Jump to content

Becuri Cu Led Leon

Jarhead
 Share

Postare recomandată

Stie cineva daca dau eroare de bec ars ledurile de pozitie din far? Mentionez ca am faruri cu xenon si BC mic.

Modificat de Jarhead
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Orice eroare la becuri de pe masina se prezinta printr-un semnal luminos galben. Chiar joia trecuta mi s-a ars (desi l-am studiat la lumina si nu parea) un bec de la pozitia spate. Instantaneu se aprindea becul. Dupa ce am verificat cu alt bec ca e ok, am pus becul meu la loc sa ma asigur ca nu era vreaun contact imperfect si a fost deajuns sa pun contactul ca se reaprinda semnalul cum ca am un bec ars.

Problema ta este ca s-a ars becul sau vrei sa sti informativ?

Link către comentariu

Stie cineva daca dau eroare de bec ars ledurile de pozitie din far? Mentionez ca am faruri cu xenon si BC mic.

Simplu:Da. :lol:

Link către comentariu

nu merg becurile cu led pe pozitie...poate in viitor apare ceva sa se poata adapta

dar merg in schimb la plafoniera

sal

Link către comentariu

Vroiam sa schimb becurile normale cu unele cu led, motivul fiind lumina "de lumanare" care nu prea se potriveste cu xenonul.

sa inteleg ca nu se potrivesc becuri cu led, sau dau eroare?

Link către comentariu

Se vor potrivi insa iti vor da eroare pe bord.

Link către comentariu

ok 10x

Link către comentariu

se gasesc becuri (albastre) de pozitii de la philips (BlueVisio) care dau lumina alba k de xenon si nu dau eroare in bord. tocmai miam montat un set si se vad mult mai fain k cele originale care se vedeau un pik galbene. pretu de de 6,5 ron buc.

Link către comentariu

multumesc, am sa incerc si eu.

Link către comentariu

post-5905-1210784133_thumb.jpgNu pot decat sa-i dau dreptate lui raresh,aceste becuri le am si eu de mai bine de 2 ani si sunt foarte multumit.Mi se pare cel mai bun compromis la ora actuala.
Link către comentariu

S-a mai discutat pe forum (nu gasesc link-ul acum) si s-ar parea ca se pot monta becuri cu LED, dar trebuie sa montezi in paralel o rezistenta, astfel incat consumul de curent sa fie exact ca al becurilor normale. In acest fel se "pacaleste" sistemul electronic al masinii si nu va mai aparea semnalul de bec ars.

Personal nu sunt adeptul improvizatiilor pe masina, dar daca stii pe cineva care se pricepe poti incerca si varianta descrisa mai sus.

Modificat de starchaser
Link către comentariu

Adaug un sample cu becuri philips blue vision pe pozitii si proiectoare (unde am schimbat unul din becuri cu un simplu bec de targ albastru)

Cel putin la proiectoare becurile au costat 70 ron in targ comparativ cu celelate albastre la doar 20 ron setul.

post-21663-1210797498_thumb.jpg

Link către comentariu

black_shadow
nu merg becurile cu led pe pozitie...poate in viitor apare ceva sa se poata adapta

dar merg in schimb la plafoniera

sal

merg dar ca sa-ti dispara eroarea din bord trebuie adaugata o componenta care se pune la montarea xenonului. Imi scapa acum cum ii zice dar este de cumparat. Practic reproduce un filament de bec....filament care in cazul ledurilor lipseste. Mai caut si revin exact.

Link către comentariu

post-5905-1210784133_thumb.jpgNu pot decat sa-i dau dreptate lui raresh,aceste becuri le am si eu de mai bine de 2 ani si sunt foarte multumit.Mi se pare cel mai bun compromis la ora actuala.

alteacupra imi poti spune unde gasesc aceste becuri?cat costa? si ce culoare sunt? (as dori sa fie cat mai aproape de culoare xenonu-lui,asta ma intereseaza..)

Link către comentariu

Eu le-am cumparat acum vreo 2 ani de la un magazin de piese auto de pe str. Simion Barnutiu din TM si am platit 35 RON.Culoarea care lumineaza este un fel de alb-albastru,nu le pot compara cu LED-urile insa sunt destul de aproape de xenon.Ce vreau eu sa mai spun este ca am mai avut Philips Blue Vision si pe faza scurta (H7) si in jumatate de an mi s-au ars 2 becuri,deci la H7 durata lasa de dorit.

Link către comentariu

Ce eu mi-am montat recent pe masina si nu da eroare este setul acesta de semnalizatoare cu 3 leduri incorporate,design "Chrom" de la http://www.in-pro.com/ asta Setul l-am cumparat in concediu,de la o benzinarie de pe autostrada din Austria cu 25 de euroi.Imi doream asaceva de mult dar in Timisoara nu am gasit :( Pun si cateva poze:

post-5905-1211448486_thumb.jpgpost-5905-1211448517_thumb.jpgpost-5905-1211448532_thumb.jpgpost-5905-1211448569_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!