Jump to content

Apa In Golf/Bora

Adi_UZI
 Share

Postare recomandată

Incearca ce am patit eu, nu se prelinge pe la portbagaj sus? Dar in partea din fata?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incearca ce am patit eu, nu se prelinge pe la portbagaj sus? Dar in partea din fata?

Am pipait peste tot nu se vede pe unde se prelinge faza este ca am ud la sofer iar la pedale in partea dreapta e uscat si acolo unde pui piciorul stang pe plasti este ud, nu am dat inca plasticul ala jos sa vad sub el. Cum usuc si eu mocheta repede sau cu ce sa dau sa nu imi miroase a mucegai?

scoti stergatoarele si apoi scoti plasticul (demontezi si capac filtru polen).

nu este prins in suruburi, doar intr-un sant la baza parbrizului.

ai grija sa nu il rupi, nu forta mai ales ca e frig afara.

Am scos stergatoarele am scos suruburile de deasupra filtrului dar nu reusesc sa scot plasticul ala nu stiu cum sa trag de el am incercat dar pare prins. Din cate am citit aici s-ar putea prelinge apa pe la cablurile care intra in masina. Ce fel de silicon sa folosesc?

Link către comentariu

mocheta o usuci repede cu debit mare de aer cald/uscat. o aeroterma...?

a mucegai nu miroase daca nu se face mucegai. nu se face mucegai daca nu are conditii de dezvoltare ;)

plasticul are o sina care intra intr-un sant, la baza parbrizului. pe toata lungimea lui.

posibil la tine sa intre pe la mansonul de fire daca ai ud la piciorul stang.

repet: grija cand scoti grila aia, se poate rupe daca tragi de ea tare (mai ales la colturi). ajuta daca o incalzesti bine inainte.

la montare, curata bine inainte si apasa cu grija. 

Link către comentariu

As incerca si varianta ta dar unde vad garnitura aia trebuie sa demontez plafonul?(sunt nou sa nu razi prea rau de mine :D)

Link către comentariu

daca ai ud la pedale, ce legatura are cu situatia lui (unde curgea pe la bara aia?)

totusi, ca sa demontezi plafon: scoti parasolare,plafoniere,manere, stalpi,ornament portbagaj din spate si appo cu mana pe sub el tragi in jos..

Link către comentariu

mocheta o usuci repede cu debit mare de aer cald/uscat. o aeroterma...?

a mucegai nu miroase daca nu se face mucegai. nu se face mucegai daca nu are conditii de dezvoltare ;)

plasticul are o sina care intra intr-un sant, la baza parbrizului. pe toata lungimea lui.

posibil la tine sa intre pe la mansonul de fire daca ai ud la piciorul stang.

repet: grija cand scoti grila aia, se poate rupe daca tragi de ea tare (mai ales la colturi). ajuta daca o incalzesti bine inainte.

la montare, curata bine inainte si apasa cu grija. 

ms o sa incerc in week end ca este mai clad sper sa reusesc oricum nu o sa fortez . Dar trag de ea ca de stergatoare adica in sus sau o imping in sus spre parbriz? Am fost la un service aici in buc si m-a trimis la parbrize ca "apa se scurge pe langa roata" si le-am zis ca am curatat eu de mizerie dar nu cred ca imi intra apa deasupra rotii ce-i drept am scos cam cate un ghiveci cu flori pe fiecare parte dar am dubii si vreau sa scap de problema asta cu apa

asa ca mai bine ma asigur eu ca nu are pe unde intra.

Link către comentariu

poate la tine curge pe langa calculatorul masinii, undeva sub parbriz in stanga(cum stai in masina).

de plastic tragi in sus, departandu-l de parbriz.

unde stai in bucuresti?

Link către comentariu

poate la tine curge pe langa calculatorul masinii, undeva sub parbriz in stanga(cum stai in masina).

de plastic tragi in sus, departandu-l de parbriz.

unde stai in bucuresti?

Duminica cand am vazut ca am apa in masina am incercat sa scot plasticul ala dar nu am reusit si nici nu am vrut sa fortez, apoi am scos cele 3 suruburi din fiecare aparatoare de noroi de jos si am scos toata mizeria de acolo apoi am bagat o sarma pe gaurile de scurgere care sa imi iasa la roata (am ridicat putin grila aia dar nua m vrut sa o fortez), acum as vrea sa o dau jos sa pot pune silicon pe acolo pe la cabluri sau cum zici u pe la calculator. in sectorul 3 1 Decembrie pe langa Trapezului.

Modificat de matthew4u
Link către comentariu

Chiar in margine incepe acel sant de pe parbriz in care trebuie sa intre plasticul de sub stergatoare.Il ridici in sus si te tot apropii de punctul unde incepe sa opuna rezistenta. De acolo incepi sa tragi de el in sus putin mai tare, nu incepi de pe mijloc ca nu vei reusi inveci. Nu cu surubelnita ca spargi parbrizul. Dupa ce a iesit putin, dupaia e f usor.

Link către comentariu

Scuze pentru intarziere.   Bara ce merge de-a lungul masini are piciorusele alea,  ala din spate se forteaza si iese, e ca un capac pe piciorus.   in fata nu stiu sistemul ca nu l-am desfacut.      La un preten ii transpira pe la parbriz si se prelingea pana jos la mocheta la sofer.   si a trebuit sa scoata parbrizul sa schimbe garniturile si dupa sa il monteze la loc.

Link către comentariu

Chiar in margine incepe acel sant de pe parbriz in care trebuie sa intre plasticul de sub stergatoare.Il ridici in sus si te tot apropii de punctul unde incepe sa opuna rezistenta. De acolo incepi sa tragi de el in sus putin mai tare, nu incepi de pe mijloc ca nu vei reusi inveci. Nu cu surubelnita ca spargi parbrizul. Dupa ce a iesit putin, dupaia e f usor.

