Jump to content

Audi A4 2007 170cp

verzino1

Postare recomandată

las pozele sa vorbeasca ...sper sa va placa :icon_thumright:

1con3.th.jpg 8cew8.th.jpg 26ckc6.th.jpg

Link către comentariu

no offence...dar cum vine asta S4? frumoasa masina s-o stapanesti sanatos si pune mai multe detalii...

Link către comentariu
  • Administrator

cam ce i s-a intamplat masinii de i s-au injumatatit caii, de la 344 la 170?

Link către comentariu
no offence...dar cum vine asta S4? frumoasa masina s-o stapanesti sanatos si pune mai multe detalii...
Ms ...are paketul s4 .... Am luato noua de la audi ... jante 19,evacuare dubla ...etc.... este 2.0 TDI
cam ce i s-a intamplat masinii de i s-au injumatatit caii, de la 344 la 170?
i am dat turbina jos :))))
Link către comentariu

Probabil ca eu un a4 cu pachet sline si motor de 2.0 tdi de 170 de cai. Nici vorba de S4 laputerea asta.

Edit: Pachetul se numeste s-line nu S4. Pacat ca S4 nu are turbiona :))!

Modificat de Baracuda
Link către comentariu
  • Administrator

care turbina?! :))

oricum daca e cea din poze, masina arata bine... imi place albul pe masina asta

Link către comentariu
Probabil ca eu un a4 cu pachet sline si motor de 2.0 tdi de 170 de cai. Nici vorba de S4 laputerea asta.

Edit: Pachetul se numeste s-line nu S4. Pacat ca S4 nu are turbiona :))!

daca era s-line ...nu arata asa ... asta are grila cu nichel,evacuare de s4,fusta in spate de s4 .... exact cum ai spus si tu este 2.0 tdi

Link către comentariu

Sincer am intrat din curiozitate cand am vazut S4 langa numarul 170, care se refera la cai putere, e clar ca e o greseala. Nu schimbi titlul topicului ?

Una peste alta masina arata bine !

Link către comentariu
care turbina?! :Doricum daca e cea din poze, masina arata bine... imi place albul pe masina asta
Dap,pozele sunt facute asa cu efecte ca mi le a facut un prieten pasionat ... este cea din pozA :))
Sincer am intrat din curiozitate cand am vazut S4 langa numarul 170, care se refera la cai putere, e clar ca e o greseala. Nu schimbi titlul topicului ?Una peste alta masina arata bine !
Nu stiu sa il schimb ... am facut oricum precizarea ce motor are :rolleyes:
Link către comentariu

Am editat titlul ca sa reflecte realitatea. Fara suparare, dar informatii gen "S4 2007, 170 CP", nu cred ca sunt potrivite pe acest forum.

Masina este frumoasa, sa o stapanesti sanatos, body-kit-ul respectiv o face si mai frumoasa...dar nu are rost sa ne amagim si sa oferim informatii false. Un A4...ramane un A4...nu este un S4, oricate spoilere, evacuari si sigle are pe ea. No ofence

Link către comentariu
Publicat (modificat)

dap asa e... mersi

Modificat de CristiN
renunta te rog la quote la mesajul anterior
Link către comentariu

Jos palaria !

Era pe la WNS pe topic o poza cu frumusetea asta. Ma si intrebam cand va aparea descrisa pe larg. Cam cat de sceptic esti in privinta unui pret de vanzare satisfacator, raportat la costurile investitiei ? Noroc in vanzare !

Link către comentariu
Publicat (modificat)

ms ... Nu prea mai vreau sa o vand deoarece imi place prea mult acum ... are cam tot pe ea ... piele alba,navi MMI,bi-xenon,jante 19 oz albe,255.35.19 pe spate,arcuri abt,s-line interior,pleoape,plafonu negru lucios,are si un sound deosebit de la tobe :))

Modificat de CristiN
Link către comentariu

Verzi schimab si tu semnatura...

ce pot sa zic mai mult o vad mereu jos palaria astept sa ma dai o tura cu arcurile ABT ca s-ar putea ca dupaia sa fiu si eu la fel de jos ca si tine :ninja:

si daca tot se ataca lumea atata sa ii zici lu Costi sa isi puna si lui poze cu "a4" lui :ceuameni: intelegi u

Link către comentariu

Iti zic si aici ca ai o masina super. Intr-adevar evacuarea aia scoate un sunet f.tare chiar daca e diesel.

Acum ca ai arcurile puse .. abia astept sa mai facem niste poze. Apropo.. cum se simte ?

@TIR: Ce se caute FSI-iu ala aci:)) ?

Modificat de AaronNel
Link către comentariu

superba masina! Dar scoate neaparat logo-ul ala de S4 de pe spate. Nu merita sa umbli cu "sigla de Renault pe dacie" la asa o masina.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Dupa ce are si el poze marfa o sa le puna si el cu rs4 :blink:

se simte aproape la fel :))

Modificat de CristiN
Link către comentariu
superba masina! Dar scoate neaparat logo-ul ala de S4 de pe spate. Nu merita sa umbli cu "sigla de Renault pe dacie" la asa o masina.

cum e skoda rs tdi si are 170cp,asa mi l am facut si eu s4 tdi :blink:))))

Link către comentariu

Asta cu Rs tdi de la Skoda si S4 tdi e chiar tare........ :vaidecapulmeu: .Daca chiar vroiai sa crezi ca ai ceea ce de fapt nu e punei acolo pe capacul porbagajului RS 4, pentru ca aia e la Audi.......si la Skoda!

Link către comentariu
Publicat (modificat)

:lol:)) nu vreau sa cred nimik ..

Modificat de CristiN
Link către comentariu

Mereu m-am intrebat care este motivul oamenilor de a-si pune sigle care nu au ce cauta pe masinile lor si credeam ca le-am auzit pe toate. Dar asta e noua. Bravo. :icon_thumright:

Bine, acum ca Skoda chiar a scos din fabrica modelul RS cu motor TDI de 170 iar la Audi nu exista nici o legatura intre S4 si TDI conteaza mai putin :huh: Daca tu esti multumit sa ai S4 pe spate si sa treaca un GTI spre exemplu ca gandul pe langa tine , este foarte bine. In rest, f frumoasa masina.

Link către comentariu

Gusturile nu se discuta! si mai este un gand cu care eu ma consolez zilnic: "Nimeni nu-i perfect!"

fiecare intelege ce vrea din asta!

eu personal, prefer "calul slab si rapciugos", pt cei care stiu povestea...

Link către comentariu

Ce nu am observat in prima faza, e plafonul negru. Mi se pare un "must-have".

Verzino, e vorba de colantare sau vopsire ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!