Jump to content

Becurile De La Frana Nu Se Aprind

sheevah
 Share

Postare recomandată

salut!

uite si o poza, daca nu ma insel este siguranta nr 13.

multumesc!

si mie nu mi se aprindeau becurile la frana...era de la switch....am cumparat unul cu 30 lei si este foarte simplu de montat....se afla pe pedala de frana, se da un capac jos......si il gasesti

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 year later...

salutare..am un vw bora 1.6 2001 ... am obserat acum 2 zile ca nu mi se aprind stopurile al franare,dar culmea e ca acel stop lunguiet mi se aprinde eu unu cred ca taote celel 3 stopuri sunt legate in comun cred..nu..?...nu stiu ce ar avea de nu-mi merg stopuriel la franre doar cel de ep luneta...care sa fie pronbleme..va rog daca aveti vreo idee.....siguranta senzor ce paote fii nu-mi dau seama..ms mult..

Link către comentariu

In primul rand verifica becurile. Daca nu iti mergea nici cel de la luneta putea sa fie de la switch-ul de la pedala de frana.

Link către comentariu

cipryan, toate cele 3 stopuri sunt legate in paralel (au aceeasi alimentare). Daca cel central iti merge, iti sunt arse becurile din triple. Nu te lasa pacalit ca sunt intregi filamentele. Unele becuri te pot induce in eroare foarte usor. Cumpara alte becuri si baga-le la loc. O sa mearga din prima. Daca era siguranta, nu mergea nici cel din luneta. :)

Link către comentariu

• 7 years later...

Buna tuturor. De curand am observat o problema la stopul stanga. Acesta nu se aprinde cand franez. Becul nu este ars, iar siguranta este ok. Aveti o sugestie? Aceeasi problema o am si cu becul de la portbagaj, bec care este ok. 

Masina este un Golf 4 Variant 1.9SDI din 2003.

Mersi !

Modificat de bcosmin
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!