Jump to content

My Bitch

66 JOK

Postare recomandată

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 66 JOK

179

• JonDoe2

40

• DjHojd

25

• Adrian_S

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

Masina e superba. :P

Nu pune la suflet, oameni prosti sunt peste tot. Daca nu agata unghia in zgarietura se rezolva la polishare, altfel doar revopsita.

Toate bune!

Link către comentariu

mda, din pacate este pana la tabla....deci am de vopsit usa,aripa si capota..... :P

...ce poti sa le ceri...tarani

Link către comentariu

:icon_thumright: :icon_thumright: Si mai zic ca noi, oltenii, suntem ai dracu'. De bine, de rau, eu n-am zgariat masina nimanui, dar astia mai mult ca sigur de invidie ti-au zgariat-o :10[1]: Sper sa poti sa ti-o rezolvi cat mai curand. ;)

:P A observat cineva ca in emoticonul asta: :nono: degetul pe care-l flutura seamana si cu altul, in afara de aratator? :lol:

Link către comentariu

Vazut ieir masina live. intr-adevar superba domn'le :wub: Bro, sa ai grija amr ede ea si paote poate faci un swap

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Doamneeee :) Sa-ti traiasca !!! E o scumpete de fetita !!! :wub: Ma..si de 4 luni esti tatic si nu zici nimic..tz tz tz :wub:

Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii :wub:

P.S.: De ce nu ai venit cu ea la Arad s-o admir si eu pe domnisoara ?!?! :blah_:

Modificat de rio
Link către comentariu
Doamneeee :D Sa-ti traiasca !!! E o scumpete de fetita !!! :D Ma..si de 4 luni esti tatic si nu zici nimic..tz tz tz :D

Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii :D

P.S.: De ce nu ai venit cu ea la Arad s-o admir si eu pe domnisoara ?!?! :D

Multumesc tuturor :icon_thumright:

Rio ....este timp bro ....sa mai creasca si vin ,promit :icon_thumright:

Link către comentariu

salut colegu

frumoasa masina felicitari

vreau sa te rog daca poti sa imi dai un link de unde ai luat distantierele ...ma intereseaza si pe mine....la pretu care le-ai luat tu nu am gasit

spor la treaba bafta

Link către comentariu

.....un "downgrade" stopuri ...revenim la original

post-14197-1255609691_thumb.jpg

post-14197-1255609960_thumb.jpg

Modificat de 66 JOK
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

....upgrade : proiectoare pe led ...home made :huh: ..., legate pe pozitie

post-14197-1256594404_thumb.jpg

post-14197-1256594411_thumb.jpg

Modificat de 66 JOK
Link către comentariu

Frumos, iar ca si recomandare ar fi sa renunti la suportul ala de nr de pe fata si sa prinzi nr cu nituri sau cu banda dublu-adeziva si eventual pentru un aspect si mai frumos sa cureti cu acetona marginea neagra a nr de inmatriculare, dar atentie la cifre si litere sa nu le cureti ca se ia foarte repede vopseaua.

Link către comentariu
pentru un aspect si mai frumos sa cureti cu acetona marginea neagra a nr de inmatriculare

..deja s-a facut chestia asta ....numai ca pe fata a ramas si suportul,am incercat cu banda si era cat pe ce sa pierd numarul....o sa il prind in nituri dar asta dupa ce scot bandoul si vopsesc spoileru ;)

..o sa aranjez si grila....dar asta tot dupa ...

post-14197-1256672147_thumb.jpg

Modificat de 66 JOK
Link către comentariu

@RedFighter ... nu pot sa scap de "virus" :icon_thumright:

@Evolution , minorule am imbatranit ...

...ma chinuie talentu :Driver:

post-14197-1256680594_thumb.jpg

Modificat de 66 JOK
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!