Jump to content

Octavia Ii, Fsi

bubu26

Postare recomandată

Salut. Sunt nou pe forumul vostru si proaspat posesor al unei Octavia II, 2.0 FSI. Mi-am cumparat masina acum 2 sapt de la Welt Auto, are 25.000 km si deocamdata sunt f multumit de ea. Va scriu o parte din dotarile masinii : model Elegance, pachet partial piele (scaune, usi,volan,maneta frana de mana si schimbator), ESP, XENON, jante 16, plasa portbagaj, scaune incalzite, scaune fata cu reglaj lombar, 6 CD -changer cu MP3 in bord. Ca surplus, dealer-ul mi-a dat garantie si un cauciuc nou pt rezerva.

Iata si cateva poze cu ea

post-23968-1209828481_thumb.jpg

post-23968-1209828580_thumb.jpg

post-23968-1209828785_thumb.jpg

Link către comentariu

si planuri de viitor ? ar merge folie , jantele nu le vinzi :banghead:?

Link către comentariu

FOARTE FRUMOSA...s-o conduci cu placere.Esti multumit de sistemul audio?:icon_cool:

Link către comentariu

Folie, m-a batut gandul sa-i pun, insa cand am vazut masina unui prieten care are tot tapiterie deschisa, m-a pus pe ganduri, pt ca o intuneca prea mult. In concluzie nu-i voi pune. Insa vrea sa- montez un eleron pe portbagaj mci, cum am vazut la cel cu octavia noua 1.9 tdi, e ffff fain, si ceva pt toba finala, le-am si cumparat de la sigemo cu 70 lei. Jantele nu le vand ca imi plac la nebunie, iar sistemul sonor face toti banii, suna excelent, nu am greierasi in boxe nici la bas maxim si sonorul la maxim, deci.... e chiar ok. Optiunea de 6 discuri si MP3 e ideala pt drum intins, ca nu mai ai nevoie sa tot schimbi Cd. Am citit pe forum ca multi se plang de consum, insa mie mi se pare rezonabil, 11-12 in oras nu e mult, iar afara in fct de modul de condus am scos si 8.5 dar si 7. Asfalt bun la toti.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Nu ne mai incanti deloc cu poze ???

Pareri, modul cum se comporta, dar mai ales poze ...

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Am o intrebare, partea de jos a usilor (sub ornamentul gri) e imbracata in piele?

Link către comentariu
  • 2 months later...

Revin dupa 1/2 de an, timp in care am facut peste 15.000 km, o revizie, am participat la 2 intalniri (ca plimbaret de-o zi, sper ca a 3-a sa fie integrala :D), i-am facut o curatare generala in interior pt o stralucire mai buna a pielii, multe drumuri in tara, nici unul afara :(, si o groaza de km in oras-Sibiu-. Concluziile dupa toate acestea :

- masina se comporta inca bine;

-au aparut ceva batai in spate in partea stanga spate, par a fi greierasi, insa la drumurile rele.., nu ma sperie, e Romania :P

-un spalator mi-a exfoliat vreo 5 cm din vopsea datorita jetului dat de aproape;

-incalzirea in scaune e folosita tot mai des :D - the best option -

-portbagaj de nota 10, e imens, am carat tot ce a fost nevoie.

-masina e tot mai murdara. Degeaba o spal ca a 2-a zi ploua sau se lasa bruma :(.

Luna urmatoare sper sa -mi iau cauciucuri de iarna, pt ca in zona e munte si e nevoie ;); tot sper sa ajung la cj sa-i pun si eu un eleron, insa cam scurt timpul asta ... dupa ce masini am vazut la intalnire , m-a cuprins un mic complex :D , in fata atator caluti si ma bate gandul ca in primavara sa-i fac vant pt ceva mai puternic - mai vedem -.

@ andrei- da, partea de jos a usilor e imbracata in piele, acolo nu se murdareste, ci pragul care e deschis la culoare .

Poze ceva mai tarziu, sa ajung acasa .

Asfalt curat tuturor.

