Jump to content

Chederul Imi Zgarie Geamul Cand Il Ridic

mirku
 Share

Postare recomandată

nu cred ca zgarie chederul ci perie pe care culiseaza geamul

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

C o s m i n

Deci... acel sant are un fel de catifea la contactul cu geamul. Materialul strange foarte usor pietricele/nisip, ce raman acolo mult si bine zgariind geamul.

Daca bagi apa cu presiune (nu de la robinet ci de la un aparat de spalat cu presiune) practic cureti toata acea zona si scapi de nisip.

Poate ca intra putina apa, dar nu mai mult de cateva picaturi. Care oricum vor iesi pe la scurgeri. ;)

Link către comentariu

cred ca merge sa lasi geamul jos si sa stergi cu ceva ud periile

Link către comentariu

C o s m i n

Nu pe toata lungimea. Pana la urma ce e asa mare lucru sa se insiste putin cu jetul intre geam si perii?

Link către comentariu

Solutia este extrem de simpla pt kederul usii spate:

1 se deschide usa fata

2 se baga cheia masinii sub cheder (in partea din fata) si se ridica chederul, apoi il puteti scoate de tot cu mana

3 se spala cu multa apa

4 se monteaza la loc

La cele din fata este putin mai nasol ca sunt prinse intre usa si oglinda, asa ca le veti ridica cat se poate si le spalati montate pe masina.

La prima masina si eu mi-am zgariat geamurile pana am vazut pe un logan cum se scot kederele.

Link către comentariu

Poate ca intra putina apa, dar nu mai mult de cateva picaturi. Care oricum vor iesi pe la scurgeri. ;)

la mine inta apa la greu pentru ca am gasit urme in zona motorului de macara si in plus chederele de pe usile spate sunt curbate si nu se mai aseaza cum trebuie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!