Jump to content

Audi A4 2007 170cp

verzino1

Postare recomandată

Mi-ai facut dimineata mai buna!Imi place f mult cum arata :) ...chiar ma intrebam cum da pe alb....e foarte tare.Da mai multe detalii despre ce ai pus pe ea si cat te-a costat...mai intereseaza si pe mine unele chestii...poze cu interiorul nu ne oferi?Sa ai parte de ea si fara evenimente!(unde gasesc si eu pleoape?)

Link către comentariu
foarte frumos , arata criminal pe alb :(

dap :D ms

Mi-ai facut dimineata mai buna!Imi place f mult cum arata :D ...chiar ma intrebam cum da pe alb....e foarte tare.Da mai multe detalii despre ce ai pus pe ea si cat te-a costat...mai intereseaza si pe mine unele chestii...poze cu interiorul nu ne oferi?Sa ai parte de ea si fara evenimente!(unde gasesc si eu pleoape?)

De la weltauto,e asociat cu audi ...poze mai multe a pus mai sus aronel un link ...

Ms de apricieri...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

pozele noi .... cu toate elementele ei ... as vrea sa imi fac triplele negre dar nu stiu daca ar da bine ...

acum masina mai are arcuri ABT,navi mare MMi,piele alba .....etc...

23fh2.th.jpg

img3953al7.th.jpg

39753975in5.th.jpg

image005ca5.th.jpg

img3872lo6.th.jpg

dsc01270wq5.th.jpg

si acum o poza mai noua cu interiorul :rolleyes:

dsc01262nk8.th.jpg

Link către comentariu

very-very nice :rolleyes: dar imi mentina afirmatia sa scoti S4 ala de pe spate ca e aiurea... in spate S4, in fata S-Line.... sper ca macar e quattro ca daca si logo-ul ala e fake....

Link către comentariu
very-very nice :lol: dar imi mentina afirmatia sa scoti S4 ala de pe spate ca e aiurea... in spate S4, in fata S-Line.... sper ca macar e quattro ca daca si logo-ul ala e fake....

pai unde scrie tatica quatro ? nu e..... m a chinuit ceva sa scot a4 ...nu ma mai chinui si cu s4 :rolleyes: :somnmare:

Link către comentariu

pai vezi ... nu ai fost atent destul ...iti dadeai seama si la bord ca nu e de la masina mea ... si de la volan .de la tot ... si scaunele sunt scoica ...

deaia am si ras cand am pus poza .. :) e e la un prieten cu rs4

Link către comentariu

vad ca apare si masina mea prin poze:)) ti-ai pus si pedale de RS acum ?

Link către comentariu

Quattro nu are ce cauta pe plansa de bord, sa nu mai spun ca ceasurile de bord au turometru de benzinar, vezi zona rosie lipsa ... si se vede pana la 7000 si ceva, plus 300 km/h pe bord.

Apropo de 5 straturi de lac, plafonul tau mi se pare lucios, daca aveai 5 straturi de lac, chiar si cu uscare intre ele, tot nu arata asa, la 5 straturi de lac plafonul trebuia sa fie mat. Sa nu mai spun ca sare mult mai repede decat la vopsire clasica, pentru ca lacul se trage si devine stratul de vopsea prea gros.

In rest, felicitari pentru masina, mie unul imi place la nebunie cum arata. Mai putin sigla S4 din spate ... dar gusturile nu se discuta.

Modificat de .:bamse
Link către comentariu
Quattro nu are ce cauta pe plansa de bord, sa nu mai spun ca ceasurile de bord au turometru de benzinar, vezi zona rosie lipsa ... si se vede pana la 7000 si ceva, plus 300 km/h pe bord.

Apropo de 5 straturi de lac, plafonul tau mi se pare lucios, daca aveai 5 straturi de lac, chiar si cu uscare intre ele, tot nu arata asa, la 5 straturi de lac plafonul trebuia sa fie mat. Sa nu mai spun ca sare mult mai repede decat la vopsire clasica, pentru ca lacul se trage si devine stratul de vopsea prea gros.

In rest, felicitari pentru masina, mie unul imi place la nebunie cum arata. Mai putin sigla S4 din spate ... dar gusturile nu se discuta.

dap ...am spus mai sus ca am puso la misto poza :) e de la un rs ... iar plafonul este negru lucios si dupaia este dat cu 5 straturi de la,vopsitoru mi a zis ca e prieten cu mine ...

Link către comentariu

:) inseamna ca te-a pacalit, crede-ma vorbeste cu TIR si vii odata la mine sa iti arat ce inseamna 5 straturi de lac date pe o vopsea lucioasa ... devine mata. Singurul mod in care putea da 5 straturi de lac si totusi sa arate asa de bine era ca dupa vopsire sa poliseze foarte mult la plafon ca sa ia din straturile de lac.

Link către comentariu
:emthup: inseamna ca te-a pacalit, crede-ma vorbeste cu TIR si vii odata la mine sa iti arat ce inseamna 5 straturi de lac date pe o vopsea lucioasa ... devine mata. Singurul mod in care putea da 5 straturi de lac si totusi sa arate asa de bine era ca dupa vopsire sa poliseze foarte mult la plafon ca sa ia din straturile de lac.

te inteleg .... cine mi a facut e ala de la pilot tuning din buc,e prieten cu minte de 15 ani .....nu cred ca vreodata ma va minti el ...e prea baiat ...una e negru mat si una e negru lucios ....mi a dat si polis ..daca asta era faza .... oricum ar fi se vede mortal ...

Daca esti din craiova eu vin cam la 1 luna acolo,ne vedem sa iti arat sa vezi ,,, :)

vad ca apare si masina mea prin poze:)) ti-ai pus si pedale de RS acum ?

Da tati asa e bv :P) p sa vez pictorial s4 si rs4 in 1 sapt ...sa vezi atunci :P))

:rolleyes: inseamna ca te-a pacalit, crede-ma vorbeste cu TIR si vii odata la mine sa iti arat ce inseamna 5 straturi de lac date pe o vopsea lucioasa ... devine mata. Singurul mod in care putea da 5 straturi de lac si totusi sa arate asa de bine era ca dupa vopsire sa poliseze foarte mult la plafon ca sa ia din straturile de lac.

Eu inainte sa am masina asta m am ocupat cu masini si am avutt destule le stiu defectele si proprietatiile .... am vadut acolo in craiova lu gheorghe il stie toata lumea ....lu cio....lu grecu ....

Anunta ma daca e asa cum zic eu :)

very-very nice :) dar imi mentina afirmatia sa scoti S4 ala de pe spate ca e aiurea... in spate S4, in fata S-Line.... sper ca macar e quattro ca daca si logo-ul ala e fake....

ba tata daca nici asta nu e frumoasa masina ...inseamna ca eu sunt si am fost un samsar fara gusturi cum se zice pe aici :P))

e chiar de vanzare ...e noua :)))))

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

e chiar de vanzare ...e noua :rolleyes:)))

si cat ai vrea pe ea?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!