Jump to content

Schimbare bucse

gabriel
 Share

Postare recomandată

Eu le-am gasit cu 180 RON bucata pe cod original. Si eu trebuie sa le schimb!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

15

• nervoss

4

• dylly

3

• murillo

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Poate facem un grup buy :)

La cele mari care vin incastrate in aluminiu nu se poate schimba doar partea din cauciuc?

Gabriel de ce ai renuntat la ideea cu powerflex pana la urma?

Modificat de sorin_balan
Link către comentariu

Mie mi-a spus baiatul de la piese ca nu se poate inlocui doar bucsa fara carcasa din aluminiu ... cica ar fi turnate din constructie asa ... desi inclin sa cred ca nu e asa ..

Link către comentariu

La revizia de 60k le-am zis sa se uite si la bucse...si surpriza..acelasi tip de bucse mentionate de @rdirectoru, sunt pe duca.

Pret..238 RON/bucata si 120 RON montarea lor - Autec Craiova.

Le mai las..pana la primavara!

Masina are 1 an si 4 luni si aproape 60K.

La ce drumuri sunt pe Olt, ma mir ca nu le-am schimbat mai devreme.

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu

si eu trebuie sa le schimb ...dar dupa 3 ani si ceva si peste 100.000 km :icon_thumright:

Link către comentariu

• 2 months later...

Si eu trebuie sa schim ambele bucse, si mari si mici, plus flanse amortizoare fata, amortizoare fata, bielete antiruliu. Adevarul este ca am peste 3 ani si 75 000 km. Are cineva o sursa de piese in afara de OEM?

Link către comentariu

Eu am luat de la volksparts bucsele mari, model pt cupra, doar bucsele, fara carcasa de aluminiu. Mult mai tari si mai rezistente. As zice ca si tinuta de drum s-a imbunatatit.

Link către comentariu

Mai tii minte cat au costat?

Si eu trebuie sa le schimb pe cele mari si ma gandeam la varianta powerflex.

Pe oriunde am intrebat n-am gasit decat cu tot cu bratul de aluminiu.

Link către comentariu

Cam 100 lei perechea, nu mai tin minte exact. Varianta cu brat de aluminiu am gasit pe la 130 lei bucata. Am scris mai sus de unde le-am cumparat.

Link către comentariu

Eu am renuntat la pozerflex pt ca sunt foarte dure si dau mult in caseta de directie , mai sunt si alti producatori de bucse sport dar nu merita, de powerfllex nu ma ating, eu am schimbat totul cu lemforder mai nou... sunt multumit de ele cateva luni apoi iar se aud un pic dar asta e in aceste drumuri...

Setul de la powerflex am calculat si iese in jur de 500 de euro , de acesti bani fac altceva decat niste bucse care oricum nu garanteaza nimeni ca nu se vor duce iar sau macar ac tin mai mult.Oricum km multi nu face dar e vorba de timp si alea se vor duce de vreme...

Link către comentariu

Salut. Eu am schimbat de curand toate cele 4 bucse pe fata. Pret cu tot cu manopera, -10 % disount la baietii de la Autostil, 470 RON (provenienta Germania).

Foarte multumit. :icon_thumright:

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

Am schimbat si eu bucsele la brate, punte fata spre spate (cele care vin incastrate in suportul de Al) ca nu mai rezistam la troncanituri si acum s-a schimbat complet situatia. Atasez o fotografie .Am optat pentru Feby (germany-dupa cum se poate vedea din poza). Pretul bun parearea mea 125 Ron/ bucata.Am cu Octy 43000 Km, 3 ani si 2 luni.

post-50303-1268139308_thumb.jpg

Link către comentariu

Eu am luat de la volksparts bucsele mari, model pt cupra, doar bucsele, fara carcasa de aluminiu. Mult mai tari si mai rezistente. As zice ca si tinuta de drum s-a imbunatatit.

Ai reusit sa le scoti pe cele vechi din carcasa de aluminiu!!!???

As merge si eu tot pe gama asta dar nu stiu daca sa iau fara sau cu carcasa .....

cateva sfaturi.....stima!!!!

Link către comentariu

Se scot f usor, dar trebuie o presa simpla. La fel si pentru bagatul celor noi. Orice mecanic ar trebui sa aiba o presa cu care sa faca treaba asta. Ia cu incredere fara carcasa :)

Link către comentariu

Salutare,

Am 53000km cu Octavia 2 (fabr mai 2007) si de prin toamna am inceput sa aud cand trec peste denivelari la roata dreapta fata un fel de cloncanit usor.

Pe asfalt merge impecabil, nu se aude nimic dar pe drum prost se aude un pic in dreapta fata (pe stanga nimic) Sa fie de la bucse? Incep sa cedeza si la mine?

Vreau sa ma duc in aprilie la revizia de 60000 km si eram curios daca e ok sa mai astept pana atunci (planuiesc si un concediu de paste). Este siguranta pusa in pericol? Oare cei de la Avia sunt OK sa-mi schimbe bucsele?

Link către comentariu

Orice service stie sa schimbe acele bucse , stai linistit mai poti merge cu ea asa pana dupa concediu sigur.

Domnu horias , se mai aud eceva la masina dupa schimbatrea bucsilor?

Link către comentariu

Daca se schimba bucsele, trebuie facuta si geometria?

Link către comentariu

Nu, geometria se face doar daca schimbi capete de bara sau bielete de directie si se umbla acolo.

Link către comentariu

• 4 months later...

Pana la urma si-a montat cineva buce poliretanice de la Powerflex? Pe mine tare ma chinuie un gand, dar as vrea un feedback inainte sa iau decizia finala.

Ca importator pe romania eu nu am gasit decat pe racing nick. Mai sunt si alte surse?

Link către comentariu

Buna ziua, va putem oferi : PFF85-502 312 RON incl.TVA / set 2 buc. *** produsul se afla in stoc. Cu stima, RACING NICK

Cam scumpe mi se par. Voi ce ziceti, merita sau nu? Am atasat si un fisier de la powerflex de pe site

6_VAG_PLATFORM_PQ35_03_.pdf

Link către comentariu

Vine doar bucsa, o sa te chinui sa o schimbi de nu se poate ca are un suport in care intra doar cu presa , mai bine le iei noi pe lenforder si gata, iesi la jumatate si gasesti ceva bun.

Nu poti pune 2 bucse sport pe o masina care are bucse normale, ori pui tot ori nu pui deloc.

Link către comentariu

• 1 month later...

Vreau sa inlocuiesc bucesele la bratul de suspensie. Iar in deviz apare astfel:

2 x bucsa brat suspensie inlocuit

2x bucsa brat suspensie inlocuit

2x brat suspensie demontat si montat.

Intrebarea mea este :trebuie demontat bratul de suspensie?

Nu ma pricep cum se face operatiunea si astept o lamurire de la cineva avizat.

Eu am 125.000 km si nu cloncane, dar sunt foarte crapate.

Modificat de dylly
Link către comentariu

@dylly: care este pretul estimat pe acel deviz? Din el pare ca iti schimba bucsele fata si spate

Link către comentariu

355, dar cam 100 e manopera la demontat si montat bratele si vreo 60 montat si demontat bucse...pai le schimba pe toate 4

Modificat de dylly
Link către comentariu

Am schimbat bucsele dar nu am simtit nicio diferenta.

Cele anterioare sunt ca noi, iar cele posterioare sunt crapate dar nu asa cum pareau la prima vedere.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!