Jump to content

Boxele Din Bord Sunt Functionale?

tzecatalin
 Share

Postare recomandată

din cate stiu eu, boxele alea din bord (sper sa ne referim la aceleasi...) sunt tweetere... pentru inalte. Si intr-adevar, sunt legate in paralel cu cele din portiere. De desfacut le-am desfacut din greseala si m-am chinuit juma' de ora sa le pun la loc capacul :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai nu stiu exact cat de tare am gresit cu postul meu....mi'am spus si eu parerea....asa le am legate eu si imi place cum suna muzica in masina mea...am citit tot topicul...nu am scris numai asa...:SOrinaKE zicea de boxele de pe usile din spate sau daca are pe polita de la portbagaj sa fie legate la amplificator....si eu am spus in plus ca la amplificator se poate pune un subwoofer si boxele alea sa fie legate la iesirile de la Mp3player...

Vreau sa ma implic si eu in Forumul acesta, pentru ca sunt un iubitor(posesor) VW...nu neaparat goana dupa posturi...

Mersi de incurajarea(de nou membru).

Salut!

Modificat de sochaux_s
Link către comentariu

• 4 weeks later...

stie cineva cum s pot demonta boxele din bord la g3, ca am observat eu ceva ceva cum le-as putea da jos dra nu vreau sa rup nimic:P

Modificat de GenuVW
Link către comentariu

boxele din bord se desfac simplu,si anume:iei o surubelnita,desfaci plasticul de deasupra(capacul) dupa care desfaci 4 suruburi si gata:scoti mufa si inlocuiesti boxa.nu te teme ca nu rupi nimica

succes :beerchug:

pentru L1061K

asa e.sunt inaltele(twitere pt anglofoni :Driver: ),si sunt legate in paralel cu boxele din usi.

Modificat de cosmin_golf
Link către comentariu

daca era asa simplu era bine.numai ca, dupa c am scos capacele d la ele nu am gasit nici 1 surub ca sa il desfac. aici e probl. postez aici 2 poze poate are altcineva sistemul de prindere ca la mine.prima e din dreapta, cealalta dreapta

post-48993-1244910198_thumb.jpg

post-48993-1244910211_thumb.jpg

Modificat de GenuVW
Link către comentariu

boxele din bord se scot prin extragere.Pur si simplu tragi de ele in sus,si ies din locas.Sau bagi o surubelnita pe langa boxa si o scoti

Link către comentariu

ms:P am vrut sa fiu sigur ca ...la viata mea am facut cateva prostii :censur:

Link către comentariu

incerca sa tragi de ele in sus au niste cleme, au iesit usor la mn la masina mea le-am scos cu totu ca unu era dus.

Link către comentariu

am reusit:) chiar usor.ms

Link către comentariu

• 8 months later...

eu am boxe si in spate, dar nu merg, adica se aud foarte foarte slab.

casetofonul ii 4x20 watt, Beta.

cele din fata si din bord merg bine,

cum s-ar putea rezolva?

Link către comentariu

sunt mai multe variante,ori boxele de pe fata sunt mai bune ca cele de pe spate,ori cele de pe spate sunt cam pe duca,incearca egalizarea stanga dreapta,sa nu fie pusa pe spate/fata.si vezi sa fie + plus si - minus la difuzoare,nu influenteaza puterea sunetului si claritate

Link către comentariu

imi poate spune cineva unde pot gasi papuci de aia care vin la mufa din spatele mp3-ului ? mai exact daca au un nume anume ?

tot caut de ceva timp si nu gasesc :icon_thumright:

Link către comentariu

Boxele erau la fel.

Am cumparat o pereche mai noi, tot de pe un golf date jos, tot 4 Ω tot vw scrie pe spate etc. Le-am pus pima oara pe spate crezand ca sunt cele vechi de vina dar acelasi rezultat. Se auzeau dar fff slab. Asa ca le-am pus pe fata daca tot am luat mai noi.

Eu nu am gasit la radio VW Beta ( 4 parca ) nici un control pt balance. Daca exista explicati va rog cum si ce :Driver: .

Firele nu am inteles ce se intampla daca sunt puse invers dar ii mufa originala si nu se pot pune invers, numa daca au fost inversate pe altundeva, daca stiti unde ...

Link către comentariu

Intrebare : daca am casetofonul original care e 2x20 si boxe decat cele din bord , daca leg o pereche de boxe la locasurile din usile fata credeti ca vor merge, stiind ca playeru e decat 2x20 ? Va intreb pentru ca am incercat mai de mult si din cate stiu nu se auzea nimic . Si inca ceva, in locasurile din usi , pentru boxe , am trase acolo niste fire , INSA, nu recunosc mufa aceea , e mica neagra , cu o clema intr-o parte , o sa ii fac o poza diseara sa o pun ,oare sa fie pentru altceva mufa aceea sau e pentru boxe?

Modificat de alex_abd
Link către comentariu

este pentru boxe.fierel de la aceea mufa vin legate impreuna cu firele ce duc la difuzoarele din bord(difuzoarele de inalte).pune un difuzor si vezi

si din cate imi aduc aminte,la difuzorul de inalte vin ocupate amndoua socluri cu mufe,una ce duc firele la casetofon si una ce duc firele la difuzorul din usa

Link către comentariu

Discutiile despre difuzoare se continua aici, iar cele despre player se pot continua aici.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!