Jump to content

Flo-ul Meu

FLORO

Postare recomandată

Eto, chiar acum am avut un drum de Bucuresti, mi-a prins bine tempomatul pe A1 si A3, mi-am odihnit putin piciorul

Intr-adevar, nu prea merita investitia pentru cei cativa km de autostrada din RO, cu tot cu montaj m-a dus pe undeva pe la 600 RON, dar eu sunt multumit si il consider foarte util

Masinuta va primi in curand amortizoare spate SACHS + 1 anvelopa spate pt ca face zgomot la rulare, desi profilul este aproape ca nou, nu stiu ce a patit.Se poate folosi si asa, insa cum eu sunt `bolnav` cand aud ceva in plus, o sa o schimb cat de curand.

In rest sunt la fel de placut impresionat de masina ca in prima zi de cand o am, ma serveste exemplar cand ii cer sa ma duca undeva :D

Drumuri bune !

Link către comentariu
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FLORO

27

• FLorin D

10

• lucaflo26

4

• C o s m i n

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Superb exemplar, imi place ca ai facut tot ce ti-ai propus. Numai bine! :banghead:

Link către comentariu

Nu am reusit sa imi fac incalzirea in scaune, dar inca nu e tarziu.

Intre timp mi-am luat un car-kit pt Nokia 6230, pentru ca aveam gaurile facute in bord si nu le puteam suporta

Link către comentariu
  • 4 months later...

Salutare !

Am prins din zbor pe topicul de vanzari piese spusele urmatoare :

placute frana fata (pana la urma aici era problema)

Am discuri sport luate de la tine (cu gauri si striatii)

..orice inafara de Textar

Ce s-a intamplat, e vreo incompatibilitate data de discurile cu perforatii ?

Link către comentariu
  • 2 months later...

Iti raspund cu mare intarziere (nu am mai prea urmarit topicul cu Masina mea)

Pur si simplu placutele Textar mi se par de o calitate indoielnica (si sunt si foarte scumpe), la un moment dat au inceput sa se lipeasca pe disc si tot timpul trebuia sa curat discurile cu smirghel si sa desfund perforatiile + striatiile, pentru a indeparta acel strat. Plus ca s-au carbonizat, au inceput sa se sfarame. Si nu am un stil sportiv, merg cat se poate de normal cu masina.

Am avut si ceva probleme cu discul care era montat pe dreapta, la un moment dat s-a ovalizat si am fost nevoit sa le inlocuiesc pe ambele.

Momentan am pe fata discuri ATE (normale) + placute TRW iar pe spate mi-am pus discuri+placute ATE, am o frana DEMENTIALA (ceea ce nu am putut spune despre Textar in combinatie cu perforatele, desi in acest caz franarea trebuia sa fie simtitor mai buna )

Mi-am strunjit discurile perforate si o sa le folosesc cu siguranta din nou, insa mai mult ca sigur cu alt tip de placute (cel mai probabil ATE)

Bafta

Link către comentariu
  • 2 years later...

Am mai bifat o realizare :)

Am gasit scaune scaune incalzite la colegul nostru Remus (caruia ii multumesc inca o data), exact pe culoarea care o aveam in interior.

Masina a primit o instalatie electrica construita de la 0 de manuta mea + scaunele care incalzesc perfect. Parca acum imi pare rau ca iarna e pe terminate si nu o sa apuc sa le folosesc prea mult :D

Revin si cu poze

Bafta tuturor !

Link către comentariu

Wow Flo mai traiesti?

Foarte bine ca le-ai pus lasa ca au fost momente cind le-am folosit si primavara si toamna deci nu strica sa le ai

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2

Link către comentariu

salut , nu mai postasei de mult , din cate vad , foarte frumoasa  masina,  interiorul ala arata intr-un mare fel ( pozitiv ), pana si plasticele alea , cum le mentii asa ? numai bine

Link către comentariu

Salut Flo, mai traiesc :), nu prea mai am timp de intalniri, tot imi propun sa vin dar nah, tot timpul apare altceva, esti prin tara?

Rusen, le intretin periodic cu un silicon foarte bun, mat, partea de tapiterie am curatat-o eu manual vara trecuta. Urmeaza sa imi iau niste presuri textile pt ca cele originale s-au deteriorat (mai ales cel de la sofer)

Momentan circul foarte putin cu masina (a mai aparut in familie o masina la care ii dam de lucru zilnic, mai bine zis sotia)

Asa ca sta saraca in garaj, fara sa o deranjeze nimeni cu saptamanile.

La un moment dat am vrut sa o dau, dar cand vezi ce pretentii au unii cumparatori ... am zis ca nu are rost sa o `marit`

Urmeaza o distributie, trebuie sa imi iau ventilatorul din bord pt ca face urat, vreau sa investesc intr-o instalatie de proiectoare, o magazie de cd pt portbagaj, niste faruri (nu mai merg reglajele, se invarte in gol acel surub de unde se regleaza) si parbrizul care imi este fisurat + vreau sa imi iau niste brate originale pt lamele aero-twin pt ca ma enerveaza acei adaptori pt conversia de la brat normal la aerotwin.

De curand masina a primit cilindru ambreiaj Sachs, vascocuplaj Behr, rola intinzatoare curea alternator INNA si altele care nu imi vin acum in cap ...

Bafta tuturor

Modificat de FLORO
Link către comentariu

vreau sa imi iau niste brate originale pt lamele aero-twin pt ca ma enerveaza acei adaptori pt conversia de la brat normal la aerotwin.

Corect!

Si eu asa am patit. E cu totul altceva brate+stergatoare aerotwin oem. :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am mai bifat o realizare

In curand se va dota cu o magazie 6 CD pt portbagaj

Este achizitionata, urmeaza instalata - trebuie sa ii schimb mocheta din partea stg din portbagaj, am primit la ea cablul (trebuie sa ii modific 1 mufa) si suportul in care vine montata (am comandat piulitele speciale de tabla care in care vin suruburile de fixare, in cateva zile imi ajung).

Revin cu foto dupa montaj.

Bafta

Modificat de FLORO
Link către comentariu

Eu ma bucur pentru tine. :)

Dar ca posesor de magazie... as fi ales un emulator mp3.

Te saturi sa tot schimbi CD-urile. Vrei doar sa curga muzica.

Link către comentariu
  • 1 month later...

"Rusen, le intretin periodic cu un silicon foarte bun, mat"

Poti sa dai mai multe detalii, te rog? De unde, cat? :)

Ma intereseaza o solutie buna de curatat/mentinut interiorul.

Cu stima!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!