Jump to content

Tuning Audi A4 B8 (2008)

EPoX
 Share

Postare recomandată

salut , si-a pus cineva evacuare dubla la audi a4 2.0 tdi 140 cp (momentan evacuarea mea are doua tevi pe stanga si as mai vrea doua pe dreapta , bara spate este standard , ma gandesc sa decupez fusta/difuzorul cel atasat pe bara spate ) are cineva idee , poze sau recomandari, preturi .

mersi de raspuns

Pentru evacuare, du-te la o firma de specialitate, mai trebuie adaugata o toba, facut traseu etc. Pentru bara, se poate decupa dar nu sunt prea convins ca vor reusi baietii sa-l faca exact la fel ca cel din partea stanga. O alta varianta ar fi sa schimbi toata bara spate si sa pui sline cu prelungire de S4, care are decupaje gata facute.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se poate schimba difuzorul care costa vreo 250 RON nou si ar scapa mult mai ieftin

Link către comentariu

Sa-l schimbe cu ce? Difuzorul de S4/S-Line nu se potriveste pe bara standard.

Link către comentariu

Cu difuzorul pentru 2,7 sau 3.0 care are loc pentru evacuare dubla stanga - dreapta. Dar in acest caz nu va putea pune cate 2 tipsuri in fiecare parte cum e la S4.

Solutii sunt si se vor gasi mereu .. doar vointa si $$$ mai trebuie :)

Link către comentariu

Corect, eu plecasem de la ideea ca vrea 2 tevi in fiecare parte deci difuzorul de 2.7/3.0 nu ajuta cu nimic.

Link către comentariu

multumesc pt informatii , am fost la o firma specializata in evacuari si mi-au facut un calcul total traseu teava + 4 tipsuri = 1000 ron

la pretul asta cred ca o sa schimb bara pe spate cu una de s-line si las o singura evacuare pe partea stanga , in legatura cu jantele am gasit cateva modele originale la preturi incepand cu 600 euro fara anvelope (sincer nu stiu ce sa fac daca are sens sa bag 1000 euro in jante , sper sa gasesc ceva pe la 500-600 cu totul )

intre timp am montat o grila de s4 pret final 350 euro ca bara am demontat-o eu si nu m-a costat nimic asta

Link către comentariu

Si ce-ai facut cu logo-ul "S4"?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

grila a venit cu tot cu logo-ul de s4 lipit pe ea , intre timp mi-am comandat si emblemele de aluminiu cu inscriptia s-line , m-au costat 120 ron ,

urmeaza posibil si bara spate sa fie inlocuita cu una s-line , diferenta de pret intre cea standard si cea s-line cu tot cu fusta de sub bara si fagurele care vine pe fusta este de 850 ron ,

in legatura cu jantele pe 19 (245-40/35-19) ce parere aveti , ma incanta ideea sa imi iau pt ca pe 19 gasesc la 600 cu tot cu anvelope iar pe 18 nu gasesc decat de la 800 in sus, singura modificare la jantele pe 19 e ca o sa iau niste jante pt audi a6 2006 -2007-2008 iar gaura centrala care vine pe butuc este 57,1 mm si o sa le duc sa le iau la strung pana la 66,5 mm ca sa se potriveasca la mn (am mai facut asta la un set de jante pe 18 si nu a fost nici o problema numai ca mi-a luat vreo 300 ron cam mult zic eu )

Link către comentariu

1. Tot nu mi-ai raspuns referitor la logo-ul S4 de pe grila, stiu ca vine direct cu grila, d-aia te-am intrebat ce-ai facut cu el, eu n-am vazut pan-acum nicio solutie ok pt el, d-aia te intreb.

2. Cu jantele, eu zic sa te mai gandesti, treaba cu strungul nu mi se pare cea mai fericita, nu stii cum a fost calculata rezistenta jantei si in ce fel o afecteaza ce-i faci tu.

