Jump to content

De unde cumparam anvelope ieftine ?

vw-raz-van
 Share

Postare recomandată

Sunt la a doua comanda de pe anvelopejantepromotii.ro si recomand.

Au venit in nici 24h si la cel mai bun pret cu DOT de anul acesta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu tot de aici am luat anvelopele Sava. In 48H erau la mine probabil din cauza ca nu sunt din buc.

Link către comentariu

golf4golf4golf4

Pana la urma am luat si eu tot de pe anvelopejantepromotii.ro

am gasit la un pret foarte bun modelul care il cautam,adica dunlop bluresponse 205/55/16 91 v cu dot 2014 facand o economie de 250 de lei comparativ cu ce am gasit pe alte situri sau chiar la mine in oras

Link către comentariu

• 5 weeks later...
Laurentiu_LWR

Salut..cei care ati luat de pe anvelopejantepromotii..ce dot aveau cauciucurile?cand ati dat comanda ati vorbit cu cineva despre dot?

Link către comentariu

Sigur, suni inainte si-ti spune saptamana si anul (DOT inseamna Division of Transportation, n-are legatura), iar la receptie te uiti pe anvelope si verifici.

Deocamdata, la vreo 8 pneuri cumparate ce-am vorbit la telefon a fost si la curier.

Link către comentariu

Poti sa vorbesti la ei pe site direct cu cineva de la support si iti spune tot ce vrei sa stii. Eu i-am spus ca vreau din 2014 si desi mi a zis ca are doar din noiembrie 2013, cand au ajuns am vazut ca au trimis pana la urma ianuarie 2014 (blu response 195 65 15).

Link către comentariu

Salutare,

E cazul sa schimb si eu anvelopele....m-am tot uitat pe net si am gasit acestea: http://www.janta.ro/products/anvelopa-2148423-anvelope-kumho-ku31-ecsta-spt-205-55r16-91v-c-b-3-73db-vara-coreea-pj_5901_22669.aspx . Masina cand am luat-o din Germania avea anvelope kumho pe ea si desi nu erau noi, 3 ani le-am folosit fara probleme, nu sunt zgomotoase si au aderenta buna, de aceea ma gandeam sa cumpar acelasi model mai ales ca e un pret bun, insa nu stiu ce sa zic de site-ul asta, n-am comandat niciodata de pe janta.ro.

Ceva pareri ?

Sau mai pun niste bani si le cumpar acestea: http://www.anvelopejantecluj.ro/anvelope/turisme/22585-anvelope-vara-205-55-r16-bridgestone-ep150.html macar e din cluj firma si monteaza gratuit daca cumpar 4 buc cu plata cash. 

A avut cineva modelul Bridgestone EP150 . Observ ca sta bine la eficienta consum si aderenta.

Am gasit un site de reviews pentru fiecare anvelopa:

Kumho : http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Kumho/Ecsta-KU31.htm

Bridgestone: http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridgestone/Ecopia-EP150.htm

Dupa site-ul ala e clar....

Modificat de undan
Link către comentariu

• 10 months later...

eu

mi-au dat info rapid despre stoc si dot

a doua zi le-am primit

transport gratuit

Link către comentariu

• 3 months later...

Salutare, imi puteti recomanda o firma din bucuresti de unde pot comanda 4 anvelope + 4 jante pe 18 noi, care sa imi asigure montajul si garantia ca dupa montaj nu vor exista trepidatii ale volanului?

Link către comentariu

madhorsefuzzy

De cumparat nu stiu dar eu am montat pe 2 masini anvelope la o vulcanizare de la iesirea Cora Pantelimon imediat in dreapta la 20-30m. Au 2 rampe mici si ceva albastru la acoperis.

Cu ambele masini am iesit apoi pe A2 pentru verificari. Impecabile pana la vitezele cu care le-am condus in teste 160 si respectiv 210. Baietii mi-au spus ca ei garanteaza doar pana la 190Km/h.

Mai merg si in toamna pentru rotile de iarna desi stau in zona podului Grant.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

eu am cumparat de pe http://www.anvelopeweb.ro/ vara trecuta ceva toyo proxes cf2 225 45 17 cu 360 lei parca, la telefon mi-au confirmat stocul si dot-ul si le-am primit repede cu transport gratuit la 4 buc.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

salutare, am nevoie de 2 anvelope iarna 195/65/r15 in zona Iasi (cu orasele invecinate) sau chiar Tg. Mures/Reghin. Stiti ceva depozite cu un numar de telefon/website?

nu prea am gasit in oras, multi le au "depozitate/sunt incarcate in paleti/etc"

multumesc.

