Jump to content

My Bitch

66 JOK

Postare recomandată

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 66 JOK

179

• JonDoe2

40

• DjHojd

25

• Adrian_S

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

ii aiurea sa le dai jos de pe bari ca trebuie sa umplii la greu si daca faci un mic poc ele fac POC

Link către comentariu

Deci e super masina , imi place foarte mult . E foarte eleganta , ai facut-o misto fara kitchuri ... jantele culoarea , grila aia de pe fata arata foarte misto .... dar triplele alea nu=mi plac deloc chiar daca sunt de la FK sincer... mai elegante erau triple negre :)

Modificat de cezarsv
Link către comentariu
schimba lumanarile alea de la numaru :P

...gata Dj ,sau schimbat si lumanarile :lol:

@KTA87...m-am gandit sa le dau jos ,dar....inca nu sunt sigur......vedem pe viitor :lol:

@cezarsv..multumesc ,eleganta si fara kitchuri am si vrut sa iasa.....un "tuning" mai linistit ...iar in legatura cu triplele ,negre sunt cam peste tot..

post-14197-1227123019_thumb.jpg

Modificat de unleashed
Link către comentariu

Tu bolandule.. Faina treaba ai facut. Ar trebuie sa te duca tarfulitza pe gratis la cate favoruri i-ai facut. Norocoasa de ea :lol: Sa traiesti si sa apuci sa pui si 1.8t si iti fac fan club :lol: :P

Link către comentariu

....tarfulita nu ma ajuta deloc,numai belele imi face.....acum bate ceva prin motor :) ,distributia troncane....o sa ii fac un test de compresie motor,sa vad ce are?

Modificat de unleashed
Link către comentariu

....sa vedem ca deocamdata nu mai sunt finante...ma saracit de tot........sper sa nu ma lase curand, ca ii dau foc

Link către comentariu
...gata Dj ,sau schimbat si lumanarile :)

cat au fost ? ca si eu vreau da' numa preturi de preturi vad

Link către comentariu

:lol: :lol: din moment ce ai vb cu aceeasi persoana....alex(jaf)....era logic sa fie acelasi pret! :( :banghead: :tomato:

Link către comentariu

nu stiu ce e asa logic...vezi sa nu mori de ras ca de prostie esti deja caz pierdut

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

offtopic

sa nu-ti iei un warn frumos pt jignire!!!!

incearca sa fi putin mai diplomat!

p.s: era foarte logic!!! :lol:

ontopic

a iesit bine...oricum o sa am timp sa o admir cand ne vedem ;)

Link către comentariu
nu stiu ce e asa logic...vezi sa nu mori de ras ca de prostie esti deja caz pierdut

Citez din Regulament:

4. a) Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!