Jump to content

Audi Tt 3,2 Quattro

alias_x

Postare recomandată

in primul rand incep prin a saluta pe toata lumea!!

de azi sunt proprietarul unui audi tt roadster, quattro, s-tronic, de culoare neagra, piele bej, bluetooth, navigatie,s line interior/ exterior ......

masina am achizitionat-o din germania, 6000 km, din 2008

sper sa nu regret alegerea facuta !!

masina ajunge in tara in maxim 10 zile si o sa revin cu poze

Link către comentariu

haha, intai S-urile si acum TT-uri.

un pret?

iti garantez ca nu vei regreta, masina e foarte misto, bani de benzina sa fie, ca vor astia sa o treaca de 5 lei pe litru.

Link către comentariu

one thing, mi-am adus aminte.

Sa nu incerci sa iei reper o masina normala cand o parchezi langa bordura. Inevitabil ori o salti pe trotuar ori depasesti clar inspre sosea. E mai lata (binisor) ca o masina normala. Iar la parcari e groaznica (in spate nu vezi, in fata nu iti dai seama din cauza formei rotunjite.

Tine-o mai bine pt in afara orasului.

Link către comentariu

sincer la cum am vazut prin tara lucrurile acum 1 saptamana la mare cautare erau Q7 albe 3.0TDI. Erau mai dese ca autobuzele...

Masinile mici am vazut ca nu prea se mai cauta. Asa ca nu-mi fac griji, prea multe TT-uri n-or sa fie prin tara. Pana si in Paris unde-i paradisul masinilor mici nu-s foarte multe (aici le considera prea mari :wub:).

Link către comentariu

am mers cu asa ceva si pot sa spun ca e bestiala

O sa visezi tot timpul masina ca o conduci

Bafta si ai grija e cam greu de stapanit

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!