Jump to content

Stopuri De Frana


gige
 Share

Postare recomandată

Dupa o excursie facuta prin apropiere mi s-au aprins in bord becurile de la engine si EPC. Dupa citirea cu vag-com-ul am primit codul de eroare P0571 (brake ....) mai pe romaneste sopurile pe frana. Este exclus sa fie toate 3 arse. Apreciez sugestiile care mi le dati pentru a-mi putea rezolva problema. Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Probabil este switch-ul de la pedala de frana.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La mine cand s-a defectat switch-ul de la pedala de frana au ramas stopurile de frana aprinse continuu (merg de obicei cu luminile aprinse si in oras). N-am observat pe loc si dupa circa 2 ore de mers, cand am ajuns in service, se topise putin din placuta de plastic unde se afla becurile in stop. Martorul ESP s-a aprins in cazul meu. La tine pare sa fie aceeasi componenta de vina, switch-ul de frana, cum a zis si AndyG.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Subscriu, si eu am avut aceeasi problema. De vina a fost switchul de sub pedala de frana. Iti recomand ca pana il schimbi, de cate ori franezi sa iti aprinzi pozitiile. Eu asa am facut, sa evit o eventuala busitura din spate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!