Jump to content

Skoda Octavia Ii Elegance 1.9 Tdi 105cp Dynamic Blue

Shtef

Postare recomandată

Salutare

Tocmai ce m-am inregistrat si eu pe forum (desi il urmaresc de ceva vreme) si m-am gandit ca ar merita sa imi prezint si eu masina aici, avand in vedere ca VWForum a fost cheia deciziei de a o lua :)

Masina este o Skoda O2 Elegance 1.9 TDI 105 CP Dynamic Blue

Banuiesc ca nu este cazul sa prezint toata lista de dotari a masinii (vad ca pe forum sunt numai cunoscatori), dar o sa mentionez faptul ca am ales ca optionale ESP si PDG - dupa parerea mea merita toti banii.

Am zis ca VWForum a fost cheia deciziei de a o lua ... probabil va intrebati de ce ?

Acum 1 an eram nehotarat intre O2 si Focus, dar dupa lungi discutii cu prieteni si cunostinte si dupa ore de citit pe forum opinii despre O2, date tehnice, probleme etc, am luat decizia sa iau O2-ul, iar acum sun SUPER INCANTAT :)

Masina are 1 an si 24500 km si tot ce am facut la ea a fost sa completez cu aprox. 1L de ulei (din cate am inteles este foarte putin in comparatie cu alti posesori). Imi place la ea ca se adapteaza perfect la orice stil de condus (la mine difera stilul de la o zi la alta :) )

Ce nu prea imi place la ea, dar sunt convins ca este valabil si pentru alte masini, este faptul ca papa multa motorina in oras (Bucuresti - 10.5 -- 12 %). Dar, compenseaza cu drumurile in afara.

Recent am facut un drum pe la Tusnad iar cand am ajuns inapoi in Bucuresti aveam o medie de 5.1 % - cea mai mica inregistrata pana acum - si nu am mers nici subturat, nici ca pensionarii - intre 80 ai 130 cu a IV-a si a V-a.

Anyway ... cam atat deocamdata, dar sunt sigur ca voi mai scrie!

Bafta a tutti :lol:

Link către comentariu

Am vrut sa pun si poze ... chiar am spalat masina special pentru asta, dar nu m-a lasat vremea

Ca de obicei, dupa ce spal masina incepe ploaia :Driver: doar asa ca sa ma zgarii eu pe ochi

O sa pun si poze cat de repede pot

Link către comentariu

Sa o alergi sanatos si sa te bucuri de ea multi Km. :icon_thumright:

Link către comentariu

buna alegere, multi km fara probleme. :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!