Jump to content

seat toledo

kovacs
 Share

Postare recomandată

salutari pentru toti.a-si incepe cu un caz dificil pentru mine.la un seat toledo 1800cmc,din 1993 ramin aprinse becurile(led)avarie ulei si sistemul de racire.

indicatorul de temperatura indica bine,senzorul a fost verificat cu unul bun, presiune de ulei este(s-a verificat senzorul de 0.8 si 1.8)s-a masurat cu manometru,si totusi becurile de ulei si temperatura nu se sting.singurul indiciu ciudat ce am observat,ca la contact becurile nu mai pilpiie ca inainte.daca cineva are vreo idee de unde poate provine acest fenomen,multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Automotive Electronics

:lol: ar trebui sa demontezi bordul si sa te uiti daca nu ai lipituri reci la mufe si componente(la varsta masinii e ceva normal...)si totodata sa verifici cablajul electric de la motor pana in bord(poate vreo mufa oxidata...)Daca vei merge intr-un service autorizat sa stii ca nu au scheme sau timp(poate sa dureze si 2 zile pana gasesc buba) iar ceasurile de bord vin ca piesa de schimb si costa ff.mult.Principalul motiv este ca nu ai pe masina o mufa de diagnoza ca la cele fabricate dupa 2000 , deci ca sa gasesti buba trebuie sa sapi ff.mult prin instalatia masinii chestie pe care marile service-uri nu cred ca o agreeaza deloc.Bafta in continuare! :lol:

Link către comentariu

Multumesc pentru sfat,asta am si facut dar n-am gasit lipituri reci.Concluzia mea este,ca integratul care face sa pilpiie becurile cind este pus contactul este defect.

Stabilizatorul de 10 volti este OK,termometrul functioneaza.Din pacate despre integrat n-am gasit nici o informatie,acum trebuie sa caut un bord la dezmembrari si sa sap maideparte.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!