Jump to content

Chiptuning


chaos
 Share

Postare recomandată

Cam cat m-ar costa un ciptuning ? care sunt dezavantajele lui? Am auzit ca ar duce mai repede la distrugerea motorului in timp , ceea ce nu prea as vrea sa se intample. Astept parerile voastre , multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vezi ca exista un capitol intreg pe acest forum dedicat tunigului sub orice forma a sa. Daca te uiti pe el cred ca ar trebui sa gasesti raspuns la intrebarile tale. Vezi AICI.

Spor la citit!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Chaos, iti recomand Upsolute pentru un chiptuning. Eu am pe a mea si e o imbunatatire incredibila. Am auzit ca la benzinare progresul e mai mic decat la diesel. Oricum ar fi, merita facut, si nu ai riscuri prea mari daca e in anumite limite. Eu am chip de 2 ani pe a mea si nu am avut probleme cu ea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

chiar suna bine un chip tuning, dar este scump cel putin mie asa mi se pare.

Exista vreo serie de modificari ce se pot face cu VAGCOM pt a creste performanta masinii ? Ma intereseaza la motoarele pe benzina, de preferat 1.6ABU :)

Daca stie cineva vreun link sau ceva concret, sa-mi zica si mie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu mi-am facut 2 versiuni. Unul l-am cumparat prin ebay de la o firma din Germania, celalalt mi l-a facut kisslorand in cinstea fostei lui masini care era tot ABU (si ii multumesc :icon_thumright: ). N-am simtit mare lucru.. dar poate e ceva in neregula la a mea pentru ca kisslorand spune ca a lui tragea mult mai bine cu chip si nu avea motive sa ma minta.

Celor din germania doar le-am spus versiunea de soft inscrisa pe ECU, lui kiss i-am trimis eprom-ul original.. Am scos vechiul EPROM si am pus in locul lui un socket ca sa le schimb mai usor..

Adevarul nu stiu care e oricum la motoare aspirate (ca-i diesel, ca-i benzina :P ) mai ales cu cilindree mica nu prea are cine stie ce efect... mai punem ca-i si monopunct. Nu prea e mare lucru de optimizat. Mai bine aveti grija sa fie totul in stare perfecta de functionare macar cai lesinati sa nu fie :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ms de raspuns, ai dreptate ca nu iese mare lucru din chiptuning la noi, tocmai de asta ma interesa daca se poate face vreo modificare prin OBD cu VAGCOM-ul fara sa schimb chipul ca e deranjul prea mare... ca sa nu mai zic ca un chip de firma costa 200-300E

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!