Jump to content

De unde cumparam anvelope ieftine ?

vw-raz-van
 Share

Postare recomandată

Am vazut si la vadrexim niste oferte ok, cel putin pentru 215/55/r16. Cam 70 ron / bucata mai ieftin ca pe emag

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am folosit anvelope facute in Japonia (Bridgestone Potenza), Polonia (Bridgestone Potenza echipare de fabrica), Germania (GY Asymm2), Portugalia (Semperit SpeedGrip 2) si Ungaria (Michelin PS3). Toate s-au descurcat foarte bine, ba chiar anvelopele de iarna 205/55 R16 sunt folosite de 4 ierni fara probleme, chiar daca nu sunt o firma celebra sau fabricate in celebra Germania.

Restul de anvelope au fost anvelope de vara in configuratia 225/40 R18 si au fost anvelope rezistente, nu au facut galme, nu am avut probleme de aderenta indiferent de vreme.

Am avut goodyear asymm2 care a necesitat plumb, iar dupa ce am luat un cui si a trebuit peticit cauciucul nu a mai cerut.

On topic, anvelopejantepromotii.ro au avut mereu preturi bune.

Link către comentariu

vadrexim nu are conti iarna ptr polo. eu nu am spus ca au probleme cauciucurile din ro, polonia, cehia sau ca nu se descurca bine. ca si sofer am observat mici diferente de calitate care poate majoritatea nu le observa.

Modificat de b0gdan_07
Link către comentariu

Nu am zis ca sunt cei mai wow, dar fata de eternul emag, e mai ieftin.

Link către comentariu

Vreau-anvelope.ro, am luat de la ei de 2 ori, preturi bune, livrare promta.

Link către comentariu

cauciucuri direct au preturi bune dar sunt foarte rigizi. nu comunica dot. singura informatie pe care o ofera e ca au maxim 2 ani vechime.

Link către comentariu

Nu stiu de ce mi s-a sters post-ul precedent, asa ca voi incerca sa fiu mai concis:

"Cauciucurijante.ro" au preturi bune si comunica si toate informatiile de care ai nevoie. :icon_thumleft:

Modificat de Deadly
Link către comentariu

Eu am gasit cel mai mic pret, la TS850-urile de iarna, pe ecauciuc.ro, unde am ajuns multumita colegului PLay3er.

Foarte multumit de pret si livrare!

Link către comentariu

http://www.anvelopearagrup.ro/  ,am comandat Contintental TS 850.

-comunicare foarte buna, am cerut sa aiba anul de fab. 2015, au dot 2915;

-durata de livrare: 20 de ore de la plasarea comenzii, transport gratuit!

Modificat de octavia 4ever
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Anvelope-autobon.ro

La ce am cautat eu, nokian wr d4, aici era cel mai bun preț

Link către comentariu

anvelopeshop.ro mi se pare ca au preturile cele mai bune.Am luat de 2 ori cate 4 anv de la ei,de fiecare data DOT de max 4 luni vechime,nu ca m-ar fi interesat,dar asa s-a nimerit.

Sunt aduse de la unguri.

Foarte amabili,prompti

Modificat de hudrea1985
Link către comentariu

cauciucuri direct au preturi bune dar sunt foarte rigizi. nu comunica dot. singura informatie pe care o ofera e ca au maxim 2 ani vechime.

foarte adevarat si mai mult dupa lasarea si confirmarea comenzii constati ca ea nu a fost procesata in sistemul lor de distributie nici dupa 12 zile.

comanda dvs. RD 24349107 a fost anulata. -----------------------------------------------------------Articol:numarul de articol: D-119185Continental WinterContact TS 850 205/55 R16 94H XLCantitate: 4Pret pe bucata net: -353.79 RON (-438.70 RON brut)-----------------------------------------------------------Total net: -1415.16 RON-----------------------------------------------------------Total net: -1415.16 RON24 % TVA: -339.64 RON-----------------------------------------------------------Suma totala: -1754.80 RON=========================================================== motiv anulare: perioada prea lunga de livrare comanda anulata
Link către comentariu

nu stiu cu ce compari de zici ca sunt super ieftine , poate daca compari doar cu preturile de la norauto

