Jump to content

Lumini La Picioare

WooZie
 Share

Postare recomandată

800-1k trebuie sa fie rezistenta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si ce sa faca cu ea, unde sa o puna?

Se pune intre plus si minus pe firele de la o lampa o rezistenta ceramica de 47 ohmi la 5W.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare, am o intrebare, pe unde se trage cablajele de la scaun sofer la scaun pasager, pe sub cotiera sau exista si pe sub mocheta loc?:) multumesc

Link către comentariu

Pe la praguri se trag, de la cele din fata, apoi pe sub sina scaunului. e nevoie sa desfaci suruburile din fata ale scaunelor ca sa treci firele.

Sa le izolezi cu banda panzata inainte.

Link către comentariu

NU. Firele se duc de sub scaun la prag, se urca pana la centrala electrica, se traveseaza pe deeasupra pedalelor, prin consola, pe sub torpedou, pe la pragul drept si se ajunge la scaunul pasagerului.

cum sa tragi fire pe sub sina scaunului ?

Link către comentariu

E doar o ilustratie exemplificativa, din ce vad eu in poza pusa de tine.

Din fabrica nu exista nici un cablaj sub sina scaunelor si nici nu e indicat sa instalezi cablaje care vor fi supuse frictiunii sau asupra carora se vor exercita presiuni. Din motive evidente.

Cablajul e instalat in prag (ma rog, sub ornamentul de plastic) iar tot ce duce spre scaun (airbag, iluminare, ventilatie, swirch centura, senzor de ocupare etc) se opreste in statia de cuplare din fata sinei.

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut....al bundy schema originala cu mufa b si pin 7 e si la passat cc 2011?...eu am demontat plastic sub volan si nu prea seamana cu ce am gasit pe aici...pune-mi te rog schema originala...ms

Link către comentariu

La passt cc 2011 e pinul 50 din conectorul B.

Link către comentariu

Cum asta e mufa?

image.jpeg

Aici eu nu vad nici unnoin 50...poti sa-mi zici unde este?

Link către comentariu

Nu te uiti unde trebuie. La Passat CC 2011 BCM-ul ar trebui sa arate asa:

IMG_0248.jpg

Link către comentariu

Ms hayate...am gasit mufa ,am conectat pinu,am activat cu vag-ul, si se aprind cand deschid usa,pot fi facute sa se aprinda seara in permanenta in timpul mersului sau merg doar pe usa deschisa?

Link către comentariu

Da, se pot. Trebuie sa bifezi Footwell Light with Terminal 58d active Byte 12 - Bit 5

Link către comentariu

Ok...o sa ma uit dupa,momentan ma chinui cu trasul firelor,chinuiala mare de tot

Link către comentariu

Dupa o zi de munca si niste nervi am reusit sa montez footwell (lumini la picioare)...ms hayate ptr sfaturi...rezultatu la 70 % intensitate

image.jpeg

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare, 

Am si eu o intrebare, pentru cine a mai facut: Doresc sa montez Puddle Lights in usi, dar pe usile din spate nu am geamuri electrice; In vag com imi apar doar modulele pentru usile din fata;

Am inteles de pe aici ca cele de pe spate ar trebui montate tot in modulul confort sau direct in broasca; are cineva o schema si ma poate ajuta si pe mine? 

Multumesc ! 

Link către comentariu

Da, pana aici am inteles perfect; ideea e ca pentru usile din spate, cand vreau sa intru in Vag Com, selectez, dar nu se intampla nimic; asta probabil pentru ca portiera, neavand geamuri electrice nu are modul si nu stiu unde ar veni legate firele...  

Multumesc pentru tutorial! 

Link către comentariu

firele vin in modulul confort, aflat in fata - sub torpedou - activarea acestora se face pe 46-convenienta

Link către comentariu

Multumesc din nou Florin !; 

La ce pin trebuie sa le leg? si stanga si dreapta spate? 

Toata Stima !!!! 

Link către comentariu

Sau pot sa leg firele cumva la switch-ul din broasca si sa nu ma mai complic ? 

Sa conectez luminile din fata normal, ca in tutorial, si cele de pe spate sa nu mai treaca prin calculator? 

Link către comentariu

DA, poti face si asta.

Link către comentariu

Am sa masor sa vad ce si cum cand am sa demontez iar portiera; 

Stiu ca in cupla sunt 3 fire parca; Ma leg pur si simplu ? 

Si isi ia curent cand se deschide portiera? 

Link către comentariu

in mufa de la broasca sunt mai multe fire, vreo 6 parca. Curent duci tu de la un plus din masina. masa isi ia cand deschizi portiera.

Link către comentariu

adica trebuie sa identifici firul care pleaca de la switch - o sa ai masa pe el, doar cand este usa deschisa - din pacate, toate sunt albe... din cate imi aduc aminte este de 0.35 sectiunea lui

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!