Jump to content

Bubulina Mea!

DRAGOS20

Postare recomandată

Salut, deschid acest topic o data cu achizitionarea primei mele masini un mik golf din 89 ff intretinut de propietarul precedent alias tatal meu, intr- o stare in care nu multe golfuri 2 se mai gasesc pe strazile romaniei. modificare am sa-i fac dar am deja in cap ce am vreau sa ii fac. in mare va arata ca un gti original dar cu 4 usi si cu un motor ff economic...

post-21541-1209494067_thumb.jpg

post-21541-1209494078_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos, arata bine, imi trezesti nostalgii...din pacate eu nu mai am fotografii cu a mea.

Link către comentariu

Im cer iertare pt greselile gramaticale de mai sus. Spunem " cu experienta" pei vedeti in poza de ce. Mare lucru nu sa facut la motor ... o secmentare pe la vreo 200.000 si pe la 280.000 sa rupt cureau de distributie si a prins pistonul supape din urma ... cine stie stie. dar sa reparat ca la carte cu posetare planare etc .

post-21541-1209494990_thumb.jpg

Link către comentariu

sa il stapanesti sanatos . imi place cum arata si se vede ca fost ingrijit! :angry: NUmai bine !

Modificat de Georgik
Link către comentariu

:angry: Sa-l conduci cu grija ca e o masina foarte buna si economica

Acum vreo 5 ani ocazional conduceam un astfel de Golf cu motor 1,6 GTd ca era masina unui unchi si vreau sa-ti spun ca pe atunci aveam Dacie si cand ma urcam in Golf era nebunie curata si mergea fara probleme la un drum lung cu viteze de 150-160 pe care Dacia doar le visa, iar consumul era foarte mic si pe atunci Golf 2 era la putere ca nu era invazie de masini fabricate de la 2000 in sus cum e acum

Sa-l stapanesti sanatos si bafta la modificari

Modificat de Auras
Link către comentariu

Merci mult. Apropo de modificari, vreau sa fie ceva ff finut si anume , bari late de pe modelul din 90-91 , jante de aluminiu orginale daca se poate ... daca nu ceva care sa semene cu originalele. Am un program care da toate detaliile despre concernul Audi Vw in care am descoperit ca exista aproximativ 10 modele de jante de aluminiu pt golf unele mai interesante decat altele . oricum imaginea care o am eu in cap despre cum va arata ... va fii un gti cu motor cuminte. mai am in vedere un AC dar asta mai greu. Asa este e o masina care se intinde la drum si este ff stabila. Cand erea mai tinerik cu vreo 50.000 km a atins 180 km\h :vaidecapulmeu: (sper ca nu dadea eroare kilometrajul ) :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!