Jump to content

Butoane Tocite Interior

bilman
 Share

Postare recomandată

asta vara de la caldura pe butoanele care deschizi geamurile de la sofer si cel care blocheaza usile cel dintre scaune au aparut mici umflaturi dupa care au inceput sa exfolieze vopseaua.. am fost la metrotehnica a facut dn Ganea ceva poze profi cu telefonul mobil si a zis ca trimite la porsche si d atunci tot ma amana ca face comanda. acum a aparut cineva acolo care zice ca el se ocupa de garantie si ca dn ganea nu are nici o treaba si nu crede ca le pot schimba in garantie ca cine stie ce solutie am folosit cand am spalat masina si nu crede ca se pot schimba p garantie . i am spus ca eu nu am spalat masina niciodata si ca nu prea imi pasa d ce zice el ca dupa cum merg lucrurile la noi la service tot sa ne luam masini noi ca cik au garantie..o sa revin cu raspuns de la " dn garantie" care vine peste 2 sapt dc nu o sa uite, sa mi spuna probabil ca nu se pot schimba p garantie.. sunt curios dc a mai patit cineva ceva asemanator masina are 50 d mii si are un an juma :) .. apropo dc eu cumpar masina d la metrotehnica d ce tre sa faca ei adresa catre porsche atata timp cat eu am cumparat masina d ei..duh

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

.. apropo dc eu cumpar masina d la metrotehnica d ce tre sa faca ei adresa catre porsche atata timp cat eu am cumparat masina d ei..duh

Pentru ca Metrotehnica e dealer iar Porsche e importator ... unic. Metrotehnica doar ti-a intermediat tie tranzactia, masina ai luat-o practic de la Porsche :)

Modificat de BC78ADI
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Si eu am patit la fel la mine la LEON ..butonul de deschis/inchis usile si butonul de la deschis geamul dreapta..... masia este in garantie dar nu am fost cu butonul la garantie...

Link către comentariu

• 4 weeks later...

butoanele nu se schimba pe garantie pt ca cica ar fi afectate de vreo solutie ( m am jucat cu acid prin masina ), nu am avut timp ii fac intelesi ca nu au dreptate. am acceptat raspunsul lor dar cred ca cea mai buna treaba am face o sa mergem cu masinile si sa le aratam ca se intampla la mai multe masini aceeasi problema eu mai cunosc pe cineva care a patit acelasi lucru ... prea ne plimba cei de la service

Link către comentariu

am avut aceasi problema cu butoanele .. s-au exfoliat .. s-a rezolvat fara nici o problema la Alto Syncro ... acolo lumea e mai intelegatoare... evitati metrotehnica pentru probleme de genu asta ..de fapt pentru orice problema de garantie ... fara prea multe comentarii ca ar trebui sa scriu 1 zi ca sa va spun cum e lumea pe acolo cand e vorba de garantie

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!