Jump to content

Buton Bord

Bestie
 Share

Postare recomandată

Stie cineva daca gasesc vreun-un buton de tipul celui de ESP care sa ramana inauntru cand il apas si pentru eliberare sa trebuiasca sa mai apas o data? Am zis de tipul celui de ESP pentru ca as vrea sa il montez in consola, pentru ca mai am doua spatii libere si vreau sa leg activarea/dezactivarea subwoofer-ului pe el. Cred ca se potriveste si de la A4 8E (eu am A3 8P). Ideea este ca l-as comanda de la Porsche, Midocar... nu conteaza, dar sa stiu ce sa cer.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

am si eu o intrebare, si nu prea am gasit un loc unde sa o pun.. :angry:

am a3-ul 8p 2004 si as fi interesat de partea metalica, gen aluminiu de pe usa, cum e in poza alaturata. momentan am plastic acolo, stie cineva codul piesei despre care vorbesc, daca poate fi schimbata, sau imbracata in ceva de genul?

mersi mult, si scuze daca am postat gresit :)

rectific, am mai gasit 2 poze in care ornamentele schimbate sunt altele..

post-25382-1219688469_thumb.jpg

post-25382-1219689615_thumb.jpg

post-25382-1219689618_thumb.jpg

Modificat de paul_e88
Link către comentariu

last :wub:

mersi mult, cautam de mult o schema de genul. m-am prins de cod, insa am vazut ca sunt coduri diferite pentru versiunea normala, cea de aluminiu, si ce o mai fi.o sa mai ma uit si eu.mersi inca o data :icon_thumright:

le: am gasit pe un forum german oameni interesati, si am tradus:

Decoration borders aluminum & Aluminum brushed

Door aluminum dazzles - > 8P3 867,409 E QQ5 on the left of 60,90

Modificat de paul_e88
Link către comentariu

• Administrator

paul_e88 codul piesei este cel de sus, in dreptul numarului din foto, la care se adauga terminatia din casutele de sub, in functie de culoare/material etc.

Modificat de last
Link către comentariu

poate sa ma ajute cineva cu o serie de sasiu la un a3 in 3 usi, 8p, probabil cu pachetul s-line, care include aceste ornamente gen aluminiu?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!