Jump to content

Flo-ul Meu

FLORO

Postare recomandată

Am masina din august 2007, am luat-o la 154000, acum am 168.000 km

Este vorba de un Passat B5.5, motor 1.9 TDI AVF cu 131 CP stock, cutie manuala in 6 trepte.

Ca si dotari:

am 4 airbag-uri

4 geamuri electrice

oglinzi electrice si incalzite

volan cu 3 spite, imbracat in piele

arhicunoscutele ABS, ESP

parktronic

crom la conturul geamurilor

cotiera model mare

A/C manual

computer bord (modelul mic)

cass + Cd audo

Imbunatatiri aduse ulterior:

CIP de la 131 la 165 CP, de la TCM Turbo

Jante Dezent 16 7J + cauciucuri GoodYear Eagle F1 GSD3 205/55/16

xenon

plafoniera W8

pachet complet becoleduri

folii Llumar autorizata RAR (inafara de cele pt geamurile fata)

alarma

Ce as mai vrea:

Inlocuirea manerului schimbatorului de viteze

Scaune incalzite

Eleron micut si discret

polish

tempomat

altele care nu imi vin in minte

Si ceva poze cu exterior-ul si interiorul, astept parerile si sugestiile voastre

post-15333-1210531658_thumb.jpg

post-15333-1210531669_thumb.jpg

post-15333-1210531678_thumb.jpg

post-15333-1210531689_thumb.jpg

post-15333-1210531720_thumb.jpg

post-15333-1210531730_thumb.jpg

post-15333-1210531740_thumb.jpg

post-15333-1210531842_thumb.jpg

post-15333-1210531852_thumb.jpg

post-15333-1210531866_thumb.jpg

post-15333-1210531877_thumb.jpg

post-15333-1210531888_thumb.jpg

post-15333-1210531897_thumb.jpg

Modificat de FLORO
Link către comentariu
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FLORO

27

• FLorin D

10

• lucaflo26

4

• C o s m i n

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

da domnule e foarte frumos.sa ai numai grija sa nu te atinga altii.in rest e super misto.poate si o navigatie mare si e full.sti tu ce vorbeam azi :)

Link către comentariu

Da, ar fi o kestie

Numai sa il gasesc la ceva leiuti pt noi, romanii, nu pentru englieji :)

Link către comentariu

Se lasa asteptata prezentarea FLO-ului, zau asa ! :ceuameni: In primul rand rascoleam forumul in cautarea pozelor cu acele jante, si acum ca sunt aici, nu dezamagesc. Nici GoodYearurile nu fac exceptie. Pe langa notele bune primite in cele mai variate situatii, au si designul unic.

E ceva in neregula, dubios cu vopseaua. Luceste teribil de bine. Invidie ar starni si volanul in 3 spite.

Ce m-ar interesa, niste poze cu LED-urile de la b_76_jaf, in special cele de la partea inferioara a usilor.

Mai asteptam ! Drum bun !

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Mersi pt laude Florine :ceuameni:

Vopseaua luceste pt ca in ziua aceea era spalata si data cu ceara. La o privire mai atenta, se vad oarece zgarietui in forma de `panza de paianjen`. Sper anu asta sa ii dau un polish, desi nu stiu daca merita.

Uite si ceva poze ( nu stiu de ce au iesit putin neclare, poate pt ca i-am scos blitz-ul)

post-15333-1210618197_thumb.jpgpost-15333-1210618249_thumb.jpg

post-15333-1210618274_thumb.jpgpost-15333-1210618286_thumb.jpg

post-15333-1210618295_thumb.jpgpost-15333-1210618306_thumb.jpg

si o poza cu xenoanele de la Esteticu:

post-15333-1210618364_thumb.jpg

Salutare !

Modificat de FLORO
Link către comentariu

Frumoasa masina. Incanta ochii. Iar pe viu credeti-ma ca arata mult mai bine ca in poze. La cat mai multi kilometri fara incidente :huh:

Link către comentariu

Mersi adilabv, asemenea iti doresc si tie :icon_thumright:

Ne vedem la intalnire

Link către comentariu

Salut,frumoasa masina...s-o porti sanatos! :)

O intrebare...ledurile de pozitie de unde le ai si unde le-ai montat?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

sunt de la b76jaf

vezi ca are anunt la vanzari - piese tuning

calitativ sunt ok si mai ai si garantie la ele

salut

p.s. de montat le-am montat singur, daca ai probleme il suni pe Alex (alias b76jaf) si te ajuta

hai la o intalnire duminica in Cluj sa le vezi pe viu, daca ai drum prin orasul nostru

Modificat de FLORO
Link către comentariu

salut...mersi de invitatie (chiar locuiesc in cj)...vedem cand se poate :)

Numai bine!

Link către comentariu

In definitiv, plafoniera aia de provenienta W8 chiar aduce satisfactii pe masura laudelor sau are si caracter de moft ?

Stiam acele poze pe nocturna de pe topicul de Feedback pt Alex, dar nu sunt tocmai clare. Ce e clar, totusi, e ca dau alt efect placutei de inmatriculare, spot-lightsurilor de sub usi si pe unde mai sunt schimbate becurile. Poza cu numarul 5 din ultimul set ar fi iesit arta pura, cu reflectarea albului ala rece al LEDului pe janta din spate. :lol: .

