Jump to content

Nou Posesor De Vw

Florin DB

Postare recomandată

De cateva zile, sunt proprietarul unui Golf 4 Variant, 1.6 16 v, din 2004. Ultima mea masina a fost un Ford Focus 1.8 Tdi din 2002. Mi-a placut mult masina aceea, dar pe asta o iubesc la nebunie. Cred ca nu suporta comparatie. Asta e neagra, are jante de aluminiu, computer de bord, climatronic, abs, esp, radio-cd, full electric, spalator faruri, cotiera, scaune incalzite. La bord are 107.000 de km si se prezinta impecabil. Am dat pe ea 9350 de euro, e inscrisa in tara din iulie 2007. E un pret bun sau nu? Ce ar trebui sa stiu, ce ar trebui sa cunosc despre aceasta masina? Astept sfaturi de la voi si va multumesc mult!

Modificat de Florin DB
Link către comentariu

Ma bucur sa aud ca Golful te-a cucerit intr-atat incat sa zici ca nu se compara cu un Focus cu o motorizare destul de apreciata. Pretul s-ar putea sa ii sperie pe unii amatori de TDI, dar tinand cont de dotarile avute (pana si incalzire in scaune) si numar de kilometri decent, anul fabricatiei, este un pret cat se poate de corect. Iar daca pe tine te incanta, cu atat mai mult face. Forumul e foarte vast; vei avea de unde sa extragi o multime informatii despre masina.

Felicitari pt achizitie si Drum bun !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!