Jump to content

My Bitch

66 JOK

Postare recomandată

am vazut ca ti-ai facut la agentu smith bad boy look si clean trunk...ce zici si de bari clean?

Link către comentariu
  • Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 66 JOK

179

• JonDoe2

40

• DjHojd

25

• Adrian_S

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

...clean-ul l-am facut in alta parte....urmeaza si "spoiler clean" :icon_thumright: ...astept :emthup:

Link către comentariu

Foarte tare filmuletul si despre masinile din film ce sa zic numai cuvinte de lauda la cum arata, mi-ar fi placut sa faca cineva un filmulet cu Golf 5-uri asemanator.

Muzica de pe fundal iar e super, aseara am descarcat-o imediat dupa ce am auzit-o in filmulet.

Link către comentariu

Felicitari pentru clip!Au iesit foarte bine masinutele!

Ps.:Auras,daca as avea poze cu masinutele,as face eu un clip.Daca ai mai multe cu baietii din ,,gasca",se rezolva.Da-mi un pm cu poze sau adresa ta.Sorry de off.

Sall si felicitari inca odata :)

Link către comentariu

...a venit si ziua aia :) ...eleron r32

post-14197-1234021606_thumb.jpg

post-14197-1234021636_thumb.jpg

post-14197-1234021658_thumb.jpg

Modificat de unleashed
Link către comentariu

SUPER !!! De ce nu mergi si pe un tips cu 2 iesiri cred ca s-ar vedea mai frumos decat cu una. KM multi in continuare :icon_thumright:

Link către comentariu

Bravos!Ii vine la fix :D

Modificat de Adrian2008
Link către comentariu
De ce nu mergi si pe un tips cu 2 iesiri cred ca s-ar vedea mai frumos decat cu una.

...nu imi plac ...sorry

...saptamana viitoare imi vin noile jante ......tot pe 17 :)

...actualele jante sunt puse la vanzare : http://vwforum.ro/index.php?showtopic=53090

Modificat de unleashed
Link către comentariu

Foarte misto eleronu! Tre sa-mi achizitionez si eu unul ca schimba foarte mult look-ul masinii ;) Apropo cat ai dat pe el?

Link către comentariu

Banuiesc ca montajul l-a facut singur(sau cu un prieten) :( Era cineva pe aici care se ocupa cu comenzile si cred ca asa a facut rost de el. :ceuameni:

Modificat de Adrian2008
Link către comentariu

..da, un "prieten" s-a ocupat de comanda ....montaju l-am facut eu ,vopsitu un prieten (moca) :icon_rambo:

Link către comentariu

:icon_redface:

Cum arata puse pe masinuta??Spor la km cu ele si sa n-ai parte de gropi.Sau de drumuri pietruite :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!