Link către comentariu

180 de lei o anvelopa pe 16 nu ti se pare ieftin? Mie mi s-a parut un pret bun. Am comparat cu ce am gasit la eMAG- Tigar, Starfire, Riken (branduri low cost). 

http://www.emag.ro/anvelope-auto/filter/anotimp-f2736,iarna-v8707/latime-mm-f2733,205-v-1540332/inaltime-f2734,55-v-800923/diametru-inch-f2735,16-v8694/sort-priceasc/c 

Link către comentariu

Anvelope-autobon.ro

+1

tot D4 am luat si eu pe 205/50/17 si am gasit cel mai bun pret de pe online, montaj gratuit doar am platit echilibrarea.

singura pb a fost faptul ca eu am optat pt ridicare comanda (implicit sa fie montate la ei) si m-am trezit cu fane curierul ca mi le aduce.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Eu am luat de curand de pe anvelope-discount.ro niste Nokian WR D4 XL, made in Finland (pt 2 masini). Prompti, iti spun dinainte ce te intereseaza (dot, tara de fabricatie). Pretul cel mai mic gasit pe net (292 lei/buc, acum le-am vazut pe la 286 lei, 195/65/15).

Din alta parte am mai luat de pe anvelopeweb.ro (Oradea), multumit de asemenea, sau de la anvelope.ro (Buc).

Link către comentariu

Anvelope-autobon.ro

+1

Tot de la ei am cumparat si montat azi acelasi model.Foarte OK comunicarea cu ei,DOT bun(2915),pret bun.Am obtinut si un mic discount de 2%+10 RON pentru ca ramasesera fara 2 anvelope si a trebuit sa astept sa vina din depozit :)

Modificat de alex83
Link către comentariu

Eu am luat de la Norauto anvelope Strial. Sunt facute in Serbia si sunt super ieftine. La peste 400 lei au si livrare mocca.

http://www.norauto.ro/31-anvelope#/marca-strial/latime-205/sezon-iarna am dat pana in 800 lei pe toate 4.

Dupa acelasi model m-am dus si eu acum 2 saptamani, si surpriza a fost cand mi-a spus ca "da am 6 bucati dar nu vi le pot da ca sunt aduse inapoi pe garantie" si l-am intrebat de ce au fost aduse "pai galme...3 pe suprafata de rulare si 1 pe lateral"

Si am renuntat. :RO flag:

Link către comentariu

Cam astea sunt cele mai low budget care ti le-am gasit, poate ajuta. Reducere inseamna de obicei ca nu are 4, sau dot vechi (2013/2014) sau defect.

Nexen:

http://cauciucuritop.ro/magazine/cauciucuri-de-vara/cauciucuri-de-iarna-diverse/205-60r16-winguard-snowg-wh2-92-h-nexen-cauciucuri-de-iarna-pentru-autoturisme.html?utm_source=compari&utm_medium=cpc&utm_content=termek&utm_campaign=arosszehasonlito

Dunlop:

http://www.nexxon.ro/anvelope-cauciucuri/anvelope-iarna-dunlop-sp-winter-sport-3d/10042

Nankang:

http://cauciucuritop.ro/magazine/cauciucuri-de-vara/cauciucuri-de-iarna-diverse/205-60r16-sv-2-xl-96-h-nankang-cauciucuri-de-iarn-pentru-autoturisme.html?utm_source=compari&utm_medium=cpc&utm_content=termek&utm_campaign=arosszehasonlito

Daca nu ai bani macar de astea, cauta jante 15 cu anvelope de iarna SH dot 2012 minim, gasesti si pe la 650 Ron cu tot cu jante. Decat anvelope de la firme necunoscute mai bine anvelope SH de la firme cunoscute.

Link către comentariu

Eu am avut cam 3 ani de zile un set de Tigar si nu am avut probleme cu el. Facute sub tutela Michelin, au fost foarte ok. Sunt tot din gama low cost.

Link către comentariu

• 3 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!