg

:Driver:

Link către comentariu
Florin&David

Prima nebuloasa: veneam din Tuzla spre Constanta si pe pod la Agigea m-i s-a aprins un martor de lumini in bord.

Panica totala.

Semnalizez dreapta sa opresc si privesc bordul cu semnalul luminos care-m indica semnalizare spre dreapta care functioneaza normal.

Realizez ca sunt pe pod, accelerez si dau semnal standa totodata.

La semnal stanga privesc bordul si semnalul cu sagetica ce-mi indica semnalizare stanga pulseaza foarte repede.

Imi dau seama ca ceva s-a intaplat la semnalizare.

Bag avariile. Acum totul este normal se stinge si martorul din bord.

Incerc iarasi, in mers, semnale stanga - dreapta, totul pare normal.

Sa fie vre-un contact imperfect pe undeva, vre-un papucel sa se miste catusi de putin la drumuriile patriei noastre sau folosirea incorecta a semnalizarii de catre mine?

Adica, eu pentru depasiri nu mai duc parghia semnalizarii pana la capat si doar tin cu degetul pana face contact si dupa eliberez. Semnalizez NORMAL doar cand sunt in oras nu si in afara orasului.

In fine am sunat la dealer si mi-a spus sa stau linistit si sa trec pe la ei daca mai apare chestia inca o data.

Bine ca am scapat doar cu sperietura.

Acum semnalizez normal si in afara orasului.

Apropo: Pe toate drumuriile mele de pana acum ma bucura intilniriile in trafic cu alti posesori de Seat Leon.

Dau un FLASH scurt si sunt fericit sa primesc FLASH-ul inapoi.

Dar nu se intampla sa fie asa. Nu toti sunt la fel de entuziasmati ca mine pentru ceea ce conducem, s-au trebuie neaparat sa cunosti persoana respectiva indeajuns de bine sa ii raspunzi la SALUT.

In general, in proportie de 99%, erau persoane tinere la volanul lor. Unii se uitau chiar tamp la mine si incercau sa imi inteleaga gestul.

Chiar nu fac un capat de tara din asta.

Km placuti tuturor membrilor.

:P

Link către comentariu

Cred ca ne-am incrucisat leii prin oras. Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.

Daca ti-a placut pe autostrada sa faci transfagasanul sau culoarul rucar bran cu ea si sa vezi cum te simti pe serpentine.

Senzatii de zile mari. Cu motoras ca al tau si 2 pers in masina zburam in curbe.

Link către comentariu
Florin&David

Se poate Ionut. :rolleyes:

Imi pare rau ca nu te-am vazut.

Ma chinui de ceva zile sa te vad in trafic.

Astazi 610 km: Constanta - Bucuresti si retur.

Consum mixt la PETROM Constanta / intrare Valul lui Traian: 7,5 l/100

Viteza medie: 88 km/h

Viteza autostrada: 120 km/h

Este fenomenala masina. Traiesc o a doua dragoste. :P

Nu inteleg cum poate sotia sa doarma in masina. :lol:

Maine iarasi Bucuresti directia aeroport Henry Coanda si retur. Plecare dupa-amiaza.

Link către comentariu

Asa da! Parca arata altfel posteriorul masinii! Succes!

PS: Nu ai facut-o pentru mine ci pentru estetica masinii tale! :rolleyes:

Link către comentariu
Florin&David

Asa este spyddy.

Arata super acum.

Multumesc de pont.

Link către comentariu
Florin&David

Astazi am facut o descoperite epocala.

Fiind cu geamurile fata deschise am dat sa inchid masina. Am citit pe forum de asa numita inchidere supercentralizata, cea care inchide tot la o apasare mai lunga a butonului de inchis de pe cheia briceag.

Referance al meu are si el asa ceva.

Super chestie.

:)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!