Jump to content

Roscata

garceaa

Postare recomandată

Desi sunt membru de aproape 1 an pana acum din diferite motive, in principal din cauza timpului, nu am reusit sa fac si eu un topic referitor la masinuta mea.

Povestea a inceput acum 1 an, aproximativ cand eram in mare cautare de masina. Ma hotarasem initial la o Toyota New Corolla, varianta cea mai accesorizata, am platit chiar si garantia de comanda si am primit un termen de livrare de aproximativ 3 luni. Nu mi se parea asa de mult chiar daca stateam ca pe ghimpi. La circa o saptamana dupa ce am achitat garantia, intamplarea a facut sa stau de vorba cu directorul de vanzari de la reprezentanta Toyota din Pitesti, care mi-a spus sa stau linistit ca masina nu-mi va veni mai devreme de 7-8 luni. Mi s-a urcat sangele la cap cand am auzit asa un termen de livrare ca doar nu-mi luam Bentley sa astept atat. M-am dus c-o falca-n cer si cu una in pamant la reprezentanta din Craiova unde achitasem avansul si mi s-a confirmat acel termen de livrare total aberant din punctul meu de vedere, am anulat contractul si mi-au dat banii inapoi. Am plecat apoi la reprezentanta Volkswagen, unde, consilierul de la leasing mi-a spus ca au Jetta in showroom. A fost dragoste la prima vedere. Statea mandra acolo in showroom alaturi de fratii si surorile ei si parca ma astepta. Cu emotie m-am urcat eu in stanga si sotia in dreapta. Era perfecta, spatioasa, portbagaj mai mult decat incapator, ca trebuia sa ne gandim si la asta mai ales ca avem in plan o marire a familiei cu inca un membru in viitorul apropiat. Ne-am dat jos si ne-am dus glont la consilierul de vanzari si i-am spus "o vreau pe asta din showroom", asa de incantat am fost de ea ca nu mi-a mai trebuit nici discount. Din 22 iunie, roscata a intrat cu acte in regula in familie, bine, mai are aproape un an in care sta cu chirie la noi din cauza leasingului, dar dupa o sa stea permanent.

Dotarile mi s-au parut mai mult decat suficiente pentru nevoile noastre si motorul destul de puternic pentru stilul meu de condus:

Jetta Trendline 2007 TDI 105 CP

Climatronic

Scaune incalzite

Volan multifunctional imbracat in piele

Levier schimbator viteze si frana de mana imbracate in piele

RCD 300+ cu 8 incinte acustice(la vremea aia MP3 nu era standard)

Cotiera centrala cu guri de ventilatie pentru locurile din spate si prize de 12V si 230V

Instalatie spalare faruri

Duze spalare parbriz incalzite+indicator nivel lichid de spalare parbriz

Scaun pasaeger reglabil pe inaltime si complet rabatabil

Computer de bord PLUS

Sac de schi si snowboard(foarte util daca practicati sporturile de iarna)

Tempomat

Dupa 1 luna de zile i-am cumparat si niste pantofi noi, nichelati, adica niste jante care au venit tocmai din Kuweit, de care sunt foarte mandru pentru ca modelul asta nu-l are nicio masina din Craiova.

Ca planuri de viitor:

RNS 510

Faruri cu xenon OEM

post-13069-1209969700_thumb.jpg

post-13069-1209969710_thumb.jpg

Link către comentariu

salutare...frumoasa visina :angry: scaune incalzite+spalatori faruri=sexy :rolleyes: bune iarna :P

sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km impreuna!

Link către comentariu

Multumesc pentru urari. Km tot fac, ca-mi place la nebunie sa tin haturile ei :lol:

Link către comentariu
Popa Iulian

Salutare! Sa stapanesti sanatos "roscata", foarte frumoasa culoarea. Cati mai multi km fara probleme. Jantele sunt de invidiat.

Link către comentariu

Frumoasa foc, la cit mai multi km fara probleme!

