Jump to content

Flo-ul Meu

FLORO

Postare recomandată

Da trebuie cioplit putin in plafon, este acolo o chestie din burete expandat. dar se rupe usor.

Si da, eu am intalat-o, nu e greu.

Ca su upgrade-uri la masina, mi-am luat de curand niste stergatoare Bosch Aerotwin Retrofit, de care sunt fff multumit (bine, pe langa parbrizul spar de un idiot cu o Raba). Ce este klumea e ca le-am luat pt sistemul vechi de brate si se potrivesc perfect, si nu sunt genul de adaptori imensi, arat f bine.

Ce urmeaza : un maner schimbator klumea, am promisiuni de la _Florin ca imi face rost de unul frumos, daca nu am pus ochii pe un model interesat la Augsburg, insa e cam scumpulet.

Stiti careva pe cineva de pe forum care imi poate aduce asa ceva?

Link către comentariu
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FLORO

27

• FLorin D

10

• lucaflo26

4

• C o s m i n

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut Domnule

Flo,de unde ti-ai luat stergatoarele,la ce pret ,o poza sa le vad poti? :offtopic:

Nici eu nu vreau sa-mi schimb bratele,le las tot pe alea.

Link către comentariu

E un tip din Craiova, Gabriel. Se ocupa cu imbracarea in piele a volanelor, levierelor si nu numai. Mie, cand mi-a fost adusa masina, acum un an si jumatate, mi s-a spus ca i-a fost schimbata imbracamintea schimbatorului de viteze chiar la el. S-a pastrat intacta pana acum, asa ca il recomand. Probabil nu este o mare problema sa iti trimita un colet cu imbracamintea gata cusuta.

Are "hussi" ca nume utilizator pe forum.

Ne pare rau pentru parbrizul tau, dar ne pare bine pentru stergatoare.

Cu bine !

Link către comentariu

Florin D, pe langa faptul ca s-a ros pielea de pe manerul schimbatorului, la mine s-a mai rupt si o bucatica din cromul care incercuieste desenul vitezelor, si ala nu cred ca se mai poate repara. Daca nu avea acest ultim defect, cu siguranta ii faceam o imbracaminte din piele la colegul nostru hussi ( nu de alta dar tot ce am gasit este foarte scump). Incerc sa vad daca pot rezolva ceva cu lexxus, am inteles ca el poate aduce asa ceva de prin DE

Adilau, le fac maine o poza si o postez aici, le-am luat de la Proton de pe Turzii sunt Bosch si m-au costat 120 lei. Acu adevaraul e ca mie mi-au facut un discount (am un fost coleg de facultate acolo), am inteles ca pretul lor e undeva pe la 140 RON.

Revin cu poze

Bafta tuturor :lol:

Modificat de FLORO
Link către comentariu

Foarte elegant ! Dupa cum ziceai, prinderea e atat de discreta incat nu se sesizeaza deloc ca nu sunt din standard. Daca acela e parbrizul spart de Raba, sa stii ca se vede cu atat mai putin acea crapatura. Eu nu resusesc s-o gasesc. important era sa nu te incomodeze la condus (desi mi-ar sta si mie pe creier chiar de s-ar afla in coltul cel mai ascuns).

Link către comentariu

Asta e parbrizul nou, imediat dupa ce l-am pus i-am daruit si stergtoarele, ca sa nu il zgariu din start :huh:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Un up-grade de moment: un nou schimbator de viteze, noaptea este iluminat pe rosu :icon_cool:

post-15333-1217342581_thumb.jpg

Link către comentariu

A fost 380 RON. Cam mult, insa m-am saturat de cautat si am cedat.

Si poze cu vederea `nocturna`

Se vede putin reflexia ledurilor de la plafoniera W8 pe partea cromata, asta ca sa se stie ca nu provine de la ledul din schimbator

post-15333-1217357466_thumb.jpg

post-15333-1217357472_thumb.jpg

Modificat de FLORO
Link către comentariu

mama ce tare e schimbatoru ala :rolleyes:

arata f bine rosu

Link către comentariu

Frumos maner, arata a bun gust. Printre putinele maciuci after-market pe care le-am vazut sa arate a bun gust, nu a bling bling:).

Link către comentariu

Daca ar fi luminat numai prin schema vitezelor era frumos .... asa ca ce se vede si prin plastic e cam ...

