Jump to content

Releul 36

CVA G3
 Share

Postare recomandată

Am masurat cu aparatul de masura in locul numarul 9 si are tensiune,deci daca pun releu 36 ar trebui sa mearga? :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• paul_ral

10

• Amedeo

9

• sergiu90

7

• phun

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

amedeo, eu nu am releul 36 la actuala masina si tot suna, buzzer after market nu are, de asta am spus ca e releul 90 pentru ca la masina veche nu aveam acest releu, acuma nu stiu care ce face insa astea sunt diferentele.

Link către comentariu

Am luat azi de la cineva releul 36 si l am pus la golful meu si nu merge. :( Golful de pe care am luat era din 1995 si al meu ii din 1993.Golful meu sa nu aiba instalatia facuta? :(

Link către comentariu

Nu are aceasta optiune,si eu am pus un releu si nu merge. :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

am incercat si euu cu un releu 36 la golfu meu din 93 dar nu are intalatie facuta ptr asa ceva am masurat si am tot masurat dar nu am nici un fir ras din blocul de lumini la soclu releuli 36(9)

parerea mea este sa puneti un buzzer simplu ptr cei ce uita lumina aprinsa numai cu ala ii problema ca suna la deschidera usi so cu contactu pus

Incearca sa scrii corect gramatical.

Modificat de taz21
Link către comentariu

• 1 month later...

Am incercat si eu la al meu golf cu un buzzer de 5 lei exact asa pus pe siguranta 3 si ce de la claxon si bazaie fara sa aprind pozitiile! Dupa care am incervat sig. 3 cu claxon la fel. Sig 2 cu radio la fel! Acum ar trebuii sa caut la contact sub volan pt a reusi sau in spatele sw de pe stalp!

Mai are.cineva idei legat de acest buzzer ieftin!?

Link către comentariu

da se pare ca am reusit si eu! exact cum a spus ARABEL e cea mai simpla solutie!

un buzzer de 5 lei si 20 de minute si merge perfect!

eu am bagat buzzerul intr-o cutie de medicamente de plastic rounda sa se auda mai placut pt ca asa el simplu te surzeste :))!

bafta!

ms arabel!!!!

Link către comentariu

sal. de cand am inlocuit radiocastofonul imi face si mie probleme buzerul,suna cand deschid usa cu cheia in contact ,pana atunci nu a facut probleme, si nici nu mai am curent atunci cand este pus contactul la priza de casetofon ,este decat un singur + permanent ,normal trebuie sa fie doua + . ms

Link către comentariu

Mi-a iesit si mie operatiunea cu buzzer-ul "de la taraba" :). Multumiri colegilor care au dat mura in gura!

Link către comentariu

Eu am montat releul 36 pe pozitia 9 la un golf 2, care logic golful 2 nu are instalatia facuta. Aceasta instalatie a fost implementata de la schema releului 36 de la golf 3. In linkul urmator am dat mura-n gura cum se face ca releul 36 sa-si faca treaba. Deci, daca merge pe golf 2, sigur va merge si pe golf 3 si lasati prostiile cu buzzere de taraba si cutii de medicamente, aveti la dispozitie releul 36 care este buzzer original.

http://vwforum.vwfor...ea-ptr-pozitie/

Modificat de nedelx
Link către comentariu

• 2 weeks later...
adrianviperdodge2012

Intrebarea mea tine tot de relee,aveti idee care este releul de la instalatia audio?nu mi se mai aud decat boxele din bord,celelalte din usi nu mai merg :(

Modificat de adrianviperdodge2012
Link către comentariu

Nu exista releu pentru asa ceva. Vezi mufele din usi, la dif din bord, sau inst. din usi.

Link către comentariu

sau finalii cd-player-ului

Link către comentariu

• 3 weeks later...

am rezolvat problema ,era de la partea electrica a contactului.

Link către comentariu

• 7 months later...

la panoul de lumini este un fir de culoare gri cu o dunga neagra(nr 14)acolo am legat firul de culoare rosie de la buzzer(respectiv ''plusul'' buzzer-ului). la contactul d la lumina plafonierei sunt trei fire de culoare maro,din care unul are o dunga galbena si altul o dunga alba. firul de culoare albastra al buzzerului(respectiv minusul) l-am legat la firul maro cu dunga alba. astfel,cand aprind pozitia am tensiune pe firul rosu. daca se deskide una din portiere pe firul albastru este conectat la minus datorita contactului de pe stalp din rdeptul portierei conectand astfel buzzerul cu tensiune. sigur nu puteti uita pozitia aprinsa.

salut..asa am procedat si eu insa la aceal buton din stalpul masinii care aprinde plafoniera cand e usa deschisa...a trebuit sa leg pe firul maro si galben...pe cel maro cu alb nu avea nici un efect...si este si o mica problema;atunci cand este pe "parching"(pozitia de pe o singura parte a masinii)nu merge corespunzator..adica,daca dau de semnalizator stanga,se aprind pozitiile de pe stanga si daca deschid usa tiuie,normal..dar daca dau dreapta de semnalizator,se aprind pe dreapta pozitiile,dar daca deschid usa nu mai tiuie..care sa fie problema?oricum...util topicul..multumiri domnului arabel...

Link către comentariu

• 2 months later...

uitati diferentele...

releul 36 

releul 39(sau 4) 

Link către comentariu

• 2 months later...

Salutare.

Daca vreunul dintre voi a facut/stie cum se face modificarea necesara pentru ca masina sa te avertizeze ca ai uitat luminile aprinse cand ai scos cheia din contact, il rog s-o faca.

Am cumparat asa ceva l-am montat pe pozitia 9, insa din pacate nu e plug'n'play :( cred ca ii lipseste ceva. Daca stie vreunul dintre voi ce anume, sau cum as putea face sa am un sistem de avertizare asemanator celui din video, i-as ramane dator.

Multumesc :)

Link către comentariu

esti sigur ca ai buzzer in acel releu ? Paul_ral cred ca stie cel mai bine.

Link către comentariu

Nu-s sigur, ca nu l-am desfacut. A fost 1 Euro pe eBay, omu' zicea ca functioneaza. Altfel, ce dreq ii? O cutie neagra cu 4 pini? :huh:

Ma surprinde oarecum, fiindca ma asteptam sa piuie (eu din ce citisem pe forumurile de aici din Germania e plug-n-play) insa am ramas putin dezamagit de absenta efectului scontat. Asa, practic am adaugat masinii 8 grame de balast...

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Buzzerul se afla in ceasuri pe spatele lor si nu in acel releu,releul vede ca ai uitat luminile aprinse si transmite semnal catre acel buzzer,trebuie schimbate ceasurile ca sa ai aceasta functie,asa am facut cel putin la fostul MK3.

Bafta!

Modificat de robert28
Link către comentariu

Multumesc de hint, Seth :)

Rog un moderator sa uneasca topicul acesta cu cel original din linkul de mai sus.

Multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!