Jump to content

In Sfarsit Am Masina!

Tonyus

Postare recomandată

Salutare!

Dupa asteptarea indelungata, sfaturile coforumistilor (va multumesc TUTUROR!!), am cumparat de vreo luna, doua, o Skoda Fabia Combi la mana a doua.

Deocamdata sunt multumit de ea, merge impecabil, e arhisuficient pentru nevoile personale si a familiei (am o fetita de aproape 3 ani), si nici motorizarea nu e slaba (pentru mine).

Ca dotari: A/C climatic, ABS, 2 Airbag, 2 geam el. fata, proiectoare ceata (desi nu le folosesc), reglaj scaun sofer pe inaltime, scaune spate rabatabile fractional( 1/3; 2/3), inchidere centralizata cu telecomanda in cheie (normala cu doua butoane).

Initial nevasta a zis ca nu ii trebuie masina asa mare (adica Combi) dar alegerea a fost a mea si dupa mai multe drumuri (cumparaturi) s-a convins de necesitatea ei, chiar a inceput sa ii placa.

Initial am avut in posesie o Dacia 1300 din 1978 care deja era destul de obosita, dar si-a facut treaba, pe ea am invatat tainele mecanicii: sa suflu duza de relanti pe viscol, sa merg cu cureaua de alternator rupta, si foarte multe alte aventuri care mi-au facut peri albi.

Oricum nici masina actuala nu e perfecta, ea fiind adusa din Spania e plina de zgarieturi, lovituri la barele fata/spate si alte imperfectiuni DAR mecanic e perfecta.

Poze voi pune mai tarziu.

Link către comentariu

Felicitari ! o alegere buna pentru tine! Sa ai bafta de ea si sa nu te dezamageasca!

Asteptam pozele :icon_thumright:

Link către comentariu

S-o conduci cu placere; Felicitari !

Ia-ti gandul de la imperfectiunile estetice. Si asa nu e indicat sa achizionezi o masina doar dupa modul in care arata, Insatisfactiile cele mai rasunatoare vin de la problemele mecanice, iar daca la capitolul tehnic sta foarte bine, asta conteaza cel mai mult. Iti vazusem topicul "masina pana in 6000-7000 EUR" si este placut sa auzim ca ai gasit ceva care sa te multumeasca, si, mai ales, de apartenenta VAG.

Drum bun !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!