Link către comentariu

Consumul cum se mai prezinta? a mai scazut ... ca asa se zice ca s-ar intampla dupa ~10.000 km. :D

Link către comentariu
Consumul cum se mai prezinta? a mai scazut ... ca asa se zice ca s-ar intampla dupa ~10.000 km. :)

;) Eu am acum 40.000 km, am luat-o la 25.000; consumul e k in oras 10 seara si pana in 14.5 max ziua cand e aglomerat, iar afara depinde cum merg. De ex de la Danes mi-a consumat 9.2,

Cum am promis, revin cu poze

post-23968-1225135858_thumb.jpg

post-23968-1225135869_thumb.jpg

post-23968-1225135877_thumb.jpg

post-23968-1225135883_thumb.jpg

post-23968-1225135997_thumb.jpg

Modificat de bubu26
Link către comentariu

Se pare ca am invatat sa fac intr-un final si upload de poze pe forum. Multumiri lui bogdan WRC.

dsc00388ze8.th.jpgthpix.gif

Modificat de bubu26
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Dupa putin OFF-ROAD, desi nu era cazul, a venit si prima lovitura: bara spate dreapta :)

post-23968-1226527984_thumb.jpg

post-23968-1226528047_thumb.jpg

Modificat de bubu26
Link către comentariu
  • 5 months later...

Dupa fix 1 an am ajuns si la 50.000 km si mi-am facut o impresie referitoare la model : in iarna lunga, cea mai buna optiune a masinii a fost incalzirea in scaune, care dimineata ma ajuta sa nu simt frigul in drum spre munca. Au aparut ceva frecari de la gropile patriei la bancheta spate, (se freaca pielea de la spartar cu pilea de pe sezut). Bara din spate a mai fost lovita exact in acelasi loc de inca vreo 3 ori plus o cheie pe capota motor facuta de un bine-voitor , astfel ca am fost nevoit sa o duc in service si sa-i fac o vopsire pe casco, ca sa nu-l platesc degeaba. :icon_thumright:

Consumul a fost putin mai mic iarna- 1l/100 km in oras, acum dam iar drumul la AC ca deh :) e cald afara.

Planurile de infrumusetare a masinii s-au amanat din cauza resurselor, sper nu pt multa vreme.

Link către comentariu

Frumoasa masina , destul de multi km pe an , de ce nu un alt motor daca mergi asa mult ?

Em am 40 de mii la 3 ani si jumate sau peste 3 ani jumate ;)

Bafta si sper sa iti revina resursele ... :)

Link către comentariu

Imi place benzina si am vrut un motor mare pe benzina, la mom respectiv doream 2.0T insa nu a fost sa fie. Oricum, e mai mult decat multumitor motorul si chiar nu conteaza consumul la satisfactiile pe care mi le ofera ;)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Intre timp am mai schimbat busce brat inferior spre fata de pe stanga si dreapta si mi s-au reglat unghiurilei . Un cost total piese+ manopera 380 lei. Si am inregistrat un consum si un timp record pe ruta BV-SB retur . Detaliile le pun in aria dedicata

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salutare. Nu am mai scris de ceva vreme pe aici, insa revin cu niste upgrade-uri. Am reusit sa ii montez 2 tips-uri si ledurile pt pozitie. In scurt timp urmeaza si un eleron lamelar tip M si vopsirea bandourilor laterale in culoarea caroseriei.

Am in prezent 62000 km, urmeaza in acest week-end un drum de vreo 3000 , iar la revizia de 60.000 am avut niste costuri mai mult decat multumitoare : aproximativ 550 lei manopera . Pana acum sunt f multumit de masina, insa ma bate gandul ca la anul sa o marit.

Cateva poze : p1100442.th.jpg

p1100443.th.jpg

p1100449.th.jpg

p1100451.th.jpg

Link către comentariu

Poza cu , catelul e nemaipomenita,imi plac mult tipsurile,ledurile din pozitie nu ti-au dat eroare in bord?

Link către comentariu

Nu au dat eroare pt ca le-am legat in paralel si becurile de pozitie care sunt colorate negru si puse la loc :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Imi pare rau s ate dezamagesc, insa am stickerul, dar nuj pe luneta ci pe numar. Am considerat ca e mai " finut" la numar si nu pe luneta, lucru care nu-mi place. No offence, tine de gusturi. Oricum, o sa pun si o poza cu stickerul

Link către comentariu
  • 6 months later...

Revin cu noi poze si un mic update. M-am decis dupa multe vizualizari sa-mi pun si eu leduri la nr din spate, si chiar imi place. Astept acum seara sa vad mai clar lumina lor. Le-am cumparat de pe forumul bmw, cu 20 lei si am legat si un anulator sa nu am eroare de bec ars.

Poze noi:

post-23968-1269016724_thumb.jpg

post-23968-1269016734_thumb.jpg

post-23968-1269016749_thumb.jpg

post-23968-1269016761_thumb.jpg

post-23968-1269016772_thumb.jpg

post-23968-1269016787_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!