Jump to content

Faruri si stopuri cu leduri model A5

PEKY
 Share

Postare recomandată

Sunt interesat daca se pot pune faruri cu led de la modelul Audi A5 la un Audi A4 din 2004, si daca stie cineva de unde as putea achizitiona aceste faruri. Nu am reusit sa gasesc pe forum vre-un topic asemanator.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Probabilitatea sa se potriveasca este foarte mica (parerea mea e ca nu se potrivesc) si trebuie facute modificari la bara, aripa si capota. In plus sistemul de prindere (urechile) sunt diferite, mufa de la far este cu siguranta alta (difereau mufele la stopurile de la A4 din 2001 si 2004, daramite la faruri de A4 cu diferenta de doua generatii intre) si anumite functionalitati nu exista la A4 B6 (de ex. DRL-ul ce inlocuieste halogenul pt faza lunga).

Cea mai ieftina varianta de achizitie (excludem reprezentanta), ar fi pe comanda, de la dezmembrari din Germania. Sunt colegi care se ocupa cu asa ceva, gasesti anunturile lor in aria de anunturi la sectiunea "piese de schimb" sau "dezmembrari".

Link către comentariu

Merci Frumos de raspuns. Din pacate nu prea pot posta pe acele topik-uri, nu am destule drepturi inca sau cam asa ceva. te-as ruga daca m-ai putea directiona mai exact catre acele persoane care se ocupa cu dezmembrari sau aduc piese ca mai caut ceva, ceva ce as gasi presupun pe la dezmembrari ...mai precis 2 capace unu de cotiera si unu de la baterie.

Link către comentariu

• 4 weeks later...
  • 5 months later...

am vazut si eu acele faruri...dar inca nu sunt comvins de calitatea lor care am inteles ca lasa de dorit...Si ca nu se vad la fel de bine ca cele originale decat daca se monteaza xenon after market pe ele..Daca exista cineva care si-a pus as fi incantat sa vad si eu cum vin pe masina si daca sunteti multumit de ele

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Cei de la Hofele intentineaza sa scoata un model de faruri care imita pe cel de la A5 pt a4 b6,in ianuarie 2009.Pun alaturi si o poza.

post-13133-1229987806_thumb.jpg

Link către comentariu

pacat ca momentan sunt doar pentru cabrio :icon_thumright: Le-am dat mail sa-i intreb daca sunt sanse sa apara si pt sedan.

Link către comentariu

Foarte frumoase farurile A5 style, sa ne tii la curent Ice cu ceea ce iti comunica cei de la Hoffele in legatura cu disponibilitatea pentru A4 B6 Sedan.

Sper sa fie calitative, fiind vorba de un tunner renumit, ca astea disponibile acum pe piata (FK, Dectane) sunt de tot rasul...

Pretul pentru farurile de cabrio (disponibile) este afisat pe site, ca eu nu l-am gasit?

Modificat de gaby1773
Link către comentariu

@gaby1773

I-am intrebat eu pe cei de la Hofele si au spus ca la inceputul lui 2009 le vor pune in vanzare(cele pt cabrio b6 8h).De pret nu au spus nimic.

Link către comentariu

mie nu mi se pare deloc frumos, in afara de ideea in sine ca au led-uri, mi se par urate rau.

Link către comentariu

Este doar o poza nereusita.

Pe masina s-ar putea sa dea mult mai bine.

