Jump to content

My Bitch

66 JOK

Postare recomandată

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 66 JOK

179

• JonDoe2

40

• DjHojd

25

• Adrian_S

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

@RazvyRULZ.....urmeaza ;)

@Adrian2008...a fost prea frumos afara ...merita o baita :blah:

Link către comentariu

salut Unleashed,am si eu un golf 4 coupe 1.4 16v si ma intereseaza ca am vazut la tine ca ai jante pe 17" daca merge ok,adica daca trage greu sa mai stiu eu ce,ca vreau sa imi iau si eu alte jante si daca merita sa nu le pun dupa aia sa nu am probleme.acum am de 14" pe ea si i-am dat 190km/h fara probleme,si nu am nici o modificare nimic. cat te-a costat sa cureti portbagajul de semne si sa faci umplerea aia in capota de la semn ca mi-am pus tot o masca din aia fara sigla si se vede urat cum e acum.....multumesc anticipat

Link către comentariu

Jantele pe 17 automat o sa te traga in jos, o sa simti mai rau gropile si denivelarile din asfalt. Nu este un motor cu valente sportive asa ca diferenta o sa existe la plecari de pe loc si acceleratii, dar se va simti mult mai bine in curbe si poate la franari.

Link către comentariu

@cristy1

..sfatul meu este sa iti iei pe 16 ....cu 17 se va simti la consum ,circa 0,5-1 litru in plus, ..la gropi ,demaraj ...de tras o sa traga la fel

...deci mergi linistit pe 16...este maxim pentru motoru asta

..la porbagaj ma costat cateva beri ... :(

..capota am facut-o la ghetto tuning (3 mil) + alte cateva beri ..vopsitu

190?...hmmm...eu mai mult de 170 nu pot...cred ca am ceva probleme :)

Modificat de unleashed
Link către comentariu

asa ma gandeam si eu,sa nu pun mai mari de 16". 190 i-am dat pe soarelui crede-ma fara probleme,mergea foarte bine pentru ca pe alti si cu 1.6 16v ii aud ca nu poate sa le dea mai mult de 170 maxim 180.eu nu am scos picioarusul ala de sub acceleratie cum au facut alti ca sa mearga mai repede.credca o sa il scos sa vad daca se duce mai mult :D Si alta chestie,astia la RAR in talon mi-au trecut doar jante pe 14 care erau pe masina deja si pe 15.cu toate ca pe foita aia de pe capacul de benzina arata 3 marimi:14"-15" si 16".stie cineva,poti sa mergi la rar si sa iti scrie si 16" si cam cat ar costa? La portbagaj ti-a facut un prieten sa inteleg,poti sa ma sa il fac si eu la fel,zi-mi un pret cat vrea cine ti-a facut sau daca il faci tu, dau si cateva berii in plus:D:D:D

Modificat de cristy1
Link către comentariu

ce golanca frumoasa ai prietene...e super asa cum ai facut-o si vad ca de ceva timp o aranjezi...imi place ca ti-ai pus numerele cu banda dublu adeziva...le-am pus si eu la a mea si nu am avut nicio problema sa le pierd..

Link către comentariu
  • 3 months later...

Multumesc :rolleyes:

...sa revenim

..cumparat faruri Fk cu lupa , facut joey mod

post-14197-1245859899_thumb.jpg

post-14197-1245859914_thumb.jpg

Link către comentariu

Chiar sunt curios sa vad cum ii sta cu ele :icon_cool: Ma batea gandul sa le fac si eu pe ale mele joey mod, dar pana la urma cred ca o sa strang bani pentru unele cu lupa si (poate dupa ce pun si xenon) le fac pe alea :icon_cheesygrin: S-o stapanesti sanatos si s-o modifici tot cu bun gust ca pana acum! :icon_thumright:

Link către comentariu

:angry: ....oglinda mare pe partea dreapta + distantiere 2cm spate + cauciucuri 205/45 r17 Dunlop

post-14197-1245871510_thumb.jpg

post-14197-1245871525_thumb.jpg

post-14197-1245871539_thumb.jpg

post-14197-1245871652_thumb.jpg

post-14197-1245871720_thumb.jpg

Modificat de unleashed
Link către comentariu

Hello colegu!

Masinuta frumoasa ca intotdeauna.Mi-era dor sa o revad :wub:

Link către comentariu

;)

....praguri 25th anniversary

post-14197-1245925888_thumb.jpg

post-14197-1245925938_thumb.jpg

Modificat de unleashed
Link către comentariu

:D ....urmeaza saptamana viitoare sa vopsesc pragurile

post-14197-1246055919_thumb.jpg

post-14197-1246055928_thumb.jpg

Modificat de unleashed
Link către comentariu

adica scoaterea bandourilor si lucrat la inaltime:P

si asa arata f bine...ce o sa fie pe viitor :)

Link către comentariu

felicitari pentru masinuta :) foarte frumoasa :P multi km fara probleme.....am si eu o intrebare..cat te-au dus distantierele?

Link către comentariu

mai bine ii pui o bara fata de r32 :offtopic:

Link către comentariu

nu-mi place cum arata fara bandouri..e prea goala.. :rolleyes: poate te mai gandesti,in plus sunt si practice..

Link către comentariu

Bara fata daca pui de r32 da , e ok fara bandouri. Cea stoc e urata fara, parerea mea :rolleyes:

Link către comentariu

Am vazut azi masina pe la Cutitul de Argint. Ce pot sa zic, chiar intoarce privirea :rolleyes:

Foarte frumoasa, modificata cu bun gust

Link către comentariu

Multumesc all ...

Golf4u ...80 euro (10 prezoane + distantiere )

...nu stiu ce sa zic in legatura cu bandourile .....mai vedem,.....bara r 32 - nu sunt bani :icon_thumleft:

post-14197-1246829176_thumb.jpg

Modificat de unleashed
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!