Link către comentariu
Daca ar fi luminat numai prin schema vitezelor era frumos .... asa ca ce se vede si prin plastic e cam ...
Se vede putin reflexia ledurilor de la plafoniera W8 pe partea cromata, asta ca sa se stie ca nu provine de la ledul din schimbator
:icon_thumright:

E super Florine. Sa-l manuiesti cat mai dibaci :D

Link către comentariu

Mersi Cosmine, se pare ca desi am explicat de unde provine acel rosu pe partea cromata, s-a inteles gresit :lol: :)

Link către comentariu

my bad :lol:

ca sa vezi ce atent sunt la detalii :)

stay safe :)

Link către comentariu

foarte frumos si tentant schimbatorul :lol: Si eu m-am tot uitat pe o pagian sa-mi iau, si cred ca asta o sa si fac :) Sper totusi sa nu fie de proasta calitate si sa se ia culoarea de pe el.

Link către comentariu
  • 7 months later...

Revin dupa foarte mult timp la acest topic

I-am mai facut intre timp ceva update-uri:

Eleron tip `M3`

tempomat

huse pt scaune

discuri sport fata

O sa pun curand si ceva poze

Dupa ce da vremea buna, imi pun si jantele, mi-e tare dor de ele

Bafta tuturor

Link către comentariu

Da... Si eu astept sa pun jantele, negriturile alea sunt plictisitoare.

Dar ce mai e de asteptat sunt poze cu discurile de care ai spus. Au perforatii, presupun. Sa imi spui te rog daca simti imbunatatiri notabile in privinta fortei de franare, ca si eu urmaresc sa imi montez.

Primavara frumoasa !

Link către comentariu

Performantele la franare s-au imbunatatit mult, desi dupa ce le-am pus am fost foarte dezamagit. Insa odata cu rodarea lor, cam dupa 1000 km le ador. Mi-as pune si pe spate insa nu ma lasa inima sa le dau jos pe cele originale pt ca arata foarte bine ca si grosime.

Discurile sunt cu striatii si cu gauri, sunt ceva italienesti, varf de gama al producatorului respectiv.

Pozele mai intarzie putin, pana da caldura sa ii pun si jantele. Oricum vreau sa mai dau un strat de vopsea pe etrieri.

Bafta tuturor

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Si pozele promise

.

.

post-15333-1239367786_thumb.jpg

post-15333-1239367838_thumb.jpg

post-15333-1239367856_thumb.jpg

post-15333-1239367872_thumb.jpg

post-15333-1239367913_thumb.jpg

post-15333-1239368013_thumb.jpg

post-15333-1239368031_thumb.jpg

post-15333-1239368049_thumb.jpg

post-15333-1239368061_thumb.jpg

post-15333-1239368127_thumb.jpg

post-15333-1239368144_thumb.jpg

post-15333-1239368159_thumb.jpg

post-15333-1239368206_thumb.jpg

post-15333-1239368290_thumb.jpg

post-15333-1239368360_thumb.jpg

Modificat de FLORO
Link către comentariu
  • 9 months later...

Salut, spune-mi te rog cum ai facut cu tempomatul?de la montatul manetei pana la eventuale setari in vag. Multumesc

Link către comentariu

Mama, da ce curata e ! Imi place volanul, mai ales ca mi-am pus si eu unul la fel.....

Link către comentariu
  • 1 month later...

Andrei, tempomatul l-am dus la niste electricieni sa il monteze, trebuie dat volanul jos, plasticaraele, trebuie desfacut ECU, introdusi niste pini in mufa ECU, etc.

Mi s-a parut prea complicat si parca nu as fi vrut sa stric ceva pe-acolo. Daca ai nevoie, am ceva documentatie sa-ti dau

Sincer eu il puneam mai bine, m-a deranjat faptul ca i-am vazut pe baieti cand imi taiau fire, in mod normal nu avea voie sa taie fire pt ca instalatia tempomatului era prevazuta cu pini, frumos, si doar trebuie sa desfaca niste mufe si sa introduca pini in acele mufe. Da na`, asta-i electriicianul roman, ii este lene sa faca treaba ok. N-am avut probleme pana acum cu el si il consider foarte util la drum lung, neaglomerat, ideal pt autostrada

Florin: mersi, cand e putina mizerie in ea sunt bolnav, pur si simplu nu ma simt bine la volan, Sunt MANIAC :D

Link către comentariu
  • 2 months later...

Frumoasa masina Florine... eu nu am tempomat dar nici nu imi trebuie... la cati km de autostrada avem in RO, nici nu stiu daca apuci sa folosesti tempomatul 3% din toti km care ii faci cu masina.

Florin: mersi, cand e putina mizerie in ea sunt bolnav, pur si simplu nu ma simt bine la volan, Sunt MANIAC :)

Welcome to the club!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!