Jump to content

My Bitch

66 JOK

Postare recomandată

...rio, sti ca eu sunt mai tipicar.....ma bucur ca pana la urma s-a rezolvat :stupid:

Link către comentariu
  • Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 66 JOK

179

• JonDoe2

40

• DjHojd

25

• Adrian_S

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata superb masinutza. Fa capota si plafonul, negre , ar arata superb :)

Uite niste "imitatii' in photoshop:

fpped9.th.jpg

pppf7.th.jpg

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

...mersi red, dar chiar nu imi place :lol: .........sorry

Link către comentariu

si eu sunt de aceeasi parere cu jock, nu l reprezinta ;) e mai "clean" asa

Link către comentariu

Chestia este ca nu vreau un "hard tuning"......vreau sa fie ceva cat de cat placut ochiului :offtopic: .....sau "soft tuning" :rolleyes:

Modificat de unleashed
Link către comentariu

Salut, foarte faina masinuta, am si eu una la fel, acelas an si aceiasi cai, numai ca e neagra! As avea cateva intrebari legate de ea ! Ce inseamna model edition, adica ce are in plus fata de ala standart ? Jantele imi plac la nebunie, ce model sunt? Consumul in oras imi pare cam mare, inainte de resoftare cat iti lua?

Apropo la cati kilometrii ai luat-o si cat a costat? :icon_thumright:

Sa o stapanesti sanatos ! :lol:

Link către comentariu

@silika:.....drept sa iti spun nici eu nu stiu ce are edition in plus fata de una standard...oricum cateva chesti minore cred..

...modelu de jante este BSA-264 ...pe 17

..iar in legatura cu consumu inainte de resoftare ...aproximativ 11,5 (sport)....masina am cumparat-o cu 7500 euro + 300 inscrierea(138 000 km)

Modificat de unleashed
Link către comentariu

Cat a costat vopsirea bandourilor ? si unde le-ai facut ?

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu
....in jur de 4,5 mil si s-a dat jos de pe masina: spoilere,manere usi...iar apoi s-a dat jos de pe spoilere ,bandourile si fustele ......iar cele de pe usi au ramas pe masina , s-a izolat frumos si vopsit

....in Timisoara :rolleyes: la un vopsitor "de garaj"....dar foarte bun

Link către comentariu

Revin cu un mic detaliu ....dupa mai multi km facuti dupa resoftare ,"s-a stabilizat" si consumu...si pot sa spun ca este de 11,4 l (condus normal) :icon_cool: ..........zic eu acceptabil :blink:

Modificat de unleashed
Link către comentariu

asa mult consuma 1,4 ? eu la a mea cat cox ias da nu ai mai mult de 12 si un consum in oras 10 si nu batraneste ! eu am reusit sa scad cu 2 litri consumul schimband jantele cu unele orginale pe 16 motreal 2 jantele tele le stiu bine si sunt grele si am schimbat sonda lambda si buji ngk ! parerea mea ca u ai consumul asta asa mare de la jante !!

Link către comentariu

....mda ,de la jante 1 l ,iar de la chiptuning inca 1 l.......= 11-13 l/100km :angry:

Link către comentariu

Parca din chiptuning trebuia sa scada umpic consumul, nu sa creasca :angry: unde l-ai facut?

Si asta cu jantele mai usoare --> consum mai scazut nu o stiam...

Modificat de silika
Link către comentariu

prin chip scade consumu daca mergi constant, cat timp ai cai in plus aia vin din consum ridicat

Link către comentariu

...cum spune si Djhojd ,probabil la drum lung se simte consumu scazut de care se tot lauda lumea dupa resoftare(aici ma refer la benzinare), ....chiptuningu este facut de tcmturbo(nimic de reprosat,chiar mi s-a adus la cunostinta cresterea consumului cu 0,5-1 l)

...iar referitor la jante ,mi se pare logic cresterea consumului......jante pe 17,mai grele k cele de tabla pe 16 ....mai late........nu este recomandat la un motoras ca asta 1,4 16v 75 (golf 4),.....dar na,am renuntat la multe altele in favoarea placutului :angry:

....daca nu pot avea speed ,macar frumoasa sa fie........baba mea ;)

Modificat de unleashed
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

sa il stapanesti sanatos si fara incidente!jantele sunt super,si eu am tot 1.4 dar am jante pe 18 si pe bune iti zic ca rotile pe 18 sunt mai usoare ca cele pe 16.chestie probata de mine cand le-am schimbat.bafta la modificat in continuare :icon_thumright:

Link către comentariu
Folia unde ti-ai pus-o ?

Da, in Timisoara, dar la ce firma/service ma refeream!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!