Luigi Vicol

Link către comentariu

Da Ice_2k dar pe tine te avantajeaza ca ai xenon original si sigur cei de la hofele vor scoate varianta pentru instalatii originale xenon :P dar pe noi cei cu after-market ne-ar avantaja cele de la sonar...mie chiar imi plac si cred ca ar da bine pe masina :)

Link către comentariu

Cand le-am vazut pe cele sonar mi-au placut si mie insa dupa vizionarea celor de la hofele de pe cabrio m-am indragostit :) , sper din tot sufletul sa se gandeasca si la noi cei mai putin dotati, fara xenon din fabrica ... voiam sa-mi iau de la sonar insa o sa astept sa vedem cu ce ne surprind cei de la Hofele :P

Link către comentariu

Cred ca farul din poza de la Sonar e pentru B5. Nu cred ca are mare importanta, pentru ca aproape sigur si cel de B6 arata la fel. Pe mine nu m-ar descuraja designul acestor faruri, ci CALITATEA. Faptul ca nu mai "cad" la fel ca cele OEM, raman lufturi intre faruri si bara, aripi, capota. Faptul ca sunt execrabile dpdv al luminii oferite mai ales cu halogen. Faptul ca se aburesc in draci... cam multe dezavantaje pentru niste leduri.

Cele de la Hofele cu siguranta vor fi mai calitative, dar deocamdata sigure sunt doar pentru B6 8H (Cabrio). Pana o sa apara si pentru B6 8E (Sedan) si pana apar alea pentru halogen oem (daca apar) cred ca mai dureaza, si nu putin...

Pun si o poza (cam neclara) cu faruri de "tuning" (a se citi ieftine si de calitate indoielnica) pe A4 B6 Sedan

faruridaylightculeduri1fn5.th.jpg

Modificat de gaby1773
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Se pare ca farurile ce vor fi scoase de Hofele vor semana izbitor de bine cu cele de pe noul A5 cabrio.Mie mi se par foarte frumoase,de fapt toata masina A5 cabrio denota stil si eleganta...parerea mea!

post-13133-1231201249_thumb.jpg

Modificat de iuli00
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Cele de la Dectane nu prea ma atrag.

Vreau sa vad cum vor arata cele Hofele pe B6 8E. Farul trebuie sa se armonizeze cu liniile caroseriei. Degeaba farul este identic cu cel al noului A5 daca A4 b6 are liniile mai conservatoare.

Link către comentariu

Cei de la Hofele au spus ca momentan nu au in plan astfel de faruri pt B6 8E. Si probabil ca nici nu vor avea, au alte modele mai noi de care sa se ocupe.

Link către comentariu

Am fost la PBN si am vazut farurile de pe A5.Sunt fix farurile pe care le vor pune cei de la Hofele pe B6 8H(cabrio 2004).Le-am si masurat si corespund ca dimensiuni cu cele care le am eu pe masina,probabil cei de la Hofele vor modifica sistemul de prindere.Mi-au spus ca mai dureaza 3 luni pana sunt gata.Oricum farurile sunt f frumoase puteti sa le vedeti la PBN la showroom.Din pacate nu stiu cum sa pun mana pe un far de A5 sa vad daca mere pe A4 cabrio si care ar fi diferentele.

Link către comentariu

• 3 months later...

Ce parere aveti de farurile acestea?Merg pe A4 B6.

post-13133-1241462735_thumb.jpg

post-13133-1241462755_thumb.jpg

post-13133-1241462820_thumb.jpg

post-13133-1241462837_thumb.jpg

Link către comentariu

• 4 weeks later...

ca sa nu mai deschid inca un topic si pt stopuri propun sa discutam tot aici , se poate un moderator sa puna in titlu "si stopuri"

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...bayphotohosting

mai sunt de la dectane , dar nu am reusit sa fac rost de poze cu ele aprinse

http://www.dectane.de/artikeldet.php?proid...904ef79cc4f629b

Link către comentariu

stopurile de all-road cu led nu iti vor merge pe B7 berlina oricat de mult ai vrea. eu am comandat un set, le-am primit si am pbservat ca nu merg pe berlian. doar pe avant.

farurile de la dectane sunt de proasta calitate. ledurile nu se vad bine deloc.

Link către comentariu

stopurile din primul link sunt pt Audi A4 B7 Avant nu pt all-road .

de la dectane astept sa iasa spre vinzare si sa vad exact cum sunt .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!