Link către comentariu

@Ice_2K : Solutii pentru logo-ul de S4 sunt, trebuie doar sa vrei cu adevarat sa faci ceva

Este un tutorial pe audizine ( imi pare rau dar nu il mai gasesc ) unde arata cum se scoate logo-ul de S4, se polizeaza zona respectiva si se inlocuieste cu un logo de Sline sau Quattro. Cine se uita cu atentie va observa ca noul logo nu e chiar de acolo dar macar "scapi" de cel cu S4.

Daca voi gasi totusi acel topic iti voi trimite un link ;)

@razvanb : de ce te chinui tu cu improvizatii ? Pierzi si timp, si bani si pe langa asta, asa cum spunea si Ice, risti foarte mult daca umbli cu jante modificate ...

In afara de asta ... Vrei masina de showroom sau vrei sa mergi si pe strada cu ea ? :) Cred ca 18'' e mai mult decat suficient pentru B8

Modificat de GeorgeGXG
Link către comentariu

Problema din ce-am vazut eu, este ca logo-ul de S4 este semnificativ mai inalt decat cel de S-Line, si dupa ce pui S-Line in grila iti ramane niste spatiu gol deasupra si dedesubt...

Link către comentariu

Intr-adevar va ramane un spatiu gol dar asta e singura optiune pe care o ai daca vrei sa dai jos logo-ul de S4.

Am gasit pana la urma niste linkuri ...

http://www.audizine.com/forum/showthread.php/473751-S4-Grill-with-S-line-Badge?highlight=S4+grill

postul #33 : http://www.audizine.com/forum/showthread.php/271269-B8-S4-grill-on-a-B8-A4?highlight=S4+grill

Link către comentariu

Mda, asa stiam si eu, nu ma incanta... o sa raman la grila de V6

Link către comentariu

Sau poti face un logo personalizat care sa il pui acolo ... banuiesc ca ai unde face asa ceva in B daca vrei.

Link către comentariu

am renuntat la ideea de a modifica eu niste jante pt ca am gasit unele dupa un audi a4 b8 pe 18 245/40/18 , problema cu logo-ul acum am inteles-o sincer pana acum nu m-am gandit sa=l dau jos , momentan este inca pe grila . mi-am comandat si emblemele sline care vin pe aripi dar sunt mult mai mici decat acel logo, imi place modificarea facuta in linkul http://www.audizine....hlight=S4 grill, o sa ma gandesc si eu la varianta asta .

Link către comentariu

Pai si acum umbli cu "S4" pe grila?....

Link către comentariu

Pai si acum umbli cu "S4" pe grila?....

pana astazi am umblat cu el asa , azi am rezolvat problema :)

Link către comentariu

Sunt de parere ca mai bine merge pe o evacuare facuta de supersprint sau milltek, solutiile facute la noi "in the house" sunt destul de precare ca si executie si rezultat final eu am vazut un 1.8T Audi TT cu evacuare custom facuta in Bucuresti si se auzea foarte urat.

Link către comentariu

Si diferentele de pret sunt destul de mari intre ce e facut la noi si milltek sau supersprint ... Dar sunt si la noi firme cu rezultate bune :)

@razvanb : am vazut ca ai senzori de parcare si pe fata. Imi poti da si mie codurile pentru acei suporti ?

post-82945-0-83218100-1342429320_thumb.j

Modificat de GeorgeGXG
Link către comentariu

nu am gasit nici eu suporti pt senzori , asa ca i-am modificat pe aia de pe grila standard i-am slefuit putin si au intrat apoi i-am lipit cu mare grija pe grila cu o sulutie care o folosesc in service-uri care zic ei ca trb sa tina la orice. daca gasesti u astept si eu codul , ca mi-as lua si eu daca as gasi .

Link către comentariu

Cu ajutorul unui coleg am eu codurile pentru suportii de senzori :)

8K0 919 267 E & 8K0 919 268 E . La aceste coduri se adauga terminatia 3FZ sau 1RR in functie de culoarea dorita :)

PS: ai ramas dator cu o poza sa vedem cum arata grila fara semnul de S4 :)

post-82945-0-83841000-1342507543_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!