Link către comentariu

ptr bucuresti. vreau sa cumpar cauciucuri continental ts 850 ptr iarna dar as prefera sa fie made in germany. pe diverse site uri unde am intrebat de dot si locul de fabricatie mi s a raspuns ca nu au o vechime mai mare de 2 ani si locul de fabricatie o sa l vad la livrare... ha? la livrare adica made in ro poate. ia si taci. de unde ati cump continental made in germany?

Modificat de b0gdan_07
Link către comentariu

• 2 weeks later...

continental am gasit doar cehia. nu se mai fabrica in germania sau nu ajung la noi?

Link către comentariu

In afara de latura psihologica si irationala pt a nu lua fabricate in Romania, exista si un motiv real?

BMW-urile vin din fabrica cu Pirelli facute la noi. 

Inca nu s-au adus masiv anvelopele de iarna si probabil stocurile sunt vechi.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Eu am TS850 Made in Romania cumparate in 2012 si nu am avut absolut nicio problema cu ele.

Link către comentariu

Pentru cine este interesat ... zilele astea mi-am luat anvelope de iarna de pe anvelope-discount.ro. Am optat pentru Nokian WR D4 XL, (2015, made in Finland) care aveau indicii de aderenta si consum cei mai buni (B,B); initial ma uitam dupa Dunlop, Goodyear, Michelin ... dar mi-au sarit in ochi astea si le-am luat. Sper sa fiu multumit de ele pana la capat. Transport gratuit la 4 bucati (eu am luat 8, pt mine si pt un prieten) sau montaj gratuit, in baza facturii (platesti doar echilibratul) daca le ridici personal. Multumit de livrare, ce mi-au zis, aia mi-au trimis. Curierul putea sa sune inainte de a ajunge la usa, insa pana la urma s-a rezolvat cu bine ... 

http://anvelope-discount.ro/anvelope/anvelope-turism/anvelope-nokian/wr-d4/iarna/19565/r15/95h/17702

Link către comentariu

Eu am luat, tot nokian wr d4, dar cu indice T, de la autoservice lujerului, dot 2015, cu 239 lei bucata, 195/65/r15

Link către comentariu

Si la cei de unde am luat eu erau mai ieftine fata de cele XL, 242,16 lei ... tot p-acolo ...

Link către comentariu

de ce ai optat ptr anvelope ranforsate la Octavia ?

ptr gropi in Bucuresti ? sau transporti ceva greu mai des ?

sunt mai grele si mai rigide decat cele normale

Link către comentariu

cele ramforsate sunt si mai zgomotoase pe carosabil uscat

@shymano: unde sunt fabricate nokian?

Modificat de b0gdan_07
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Finlanda, am scris si mai sus ...

Am optat pentru cele ramforsate pt ca aveau indicii mai buni la consum si aderenta, (B,B) fata de (C,B). Cat priveste ramforsarea, nu mi s-a parut chiar asa de accentuata, de aici nu vad nici diferente chiar asa de mari la greutate. Nu sunt, totusi, runflat, ca sa zici ca sunt cu mult mai grele ... iar de zgomot, profilul este acelasi (carosabil uscat, iarna, la noi nu prea gasesti). Iar CD player-ul inca isi mai face treaba bine.

Modificat de Shymano
Link către comentariu

• 2 weeks later...

In afara de latura psihologica si irationala pt a nu lua fabricate in Romania, exista si un motiv real?

BMW-urile vin din fabrica cu Pirelli facute la noi.

Inca nu s-au adus masiv anvelopele de iarna si probabil stocurile sunt vechi.

nu e doar pe psihic si irational.

daca vrei sa vezi diferenta cantareste 2 anvelope acelasi tip si model una made in germany alta made in cehia/indonezia/. sa vezi ce difenta de greutate e. apoi echilibreaza-le sa vezi ca intra mai putin plumb la alea made in germany. si diferentele continua si la nr de km parcursi, comportament in situatii limita.

pana acum am gasit conti ts850 made in cehia

alpin a4 made in italia si made in anglia

m am convins ca e imposibil sa gasesc continental de germania. poate doar aduse din germania dar nu merita ca e transportul scump.

sa iau nokian made in finland mai bine?

Link către comentariu

Nokian dimensiunile obisnuite sunt fabricate in Rusia.

Nu ai dreptate in ceea ce priveste fabrica de productie.

Conti Timisoara livreaza anvelope catre fabrica VW pentru prima echipare.

Daca ai fi dealer de anvelope ai vedea ce greu este sa contractezi de la ei anvelope si cum nu-ti dau cantitatile cerute, pentru ca prioritate are exportul si ce mai ramane se vinde intern.

Din acest motiv apar si importuri de la alte fabrici, pentru ca cea locala nu face fata.

In Germania se produc dimensiuni mai putin uzuale si Performance, ma refer tot la Conti.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!