Jump to content

Cate Airbag-uri are masina

Fabyan
 Share

Postare recomandată

la touranul meu daca numar inscriptionarile cu "AIRBAG" ar insemna ca am 10. Intrebarea care ma macina si pe mine este: sunt 10 plasticuri pe care e scris "AIRBAG" sau sau e si sub capace ceea ce scrie?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mihai.Nechifor

dupa cum s-a mai spus si inainte pentru cortina exista inscriptionare si in fata si ni spate insa ea este numai una mare din fata pana in spate.

Link către comentariu

Este sub capac ce scrie, insa pe lateral (tu ai pe fiecare stalp cate o inscriptie) este de fapt un singur airbag de la parbriz pana la luneta, nu 3.

Link către comentariu

Asa este,asa am si eu tot 10 inscriptionari si ma luptam cu toti ca am 10 airbag-uri...dar dupa ce am studiat problema mai mult am descoperit singur ca am doar 6 adica 2sofer+pasager,2scaune fata,2cortina(care au 3inscrisuri pe fiecare parte si sunt lungi cat tin usile fata+spate) :lol:

Link către comentariu

• 3 weeks later...
cred ca sunt off-topic, nu imi merge un airbag din scaun ceva probleme cu capsa, daca as schimba scaunul (unul de la dezmembrari) s-ar rezolva problema. nu am idee cat costa un scaun dar cred ca merita investitia pentru siguranta.

Merge, am facut eu manevra asta si e totul ok acum. A trebuit schimbat scaunul pasagerului fata din cauza de airbag luat in coaste. La a mea nu a sarit decat cel din scaun, cortina a ramas la locul ei. Probabil ca socul a fost prea slab sau mult prea jos, sau amandoua la un loc :D .

Modificat de Nea Vizanu'
Link către comentariu

Am inteles! in concluzie am 6 airbaguri.Atunci cei care scriu ca au peste 6 airbaguri vorbesc prostii...

Link către comentariu

• 1 year later...

Am si eu cateva intrebari.. Nelamurirea mea e legata de numarul de airbaguri de pe un passat B5 din 2005, Highline. Conteaza ca e highline, sau numarul de airbaguri e standard si se pot pune mai multe doar prin pachete optionale?

faza e ca daca ma iau dupa ce vad in interiorul masinii marcat cu "airbag" am doar 4: in volan, in bord, pt pasagerul din fata si 2 in scaunele din fata, insa nu mi se pare normal ca intr-un passat din 2005, varianta highline sa fie doar 4 airbag-uri. Vorbim totusi de un passat, nu golf sau polo. E clasa (aproape) de varf a marcii si e si varianta cu multe chestii standard.

Chestia ciudata e ca am vorbit cu un prieten care are un golf 4 din 2003 si el are 12 airbaguri!! Nu vreau sa ma dau mare ca vezi doamne eu am passat si na, golfurile ar trebui sa fie varza, ca am avut si eu golf 4 si e o masina super! Insa mi se pare absurd sa pui 12 airbaguri pe un golf in 2003 si sa lasi un passat in 2005 fara macar 8 sau 10 airbaguri standard.

Mentionez ca am cautat pe net review-uri, insa am gasit doar site-uri de prin USA si stiu ca acolo sunt diferite dotarile...

Inca o intrebare: se poate vedeaa cumva (eventual cu VAG-COM-ul) numarul de airbaguri?

Multumesc anticipat pt raspunsuri si lamuriri!

Modificat de C o s m i n
Mutare in topicul corespunzator
Link către comentariu

Am gasit passat highline 4motion doar cu 2 airbaguri, era cumparata de nou din romania. depinde de cumparator cum si-a comandat masina

Link către comentariu

Si al meu e Highline si are doar 4 airbag-uri. Si dupa VIN-ul masini poti sa te uiti pe ETKA si vei vedea exact cum a iesit masina pe poarta fabricii..sau mai exact a show-room-ului la clientul final. Ca doar ala spune ce vrea si ce nu vrea pe masina. Si Passat-ul meu e full insa neamt-ul cand si-a luat masina de noua a ales sa ii fie puse doar 4 airbag-uri. Dupa VIN, am toate dotarile pe masina cum a fost ea de noua, nimic nu a fost dat jos sau pus ulterior.

In principiu pe unde ai scris airbag in masina acolo exista....fata stanga-dreapta....pe lateralele scaunelor (aibag-uri laterale)....de asemenea sa ai airbag-uri cortina, trebuie sa ai indicativul de airbag inscriptionat pe stalpii B in interior, cam la nivelul capului.

Link către comentariu

Si daca esti nemultumit ca ai numai 4 air-bag eu ce sa mai zic ca am numai 2?A mea este cumparata de la Porche Romania.Cel mai bine este sa nu ai nevoie niciodata de ele,indiferent de cate ai pe masina!Eu unul eram dispus sa o cumpar si cu 0 air-bag-uri numai sa fie 4motion!

Link către comentariu

Idem a mea cumparata de la Midocar. 2 Airbaguri :P

Link către comentariu

Sincer mi se pare o tapenie faza asta cu masina mea are 6 airbaguri sau 10 sau 12. Daca eu o sa imi iau o masina o sa pun numarul minim de airbaguri posibile, oricum ideea de baza e sa fi prudent si sa nu le vezi niciodata. Eu zic ca sunt suficente cele 4 care sunt standard la orice vw, 2 in fatza si 2 in scaune. De ce sa imi incarc nota de plata la masina cu multe airbaguri? Nu inteleg...

Link către comentariu

Eto, tu ai dreptate doar pe jumatate :blink:. Sunt de acord ca trebuie sa fii prudent astfel incat sa nu le vezi niciodata deschise. Dar ce te faci cu ceilalti participanti la trafic? Daca intra un disperat in tine pentru ca nu e la fel de prudent ca si tine? Acolo se vede diferenta la numarul de airbaguri.

Link către comentariu

In trafic trebuie sa fi prudent pt tine dar deaasemenea trebuie sa fi prudent si pt altii, adica sa le anticipezi urmatoarea miscare, ideea e ca trebuie sa te feresti si tu de ei nu numa ei de tine :(

Link către comentariu

Passatul meu din 2000, are 4 airbaguri, 2 in bord si 2 in scaune, dar sunt nelamurit cum functioneaza cele din scaune.

Link către comentariu

cornel4575, gluma : da intr-o bordura cu lateralul, si o sa vezi cum functioneaza. De obicei alea declanseaza la impact lateral....sau intamplat cazuri - destul de multe- ca la o usoara lovitura a pragului, airbag+ul corespondent sa se deschida.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!