Link către comentariu
Publicat (modificat)

O sa incerc sa mai fac alte poze, nu stiu de ce ies neclare noaptea.

Sincer, plafoniera de W8 are veleitati si de moft si de util. Moft: arata mai bine cu beculetele deasupra oglinzii, e mai kitch, Util: ledurile transmit 2 fascicule de lumina rosie exact pe consola centrala si chiar la picioarele locurilor din fata, astfel in mers, noaptea, nu mai esti nevoit sa deschizi lumina pentru a cauta ceva in spatiile de depozitare de pe consola, sau daca esti fumator, sa nimeresti scrumiera (nu e cazu la mine). O alta utilitate (cum o tachinam pe nevasta-mea): sa vezi in ce viteza esti :lol:

Cu led-urile: pot sa iti spun ca in realitate se vad foarte bine, poze nu poate reproduce look-ul.

Poate o sa incerc sa fac un filmulet si o sa pun link-ul aici.

Numai bine

Modificat de FLORO
Link către comentariu

Nu-i bai. Aseaza camera foto pe un plan stabil, caci timpul de expunere tine o groaza pe luminozitate slaba. Filmuletele nu sunt intotdeauna reprezentative.

Uite de functionalitatea mini-proiectoarelor alea rosii nu stiam. De fapt, nu imi imaginam ca bat pana la nivelul ala.

Simpatica intrebuintarea la treptele de viteze :lol: .

O zi buna !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Acu cateva zile i-am facut cadou un senzor de temperatura G62 nou nout, pt ca vechiul ma `parasise` si masina facea ca toti dracii. Am observat o scadere a consumului si masina merge mult mai bine.

Ador din ce in ce mai mult masinuta asta.

O sa o mai supun unei sedinte foto acu in weekwnd si pun ceva poze cu ledurile de la plafoniera noaptea (tare ma mandresc cu investitia facuta in ea, noaptea este foarte utila)

Drive safe !

Link către comentariu

da flo asa sa faci .sa te mandresti pt ca e si frumoasa intradevar.astept sa o vad in realitate nu numai in poze. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Am facut o poza cu lumina data de ledurile de la noua plafoniera, eu sunt foarte mandru de rezultat :wub:

Am incercat sa fac un filmulet cu aparatul foto, dar nu se intelege mai nimic :D

post-15333-1212003060_thumb.jpg

Modificat de FLORO
Link către comentariu

Da, folositor. Nu de putine ori, noaptea, eram nevoit sa astept pana treceam pe sub vreun felinar ca sa pot vedea pe unde imi sunt unele lucruri. Ca idee, cum ti s-ar parea ca acele LED sa fie de culoare albastra, in loc de rosie ?

Noroc !

Link către comentariu

da mai flo dar vreau sa iti spun ca eu le am acele lumini.vin de sub oglinda.se poate la modele mai noi sa le aiba deja?

Link către comentariu

si eu le am tot sub oglinda :) iar pe mijlocul plafonierei am becul pentru "airbag pasager"

Link către comentariu

Sa-ti porti sanatos de 165 de armasari de sub capota(Prietenii stiu de ce si de unde :) ).

Frumoasa masina, cunosti deja vechea mea pasiunea pentru B5.5, de fapt si actuala pasiune pentru B5.5. Am avut un B5.5, acum posed un Golf 5, si dupa cum ti-am zis, urmatoarea masina va fi 99% un B5.5. E doar o chestiune de timp:).

Link către comentariu

Florin D : cred ca daca ar fi albastre ar fi putin cam obositoare pentru ochi, astea rosii dau o nota de `lumina de veghe`, foarte placuta .

Flotouran: cred ca mai toatele modelele noi din grupul VAG au asa ceva, la Passat-urile mai vechi erau disponibile numai pt W8

Mihai.Nistor: mersi de urari, iti datorez inca o data multumiri pt ceea ce ai facut pentru mine. Sa inteleg ca in curand vom fi cel putin 4 Passat-uri la intalnire :icon_thumright: ?

Link către comentariu

Foarte bine punctat cu efectul luminii rosii. Nu imi trecea prin minte considerentul asta.

Ca o mica paranteza, iata ce am gasit : "Promoveaza vitalitatea puterea, sexualitatea, vointa si starea de alerta. Rosu este neutralizeaza anemia, lipsa de energie, impotenta, presiunea scazuta sangelui. " :icon_thumright:

Asa incat te face mai vigilent in conditiile de trafic .

Link către comentariu

Asta cu `neutralizarea impotentei` e tare de tot :)

Asa ca domnilor, daca ma intalniti prin trafic, sa stiti ca sunt in `stare de alerta`.

Foarte tare semnificatia, Florine.

Mersi

Sanatate tuturor

Link către comentariu

frumos "Flo-ul Tau" :P .... kt mai multi km la bordul lui ...

aaaa... si lasa `stare de alerta` (in trafic) deoparte :lol:

multa bafta tuturor

Link către comentariu
  • 1 month later...

Apropo de plafoniera aia de W8, tu ti-ai instalat-o?

Dupa ce am vb ieri la intalnire mi-am comandat si eu :offtopic:

A trebuit sa mai "cioplesti" acolo in plafon sau s-a potrivit?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!