Jump to content

Vw Transporter Modelul Vechi

marius3reif
 Share

Postare recomandată

Salut doresc sa achizitionez un transporter din 99 2000 cu locuri doar in fata si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu o informatie.

Ce dimensiuni are in interior? ma intereseaza in special lungimea de la scaune pana la usa din spate.

Mersi anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

poi 1 iti recomand motor de 2,5 tdi 102 sau 150 cp is cele mai reusite

2 sunt 2 lungimi de caroserie cea lunga are in jur de 3 -3,2 m lungime util cea scurta cu 30 cm mai putin

exact nam masurat nici o data dar .....cam asa e! pot sa si masor siti spun exact daca nu te satisface raspunsul !

Link către comentariu

k ms de informatie

dar poti sa imi spui ce latime am in interior intre cele 2 roti??

Link către comentariu

La varianta scurta din spatele scaunelor si pana in usi sau haion 2,4 metri. Am unul din 2001 il mai folosesc ocazional si cred ca o sa il vand.

Link către comentariu

Intre rotile spate are intre 1.25m 1.3m incape placa de rigips fara probleme. atat pe usile din spate cat si pe laterala poti baga paleti direct cu stivuitorul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!