Jump to content

Zgomot La Schimbarea Directiei

tianu
 Share

Postare recomandată

daca ma poate ajuta cineva cu o idee de la ce ar putea sa fie, cand iau viraj stanga sau dreapta se aude de pe stanga fata un carait zici ca se rupe roata in doua ieri imi facea si in linie dreapta, azi dimineata doar la viraje, m-am uitat la rulmenti, la pivot, sigurul lucru la care nu m-am bagat este planetara, dar ma rog sa nu fie de acolo problema. :Driver:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

s-a rezolvat problema, s-ar parea ca m-a pacalit rulmentul avea joc mic, iar in momentul in care l-am scos s-a imprastiat tot pe jos, cost total rulment 60ron, butuc stanga fata cu roata polara pentru abs 100ron, multumesc Wolksparts pentru promptitudine in aducerea cat mai rapida a pieselor de schimb, reparatia s-a realizat intr-un service de camioane.

P.S. pentru scoaterea si punerea la loc a rulmentului este nevoie de presa, si scule adecvate. :)

Link către comentariu

am avut si eu aceiasi problema cu rulmentul , numai ca nu se manifesta chiar asa zgomotos

problema se datora , unui f bun amortizor care a rulat timp de 1 luna , pe drumul comanesti-m. ciuc (cei care cunosc drumul stiu ce :D inseamna nervi de pe pamant )

ai cumparat f ieftin rumentul, ceea ce am facut si eu si nu vreu sa te dezamagesc si sper sa nu ajungi ca mine pe langa ala , sa mai cumperi vreo 2 , si dupa care sa iti iei inima in dinti si sa te duci la VW si sa dai 1,8 mil

bafta si numai bine la toata lumea

Link către comentariu

• 3 months later...

Cu scuzele de rigoare, nu stiu daca postez intrebarea mea unde trebuie, dar ma cam necajeste un sunet metalic , cred ca in fata la motor sau la cutia de viteza. Sunetul se aude doar in treapta I de viteza si la turatie mica dupa care dispare. Ce poate sa fie? Precizez ca am un vw Passat B3 pe benzina. Va multumesc si astept raspunsul vostru!!

Link către comentariu

• 1 month later...

Am si eu o problema la directie!

Cand trag de volan stanga sau dreapta, pe loc, undeva prin compartimentul motor se aude: PAC PAC PAC ca si cum s-ar dezmorti ceva sau vre-un angrenaj n-ar fi uns.

Ce poate fi ? Ma deranjeaza tare zgomotul si nu as vrea ca problema sa derive in altceva.

ALEKS

Link către comentariu

s-ar putea ca una din planetare sa ceara schimbata,asta in cazul in care doar in timp ce iei virajul la viteze mici

Link către comentariu

Nu cred ca este un sunet de planetara. Acelea din cate imi amintesc de la masinile pe care le-am avut inainte, scot alt sunet, mai infundat.

Pocaneala asta a mea suna ca si cum nu as avea ulei in caseta de directie, sau vaselina sau ce o fi acolo. Chiar si cu motorul oprit, deci cu pompa servo oprita, se aude pocnitura exact cand dau sa invart de volan. Repet masina stationeaza sau merg foarte incet cu ea. E un zgomot strident, cum sa explic, ca si cum 2 angrenaje conice nu ar calca bine unul intre dintii altuia.

Sper ca m-am exprimat ceva mai bine acum... ma poti ajuta cu vre-un raspuns ?

Multumesc,

ALEKS

Link către comentariu

• 2 months later...

La fel si la mine. Ma invart pe loc, viteza mica, virat la maxim si se aude un zgomot dar se misca si masina, parca s-ar rupe, ar cadea roata.Planetarele nu au joc, doar bieletele de directie au putin joc. Sa fie de la asta?Nici unghiurile de directie s-ar putea sa nu fie bune de cand am schimbat rulmentii. astept opinii....Multumesc mult!

Link către comentariu

pentru ALEKS, verifica sa nu fie rulmentii de sarcina de la flansele de la amortizoare

Link către comentariu

100% flansele de la amortizoare,sunt atat de presate incat rulmentul de sarcina nu-si mai face treaba.e un frecus continuu acolo.schimba si apoi faci geometria obligatoriu.

Link către comentariu

Eu am avut o problema asemanatoare si la mine a fost de vina 2 tampoane de la motor....ala din fata si din dreapta....cu 3.5 mil le-am rezolvat pe amandouna si akum numai am nici cea mai mica problema

Link către comentariu

• 2 months later...

Am pus pe cineva sa invarta de volan si eu am ascultat si inspectat de unde vine zgomotul: de la roata stanga din fata. Cand se misca de volan, se misca putin si ... arcul de pe amortizor. Atunci se aude pocnetul. E normal asa ceva, sa se invarta si arcul?

ALEKS

Link către comentariu

rulmentii de sarcina +flanse amortizor,schimba-le si ai rezolvat

Link către comentariu

Unde se afla rulmentii de sarcina ?

Voi schimba luna viitoare toate cele 4 amortizoare fiindca nu-si mai fac treaba (masina face ca o barca, zici ca are tangaj si ruliu la denivelari). Cand schimb amortizoarele, se schimba automat si flansele si rulmentii de sarcina ?

Multumesc,

ALEKS

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!