Jump to content

My Bitch

66 JOK

Postare recomandată

MODEL : GOLF 1,4 16V (EDITION) 75 CP

DATA FABRICATIEI : 2001

LOCUL FABRICATIEI : WOLFSBURG (GERMANIA)

COD MOTOR : AXP

- geamuri elecrice

- oglinzi electrice,incalzite,heliomate

- ESP,ABS,EPC

- 4 airbag

- jante pe 17

- cass blaupunkt(cd) 4 boxe(in usi)

- cotiera fata/spate

- volan reglabil

- AC (aer conditionat)

-folie omologata (llumar)

-grila FK

-tips borla

img5576lz1.jpg

img5523lu0.jpg

img0241rk1.jpg

grgrne8.jpg

Link către comentariu
  • Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 66 JOK

179

• JonDoe2

40

• DjHojd

25

• Adrian_S

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

dorneanucostel

faina masina.....arata foarte bine....sa ai parte cu bine de ea si fara incidente.......multi km cu ea de acum inainte

Link către comentariu

frumoasa frumoasa ordinaraaa :D Sper sa mai vin si eu la timi pana pleci..:| Ca apoi nush cand ne-om mai vedea..

Link către comentariu

Frumos golfu', antena aia e cu totul schimbata? adica si batul si suportul acela din plafon.

Modificat de Kicker
Link către comentariu

Intotdeauna au fost ceva special jantele alea cu spite asimetrice. Ingrijita si tare in disconcordanta cu porecla ei, tine-o tot asa. Numai bine !

Link către comentariu

frumoasa "femeia" :icon_thumright:

Link către comentariu

Frumos Golful! Cu jante pe 17" nu mai avem noi 75 cp, bafta :Driver:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Mda, multumesc mult pentru aprecieri.......de asemeni va doresc si eu multi km fara reparati ,incidente si neplaceri

:(

@Kicker: ...este schimbata doar antena iar pe suport este aplicata o folie

@Lorin D:....imi iubesc tarfa :lol:

@Rust-eze:....cu siguranta sau mai dus 4-6 caluti ,oricum nu se cunoaste.....am zis ca daca tot nu este "o vitezoman-ca" ,macar sa arate cat de cat mai bine

edit:..urmeaza sa ii vopsesc fustele ,bandourile si manere usi :) (culoarea masinii)

Modificat de unleashed
Link către comentariu
frumoasa "femeia" :rolleyes:

...........multumesc pentru jante....bro :icon_thumright:

Link către comentariu

...sau mai adaugat 7-8 caluti si 14-15 Nm cuplu (prin resoftare) :icon_cool: .......deci :55->60 KW /75->82 CP la 5000 RPM

CUPLU / RPM 128->142 Nm la 3300 RPM

Link către comentariu
...sau mai adaugat 7-8 caluti si 14-15 Nm cuplu (prin resoftare) :vaidecapulmeu: .......deci :55->60 KW /75->82 CP la 5000 RPM

frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente:) vreau sa te intreb cat te-a costat cip-ul sau resoftatul si daca se simte.....daca merita

eu am golf 4 1.6 16v 105 cai? chiar sunt curios

tnx

Modificat de 90G_O_L
Link către comentariu
...sau mai adaugat 7-8 caluti si 14-15 Nm cuplu (prin resoftare) :lol: .......deci :55->60 KW /75->82 CP la 5000 RPM

Esti nebun :blink: :) , ce faci cu atatia cai? Cam multi! :Driver: E vreo diferenta, daca da cand, de pe loc sau dupa n.. ture? Bafta

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina!

jantele arata excelent

Felicitari

Link către comentariu

Arata foarte bine masina! A mea e tot gri, si as vrea sa-mi fac si eu geamurile negre, si chestia aia care ai facut-o tu intre usi. Cum se face/numeste ? ai vopsit-o acolo ? sau e ceva pus peste? uite in poza ta, am incercuit eu zona. As vrea sa stiu si eu unde se face, cum si cat costa. :lol:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

@90G_O_L : resoftarea a fost 6 mil.(TCM turbo)(20 de minute,...bine ,acum depinde si ce motor ai),,....iar de simtit ,se simte frumusel.....bine acum sa nu te astepti la vreun ferrari

@Rust-eze : asa ziceam si eu,prea multi :lol: , dar astia sunt maxim pentru motorasele noastre(prin resoftare).......da man,diferenta este ,chiar merita resoftarea .......cel mai bine simti caluti dupa 2800 rpm (ex...in treapta a 3 a ajungi mai repede la 100km/h) ......acum sunt curios la consum

@Sergiu.B. :...pe stalpi este aplicata o folie de culoare neagra (mat) ....se gaseste in magazine(6 ron metru ..parca)...eu am pus-o,iti ia c-am 2-3 ore operatia :icon_thumright:

Multumesc pentru aprecieri :icon_thumright:

Modificat de unleashed
Link către comentariu

superba chestia cu folia ! :icon_thumright: arata super misto ! ms

Link către comentariu

....cateva poze..... i love my bitch :icon_cool:

dsc00647ez2.jpg

dsc00684bs6.jpg

dsc00686nu3.jpg

Link către comentariu
Publicat (modificat)

....s-a montat azi pe tarfa, stergatoare Bosch AeroTwin(pe fata)....120 ron

..iar k o siguranta ,aproape un tub de "picatura"....in caz de......nici eu /nici el ;)

Aerotwinspec1.jpg

Sa ne spui ce consum ai acum cu softul! :rolleyes:

...in legatura cu consumu......la un mers lejer in oras cu schimatu treptelor pe la 2500 ,in jur de 10-11,5 .......iar la un condus mai sportiv ,4000-5000 schimbu....cam 13-14 :offtopic: .......iar inafara cam 7,5 (sportiv)

Modificat de unleashed
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Publicat (modificat)

Mersi Bogdan ....o sa am mare grija de tarfulita

......cateva poze cu un mic upgrade (triple pe led FK)

spa0408el9.jpg

spa0410hf4.jpg

spa0409np3.jpg

Modificat de unleashed
Link către comentariu

asa da ... ai bagat-o si pe a mea in poza...asa mai merge :P

Link către comentariu

ii sade bine , nu ai vreea sa ii vopsesti bandourile? cupola neagra ?si niste folie fff deschisa pe fata

Link către comentariu
Publicat (modificat)

......maine sunt programat la vopsitor pentru bandouri(spoiler /usi) ,fuste si manerele la usi ......culoarea masini :vaidecapulmeu:

Modificat de unleashed
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!