Priza de 220V? Foarte tare, mi-as dori si eu asa ceva in masina

Salutari tuturor

Link către comentariu

Multumesc mult pentru aprecieri.

@Gogu, intradevar e foarte practica priza de 230V, nu mai am nevoie de incarcator de masina pt telefon si in excursii e chiar super sa-ti poti incarca aparatu foto/camera video in timp ce te plimbi. Am folosit-o si pentru laptop in Viena unde prinsesem un hot spot si nu mai aveam deloc baterie la el

Link către comentariu

fumoasa masina si jantele mama mama :icon_thumright:

Link către comentariu

^_^ Tu cam ce crezi? :icon_cool:

http://www.agdesktop.com/wallpapers%5Ccar%...des_slr_001.jpg

ontopic: frumoasa masina si descrierea :) personal nu-mi plac jantele, nici modelul nici faptul ca par f mici. In general la jante de dimensiuni reduse, sunt de dorit niste jante la care spitele merg pana la marginea jantei, altfel este accentuata senzatia de mic.

Link către comentariu

Si apar si criticile. Multumesc pentru ele. Tot timpul sunt si critici si mi le asum :vaidecapulmeu: . Da, jantele sunt asemanatoare cu cele de SLR si sunt pe 16" din simplul motiv ca la momentul respectiv nu am vrut sa investesc si in anvelope. Oricum eu sunt impacat cu ideea ca mergeau pe 18" probabil cel mai bine, dar sunt unicat in Craiova si eu sunt maniac pe lucrurile mele, daca am eu ceva, de ce sa mai aiba cineva la fel, indiferent ca e vorba de jante, haine sau mai stiu eu ce alte lucruri

Link către comentariu

@garceaa: imi pare rau ca te dezamagesc dar am vazut acelasi model de jante pe un Logan albastru cu numere de bucuresti, dar cred ca tipul este din buc dar vine mereu la ceva rude pe aici.... oricum sunt superbe! poate ne vii la o intalnire sa iti vedem si noi masina!

Link către comentariu

sefu, pune si matale o poza in care sa se vada inclusiv schimbatorul de viteze si consola centrala, asa, o imagine de ansamblu!

desigur daca nu e cu suparare!\

sa o stapanesti cu placere!220 are inauntru/portbagaj/ambele?o poza?

(off: pt cei care vor priza din asta: ati incercat careva o jucarica din cora/carrefour?)

Link către comentariu

@Paul VW: O sa incerc sa ajung la intalniri, dar in ultimul timp in weekend nu am fost in Craiova

@doctorul: Priza de 220 este in masina in partea din spate, sub gurile de ventilatie din ansamblul cotierei, am vazut ca unele golfuri au acolo suport pentru pahare, iar in partea din fata a cotierei, langa maneta franei de mana este a 2-a priza de 12V. In portbagaj nu am nicio priza

cimg4668jr1.th.jpg

@doctorul: am pus si o poza in care se vede schimbatorul de viteze si consola centrala

Link către comentariu

Astazi i-am luat un eleron micut. Revin cu poze dupa ce o sa-l vopsesc si montez cu ajutorului colegului bamse

Link către comentariu

felicitari pt masina. frumoasa! am vazut la cineva un eleron (era pe portbagaj si putin pe colturile aripilor) si arata super fain! sunt curios cum o sa iasa la tine. de unde si cat ai dat pe el?

Link către comentariu

:Driver: @Maihai ce m-ai ochit. Ochi de Juventin domne

@ivd Eleronul nu este dinala inaltut care se continua pe aripi. Am vazut si eu asa ceva, dar mi-a placut mai mult cum vine cu asta micut. Astazi sper sa-l montez si sa pun si poze cu el. Elerenoul l-am luat de la un prieten din Craiova care are o firma de tuning, e din fibra de sticla si m-a costat 240 RON (pret pentru mine, ca ne cunoastem de cand eram mici). Azi dupa ce-l iau de la vopsit ma duc la el sa-l montez si o sa incerc sa fac niste poze cu el ca sa vedeti si voi cum a iesit

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!