Ms frumos , asa voi face maine o sa incep actiunea de etansare si voi face si cateva poze si le voi pune aici nu de alta dar poate mai sunt si alti incepatori ca si mine si poate ii pot ajuta in felul acesta. Ce silicon sa folosesc stie careva?

Modificat de matthew4u
Link către comentariu

pt bai,acvarii, sa reziste la apa multa.

Link către comentariu

Silicon sanitar transparent, e cel mai bun, si ieftina metoda

Link către comentariu

Pt cei care sunt ca mine "blonzi" in domeniul mecanicii si nu stiu cum sa rezolve problema cu apa si sa desfaca grila eu de aici m-am inspirat

si dupa ce am scos grila eu am avut un spaclu de plastic  dar ce nu arata in filmulet este ca eu in lateral la aripi aveam cate un plastic care trebuie scos de acolo innainte de a scoate grila. Dupa ce am scos grila am scos si motorasul cu suportul de stergatoare.apoi am desfacut suportul de filtru de aer unde avea o garnitura de burete care scoatea apa din ea si era crapata. Am sters de praf am lasat sa se usuce am pus silicon pe suportul ala apoi prin jurul lui am pus si prin jurul la suportul de la cabluri silicon. Cand am pus grila inapoi am sters bine marginea grilei care intra in santul de la parbriz si am pus pe acea margine vasilina pt a intra mai usor in cant (pont de la un mecanic) si a nu sparge parbrizul. Acum astept ploaia am fost cu ea la spalatorie dar nu am mai intrat apa.
Link către comentariu

daca ai spaclu de ala e lux, dar si cel din film a reusit sa o rupa grila :D, pt ca nu a dat jos capacul de la filtrul de aer.

Nu trebuie scoase ornamentele(oricum numa' risti sa le rupi) de la aripi,iese pe langa ele, in sus.

Modificat de marius1982.11
Link către comentariu

daca ai spaclu de ala e lux, dar si cel din film a reusit sa o rupa grila :D, pt ca nu a dat jos capacul de la filtrul de aer.

Nu trebuie scoase ornamentele(oricum numa' risti sa le rupi) de la aripi,iese pe langa ele, in sus.

ai dreptate am uitat sa mentionez ca prima si prima data am dat capacul de la filtrul de aer. La mine aveam impresia ca tine in plasticile alea de la aripi. Asa e cand esti novice esti foarte temator. :D

Link către comentariu

Deci dupa ce m-am chinuit sa bag silicon peste tot surpriza apa in masina, mochetea e umeda din nou, abia se uscase. Pe unde ar mai putea intra apa in afara de acolo de sub grila? Sau stie cineva un service bun unde sa duc masina sa platesc si sa scap de chin. :(

Link către comentariu

am stat sa cercetez pe la usa si am observa la cheder jos o "ruptura" poate fi si de la cheder sa intre apa in masina dar intrebarea mea este ca nu vad pe unde ar 

putea intra. Ca am stat in ea cand ploua si nu am vazut nici urma de scurgere.Am pus niste poze cu chederul poate vrun coleg este mai in tema

http://postimg.org/image/copi2dslx/

http://postimg.org/image/maj2iojrp/

Link către comentariu

ruptura din poza nu cred ca are legatura.

daca e sa curga pe la usa, e pe la fata de usa.

sub stergatoare zici ca ai izolat tot?

fa un test usilor, pune furtunul pe geam, sa curga apa doar pe geam si sa se scurga jos natural. vezi daca apare apa si pe prag.

Link către comentariu

ruptura din poza nu cred ca are legatura.

daca e sa curga pe la usa, e pe la fata de usa.

sub stergatoare zici ca ai izolat tot?

fa un test usilor, pune furtunul pe geam, sa curga apa doar pe geam si sa se scurga jos natural. vezi daca apare apa si pe prag.

da am izolat cat am putut de bine. o sa incerc si varianta cu furtunul pe usa. Dar m-as duce la un service mai bine platesc si scapt de grija. Dar unde sa o duc?

Link către comentariu

unde e ud dupa ploaie?

ai citit pe forum,ai vazut schema cu apa care intra pe langa fata de usa, nu?

Link către comentariu

unde e ud dupa ploaie?

ai citit pe forum,ai vazut schema cu apa care intra pe langa fata de usa, nu?

ud este la sofer toata mocheta unde pui picioarele. Am tot pipait de jur imprejur  pe unde se "inalta" mocheta spre praguri spre volan si nu am simtit ud. Am trapa am verificat scurgerile sunt ok si picura din ele. Cand am stat in masina la o ploaie am vazut pe prag acolo in colt unde scrie special edition o "baticica" de apa dar m-am gandit ca e de la fatairea mea pe usa ca am tot intrat si iesit din masina. Pe la usa pe unde ar intra direct in masina daca mocheta din dreptul usii pe prag este uscata?

Link către comentariu

Link către comentariu

Scz sunt nou pe forum. o sa citesc si astea . ms frumos

Modificat de matthew4u
Link către comentariu

Sper ca am postat unde trebuie..  Aveti idee, potriveste chederul exterior de la modelul scurt la variant? Trebuie sa le schimb, sunt gaurite, se infiltreaza apa la stalpul spate - dintre portiera spate si geam..post-159759-0-94425200-1446024211_thumb.post-159759-0-50912500-1446024247_thumb.

Modificat de ionuț A.
Link către comentariu

• Aerofan locked şi unlocked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!